Herkku-puhelin
Auton huolto
Naapurin Anne

Olin autotallissani rasvamontussa tutkimassa traktorini pientä öljyvuotoa, kun naapurini Anne tuli huhuilemaan ovelle, onko täällä ketään? Vastasin olevani täällä koneen alla, ja pyysin hänet sisään.

Kesä kun oli hän oli verhoutunut kevyeen kesämekkoon, ja hänen tullessaan rasvamontun reunalle tuuli tarttui helmaan paljastaen ihanan muodokkaat sääret. Olin tullut myös niin lähelle montun päätyä että näin hänen nätit pikkuhousunsa, ja ei se ainakaan olosuhteita huonontanut.

Anne huomasi kyllä että katsoin alhaaltapäin hänen hameensa alle, ja hymyilimme toisillemme. Hän on eronnut niin kuin minäkin, eikä meillä kummallakaan ollut silloin ketään seurustelu kumppania, kysyin Annelta mikä kauniin rouvan tänne lennätti? Hän kertoi asuntoautostaan kuuluvan vinkuvaa ääntä kun sen aamuisin käynnistää, mutta se lakkasi melko pian, ajoon lähdettyä, olen aiemminkin tehnyt pikku huoltoja hänen autoonsa, ja niin lupasin nytkin vilkaista mikä on äänen lähde.

sanoin Annelle ajavani traktorin ulos, ja voin sitten heti tutkia autoasi, Anne sanoi että sinä olet aina niin ystävällinen auttamaan, tuumasin siihen, tottahan kaunista naista auttaa ilokseen. Kun Anne meni tallin ovelle tuuli taas heilautti hameen ylös, ja nyt katsoin hänen muodokasta lantiotaan, ja kullini ihan kutisi, niin kaunis oli Anne myös takaapäin.

Saatiin auto montulle ja aloin tutkia sitä todeten tuulettajan hihnan olevan löysällä, ja sanoin Annelle että saat autosi ihan kohta taas ajoon. Hän ehdotti että menee ja keittää asunto autossaan kahvit, sopii mainiosti vastasin ja kiristin hihnan, kun sain sen kireälle hihkaisin Annelle, voit nyt käynnistää kokeeksi auton, mutta hän sanoi että on varmempi jos minä kokeilen että kaikki toimii.

Nousin montusta ja riisuin haalarit, pesin kädet ja auto käyntiin todettiin sen olevan kunnossa, Anne kiitti ja kysyi mitä olen velkaa johon sanoin, pusu riittänee, no leikki leikkinä. Anne tuli kuitenkin ja pussasi suulleni, ja siitä tulikin oletettua pidempi suudelma oikein pyöräytimme kieliämme vastakkain, huomasin että hän on hieman kiihtynyt kuten minäkin.

Kahvit valmistui ja juteltiin mukavia, katseeni osui monesti Annen kohoileviin rintoihin alkoi kieltämättä tehdä mieli suudella lisää, ja menin hänen viereensä suutelimme ja pidimme toisistamme kiinni. Anne oli punakka kun kysyi, olisiko sinulla halua rakastella kanssani, mihin vastasin heti että nähtyäni hameesi alle kahdesti rasvamontussa ollessani, alkoi minua suoraan sanoen himottaa saada sinua.

Kävin lukitsemassa autotallin oven ja Anne oli jo laittanut vuoteen levälleen autossaan, menin ja tartuin häneen takaapäin hyväillen lanteita ja kädet löysivät pian tiensä Annen rinnoille. Kullini kovettui ja nojasi Annen takamukseen, hän kääntyi suutelimme siron käden hakiessa otteen kullistani väljien shortsien ja boksereitten alla.

Nostin hänen mekkonsa pois ja avasin liivit, saman tien laskin pikkuhousut alas, Anne astui pois niistä ja laski minun housuni kullini ponnahti jäykkänä vapauteen, yhdessä riisuimme paitani. Miten ihanan kaunis nainen kiinteät rinnat, pystyt nännit, ja pillunkarvat vaaleat ajellut melko vähäisiksi, Anne tarttui taas kulliini ja huokasi sen olevan kohtalaisen kookas.

Suutelin rintoja ja hyväilin pakaroita, Annen kädenliike teki tosi hyvää kullissani. Hän hiveli kullillani häpyään ja huokaili kiimaisena, sormeni löysivät tiensä pilluun mikä oli jo märkä. Liikutin sormillani kevyesti häpyhuulilla ja klitoriksella, Anne huohotti ja painui minuun kiinni, menimme vuoteelle ja levitin hänen reitensä. Nuolin kevyesti pillua ja kädet seikkailivat rinnoilla, Anne voihkaisi kun hieroin huulillani klitorista, hän kostui yhä enemmän ollen jo valmis ottamaan minut sisäänsä.

Kortsun maltoin onneksi laittaa ennen kuin työnnyin Annen ihanaan pilluun, tunnustelimme toisiamme rauhassa Anne tosin huohotti nuoli korvaani ja sanoi, täytät minut isolla kullillasi kokonaan.

Hän puristeli pilluaan taitavasti kun työnnyin tasaisesti häneen, nostin Annen jalat olkapäilleni päästäkseni nussimaan pitkin työnnöin, ja pääsin sormeilemaan klitorista. Kun aloimme suutelemaan Anne tarttui minuun kovalla otteella puhisi ja voihki, kun huulemme irtosivat suudelmasta Anne veti minua itseään vasten, jännittyi ja sai orgasmin voihki tärisi, kunnes rentoutui.

Käänsin hänet sivuttain kulli sisällään, nostin päällimmäisen jalan ylös ja painelin pitkin työnnöin takaapäin pilluun, tunsin etten ole enää kaukana orgasmista kun pumppasin pillua kullini nykiessä spermaa kortsuun. Spermaa tuli melko paljon, ja monta ihanaa ruiskausta sai minut ulvahtelemaan nautinnosta, laskeuduin Annen taakse kulli yhä sisällään, pysyimme siinä pitkään nauttien raukeasta olostamme.

Vedin kuitenkin kullin pois, ja sperma lasti oli todella niin suuri ettei paljosta puuttunut kun olisi tullut kullin vartta yli. Anne kääntyi ja raukea hymy kasvoillaan sanoen, kiitos tyydytit minut ihanasti, sain pitkän aikaa olla huipulla ja tulin uudestaan kun sinä laukesit. Vastasin olevani myös täysin tyydytetty, olen joutunut melko pitkään hoitelemaan itsetyydytyksellä nämä hommat, ja nyt sain kyllä ihanan orgasmin.

Syleilimme ja suutelimme aikamme, Anne nousi hakemaan paperia millä hän pyyhki kullini ja otti vielä kortsun, solmi sen tottuneesti ja tiputti roskiin. Ehdotin pesulle menoa saunaani, mihin Annea ei tarvinnut kahta kertaa houkutella, tallista pääsee suoraan taloon katseilta suojassa, joten menimme käsi kädessä ilman vaateita.

Anne punnitsi matkalla sirolla kädellään kulliani, mikä tuntui mukavalta, kukapa nyt ei naisen hellää kosketusta kaipaa. Kun oltiin pesty ja kuivateltiin, kysyi Anne syvälle silmiini katsoen, voimmeko olla jatkossa uudelleen yhdynnässä kun hänkin on joutunut olemaan pitkään ilman, ja tuntuu että meillä sujuu mukavasti keskenämme. Vastasin Annelle, jos kieltäytyisin ehdotuksestasi olisin tosiaan hölmö, kun molemmat vapaita olemme voimme kyllä rakastella milloin vai haluat, minä haluan sinua jo nyt lisää.

Hyväilimme toisiamme ja Anne nuoli kulliani sai sen kovaksi, istui syliini selkä minuun päin alkaen nousta ja laskea pillun puristaessa kulliani. Teki niin hyvää etten kestänyt kuin hetken orgasmin ravistaessa minua, ja sperma purkautui Annen pilluun, kun tajusin että ehkäisy unohtui sanoin Annelle siitä, ja hän pelästyi myös.

Mitään ei ollut kuitenkaan tehtävissä, ja päätimme että hän hakee apteekista pillerin ensitilassa koska raskaus ei nyt olisi heti toiveissamme. Kannoin Annen sänkyyni nuolin pillua, ja hän tuli melko helposti orgasmiin, voihki ja puristi jalkojaan yhteen, jatkoin pelkällä sormella klitoriksen koskettelua, Annen lantio pumppasi ja pillu supistui rytmikkäästi hänen voihkiessaan nauttien.

Taas pesut ja Anne apteekkiin, sovittiin tapaavamme vielä illalla niin saadaan puhua mitä jatkossa teemme. Illalla saunottiin ja tulihan siinä samalla hyväiltyä toisemme taas nautintoon.

Jos tuntuu että kiinnostaa anna palautetta…

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute