Herkku-puhelin
ATK-huolia
Korjaaja

Olin jo sulkemassa liikettäni kun firman puhelin soi. Soittajana oli pirteän kuuloinen nainen joka kertoi hädissään tietokoneensa menneen rikki. Huolestuneella äänellä hän sanoi tekevänsä opinnäytetyötä johonkin oppilaitokseen ja deadline oli seuraavan päivän aamuna. Katselin kelloa ja ajattelin että onhan tuo melkein kotimatkan varrella joten äkkiähän tuon kävisi ainakin vilkaisemassa jos jotain pika-apua voisin koneelle antaa.

Saavuin autollani kaksikerroksisen omakotitalon pihalle ja soitin ovikelloa. Ovea tuli avaamaan arviolta 50v nainen joka esittäytyi Ullaksi. Kerroin nimeni ja asiani sanoen samalla että aikataulu on hiukan tiukka koska kellokin on jo hiukan yli kuuden ja kotiinkin pitäisi vielä ehtiä. Ullalla oli päällään musta polvipituinen hame ja tumma bleiseri, sellainen virkanaisen asuste. Hän kertoi olevansa yksin kotona koska miehensä oli pitkällä ulkomaan komennuksella, eikä hän omien sanojensa mukaan ymmärtänyt tietokoneista yhtään mitään.

Kävelin Ullan perässä yläkerran työhuoneeseen katsomaan tietokonetta joka oli melko uuden mallinen kannettava. Istuin koneen ääreen ja Ulla kysyi haluaisinko jotain juotavaa, kahvia tai kenties olutta. Kelpuutin kahvin ja sanoin hänelle että rentoudun oluen ääressä sitten kotona saunan jälkeen.

Ajoin koneeseen muutamia testejä jotka olin ottanut mukaan ja parin kymmenen minuutin jälkeen vika löytyi koneen muistista. Sanoin että valitettavasti konetta ei heti voi korjata koska minulla ei ollut muistia mukana.

- Voisitko vielä hakea koneeseen varaosan ja korjata sen, olen aivan hukassa jos en saa huomiseen mennessä työtä tehtyä, pyysi Ulla, voit kyllä laskuttaa mieheni yritystä joten kulut eivät todellakaan ole ongelma…

Samalla kun hän pyysi minua korjaamaan koneen hän otti silmälasinsa pois ja aukaisi nutturalla olevat vaaleat hiuksensa jotka valahtivat hartioille. Nyt vasta huomasin katsoa kuinka hyvin säilynyt ja kaunis nainen tuo Ulla olikaan. Ajattelin että laitetaan nyt sitten kone kuntoon kun kerran homma on aloitettu.

- Olen varma että tulet olemaan korvaukseen tyytyväinen, Ulla sanoi.

Hyppäsin autooni ja ajoin liikkeelle hakemaan muistin. Olin takaisin talolla vartin päästä ja soitin jälleen ovikelloa. Ulla tuli avaamaan oven pelkkä kylpytakki päällään ja kertoi käväisevänsä suihkussa sillä välin kun laitan koneen kuntoon.

Siinä vaiheessa alkoi hiukan tuntumaan housuissa että kyllähän tuollaista naista mielellään panisi, varsinkin kun edellisestä kerrasta oli jo ainakin kuukausi aikaa.

Sain koneen kuntoon viidessä minuutissa ja keräilin tavarani kokoon ja menin olohuoneeseen odottamaan Ullaa. Suihkusta kuului veden lorinaa vielä vähän aikaa ja Ulla ilmestyi suihkunraikkaana olohuoneeseen.

- ”Kiitos tuhannesti kun laitoit koneen kuntoon, odota hetki niin annan sinulle laskutusosoitteen”.

Hän käveli olohuoneen kaapille ja kaivoi sieltä miehensä käyntikortin ja antoi sen minulle.

-laita lasku tuohon osoitteeseen niin asia on hoidossa… eikö sinulle kuitenkin maistuisi olut urakan päälle, minulle on tuossa puolen tunnin kuluttua tulossa tuttu kylään joten ota olut vaikka seuraksi?

Hän meni keittiöstä hakemaan oluen ja istahdin sohvalle. Hetken kuluttua hän saapui olutlasi kädessään ja istuutui viereeni sohvalle. Tuntui kuin hän olisi hiukan tahallaan istunut hiukan liian lähelle ja nosti jalan toisen päälle paljastaen hyvämuotoisen reiden. Yritin pitää katseeni tiukasti siveellisissä paikoissa ja keskustelimme niitä näitä tietokoneista kahvinkeittimeen. Yhtäkkiä jutustelumme keskeytyi kun ovikello soi,

- ”varmaankin ystäväni Tuija on ovella, odota hetki niin käyn avaamassa oven.”

Ovelta kuului iloisia ääniä ja supatusta, ihmettelin jo hiukan mitä siellä oikein tapahtuu. Portaita ylös käveli Ullan perässä n. 160cm pitkä ja hiukan rehevä Ullan ikäinen nainen joka näytti olevan jo hiukan huppelissa. Tuija heitti päällystakkinsa tuolille ja muitta mutkitta käveli keittiöön ja palasi sieltä olutpullot käsissä.

- ”Varmaan sinullekin toinen maistuu, eihän me Ullan kanssa sinua vielä minnekään voida päästää kun olet niin hyvän työn tietokoneenkin kanssa tehnyt” ja naurahtaen istahti viereeni sohvalle. Istuin siinä kahden ihan mukiinmenevän näköisen naisen välissä hiukan hämmentyneenä tilanteesta.

-”kuule Jaska, me ollaan tuon Tuijan kanssa etsiskelty jo pitemmän aikaan sellaista nuorempaa miestä joka olisi valmis pieniin leikkeihin kanssamme, miltäs kuulostaisi jos hiukan käyttäisimme sinua Ullan kanssa leikkikaluna, olen varma ettet tule pettymään”

Tilanne alkoi selvästi luisumaan siihen suuntaan että kohta saattaisi vaikka kuukauden selibaatti päättyä joten vastasin että mikäs siinä, ehtiihän sen saunan myöhemminkin lämmittää.

- ”Meillä on vain yksi ehto, sinun pitää peittää silmäsi vähäksi aikaa kun valmistaudumme ja laitamme samalla sinut ”käyttökuntoon”

Samassa Ulla otti taskustaan huivin ja sitoi sen silmilleni.

- ”tulepas mukaan” Tuija sanoi ja nappasi minua kädestä ja lähti viemään minua rappuja alas, ilmeisesti kohti makuuhuonetta.

Päästyämme alakertaan Ulla käski minun käydä sängylle pitkälleen ja samassa tunsin kylmän käsiraudan napsahtavan vasempaan käteeni, samalla hän tönäisi minut leveälle putkirunkoiselle parivuoteelle ja käski tiukahkolla äänellä minua ottamaan vaatteet pois päältä. Sain otettua paidan toisen hihan pois ja paljaaseen ranteeseen napsahti myös käsirauta jonka Ulla laittoi sänkyyn kiinni ja avasi toisen raudan että sai paidan kokonaan päältäni.

Pienen hetken kuluttua huomasin olevani selällään ilkosen alasti, kädet ja jalat kiinni sängyn tolpissa ja pienestä jännityksestä huolimatta kaluni alkoi osoitella jo toden teolla paisumisen merkkejä.

Tuija poisti siteen silmiltäni ja näin sängyn molemmilla puolilla alastoman naisen joista toinen, Tuija hymyili ilkikurisesti hypistellen kädessään pumpattavaa mustaa anustappia johon hän siveli tuubista jotain liukasteelta näyttävää ainetta.

Molemmat naiset kumartuivat ylleni ja Ullan laittaessa tiukkaa penisrengasta kaluni juureen Tuija tuli jalkojeni väliin ja alkoi työntämään rasvattua anustappia pyllyyni. Tunne oli kivunsekainen eikä erikoisen nautittava joten väkisinkin laitoin hiukan hanttiin.

- ”Rentouta perseesi tai työnnän sen väkisin sisälle, sinne se menee joka tapauksessa” sanoi Tuija ja jatkoi tapin työntämistä anukseeni. Yritin rentouttaa itseni vaikka se hiukan hankalaa tuossa tilassa olikin ja kuinka ollakaan suurehko tappi työntyi anukseeni puristaen jännän oloisesti eturauhastani.

Tuijan saatua työnsä alapäässäni valmiiksi hän kiipesi ylemmäs ja muitta mutkitta istui naamani päälle ja otti seinästä tukea.

- ”Näytäpäs nyt oletko kielesi kanssa yhtä hyvä kuin noiden koneiden räpläämisessä” hän sanoi ja työnsi pilluaan suutani vasten. Aloitin varovaisen nuolemisen johon Tuija: ”Nuole nyt kunnolla sillä jokaisesta epätyydyttävästä suorituksesta tuo sisälläsi oleva tappi paisuu kunnes varmasti teet aina kuten on sanottu” Sanojensa vakuudeksi hän pumppasi kaksi kertaa ilmaa tappiin joka tuntui heti pienenä kipuna sisälläni.

Aloin nuolemaan hullun lailla hänen limasta kiiltelevää vakoaan ja välillä otin klitoriksen huulieni väliin ja imeskelin sitä kunnes alkoi kunnes alkoi kuulua syviä tyytyväisyyttä osoittavia huokauksia hänen suustaan.

Tuijan ratsastaessa suullani ja kielelläni Ulla kiipesi myös päälleni ja tunsin kuinka hän istui kivikovana seisovan kullini päälle ja aloitti hitaan ratsastuksen kalullani.

Suuni oli täynnä pillua, toinen nainen ratsasti kalullani ja persettäni painoi anustappi jonka paisumisen pelossa yritin tehdä parhaani että molemmat naiset olisivat tyytyväisiä…

Jatkuu jos kiinnostusta löytyy, laittakaa palautetta…

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute