Herkku-puhelin
Diivan kesytys
Kamies

Työskentelen, opintojeni ohessa, ammattikorkeakouluni urheilutalon talonmiehenä, erityisesti pienen punttisalin kunnossapitäjänä sekä vapaaehtoisena personal trainerina parille kaverilleni. Joka ilta vaihdan kuulumisia heidän kanssaan ja annan vinkkejä laitteiden käytössä ja oikeissa suoritustekniikoissa - vaikka en ole mikään kuntoilufriikki, enkä ole koskaan tosissani punttista harrastanut.

Viime aikoina olen huomannut, että sinä olet aikaisempaa enemmän alannut käymään salilla. Lähes joka ilta kun tulen sulkemaan paikat, olet viimeisten joukossa treenaamassa; et käy koskaan päivällä vaan aina iltaisin, työaikanani, ja minusta tuntuu, että hieman vilkuilet minua. Silloin tällöin pyydät apua jonkun laitteen kanssa, tai varmistamaan kun nostat penkistä.

Lopulta koittaa ilta, jona vain sinä olet yksin punttiksella sulkemisaikaan. Olet flirttaillut avoimesti jo monta iltaa, mutta juttumme ei ole edennyt mihinkään suuntaan, koska et oikein ole tyyppiäni. Kun huudan valomerkki, kaikki käyttäjät suihkuun, istahdat ns. synnytyskoneeseen, eli istuimeen jossa tangot työntävät jalkoja erilleen toisistaan ja tarkoitus on puristaa haarat yhteen. Istut siinä haarat levillään, punaa poskilla ja villi ilme kasvoilla, sekä pyydät minua tulemaan luoksesi. Kävelen eteesi. Kysyt, milloin vuoroni loppuu, ja vastaan sen jo loppuneen, enää pitää sulkea sali ja lukita ovet. Samassa kiskot minut paidasta syliisi ja suutelet minua rajusti. Sanot: ei leikitä eikä pelailla pelejä enää, vaan pelehditään vähän.

En voi uskoa kuinka suorasukainen olet, mutta ainakin viimein etenemme johonkin suuntaan, joten tehdään se sitten kerralla kunnolla!

Suutelemme niin kiihkeästi, että se tuntuu jopa paremmalta kuin ensi suudelmani aikoinaan. Riisumme toistemme paidat, mutta kun käteni eksyy pyhimpääsi, puristat jalkasi yhteen niin nopeasti että raudat kolahtavat toisiaan vasten. Sanot: mä ajattelin kiusata sua ensin hieman. Pyydä ensin lupa. Avaat taas haarasi kun otan käteni pois. Voisinko..? pyydän samalla suudellen sua ja vien käteni taas alemmas. PAM! ja viet haarat taas yhteen. Anele, käsket uhmakkaana.

Jos olet lukenut aiempia seksinovellejani, tiedät että yleensä minä vien ja nainen vikisee, ja niin nytkin.

Käännän ilmanpainekoneen tehoja ylemmäs. Yllätyksekseni jaksat pitää haarasi levällään 65 kg:n asti. Hei, huudahdat ja tönäiset minut kauemmas. Näköjään minun pitää kesyttää sinut. Nappaan lattialta ranteen tueksi tarkoitetun nauhan, jonka joku on siihen jättänyt. Tulen nopeasti syliisi ennen kuin ehdit nousta, nostan kätesi ylös ja sidon ne laitteeseen kiinni. Jalkojasi et pysty nostamaan laitteesta koska pidän ne alhaalla. "Jos tahdot tosiaan tehdä tämän, se tehdään näin". Irrotan hiljaa otteeni jaloistasi, niin että voisit nyt potkia minut kauemmas ja huutaa jonkun paikalle pukuhuoneesta. Et kumminkaan tee sitä.

Riisun sinut täysin alasti, ja itselleni jää vain salihousut jalkaan. Suutelen sinua ja siirryn hiljalleen alaspäin. Nuollessani nännejäsi huokaat syvään. Kiusaan sinua pitämällä otteeni hyvin hellinä ja hitaina. Sormeni hivelevät klittaasi. Alat huohottaa hetken kuluttua: mitä sä odotat, ota mut jo! Valuva lemmenmahlasi on jo kastellut laitteen märäksi.

Varmistan kellosta, että kaikki ovat jo lähteneet, sillä ovet sulkeutuu yhdeksältä. Kello on varttia yli. Sidon jalkasi nauhoilla koneeseen. "Mitä hittoa", kysyt. "Piti vain varmistaa, että pysyt hommissa mukana senkin jälkeen kun kerron että tuolla nurkassa oleva turvakamera nauhoittaa meitä koko ajan ja ajattelin pistää kasetin myyntiin". Ei ei ei kiljut ja riuhdot köysiä mutta et pääse irti. Sitten kävelen eteesi, lasken housuni ja työnnän kaluni avoimeen pilluusi. Väriset nautinnosta kun panen sinua rajusti, juuri sillä tavalla mitä anelit minun tekevän hetki sitten. Huudat yhä ei, ei, ei, mutta väliin kuuluu huohotusta ja voihkintaa. Alat olla jo hetken päässä orkusta. Kysyn, saanko laittaa kasetin myyntiin vai lopetanko kesken? "Laitaah ah se myyntiin. Älä lopetah!". Anele, sanon uhmakkaasti. "Älä lopeta! Pane mut taivaisiin satojen ihmisten katsellessa!". Mitä, kysyn härnäävästi. "Älä lopetahh. Mä oon sun orjas tästä lähin kunhan et lopeta. Aaa, mä tuun kohta!". Lopulta kiihdytän tahdin todella rajuksi ja laukeat kiimaisesti huutaen.

Lopen uupuneena annan tilanteen ensin rauhoittua ja päästän sitten sinut kahleistasi. Hengityksesi tasaannuttua alat hieman nyyhkiä. Tulen viereesi, otan sinut lämpimään kainalooni ja kuiskaan korvaasi, ei tuo ole oikea nauhoittava kamera. Naurahdat hieman nyyhkyttäessäsi. Kysyn lempeästi: "haluatko että vielä nähdään toisiamme?". Nyökkäät ja sanot: ehdottomasti.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute