Herkku-puhelin
Dream/dreams
olipa kerran

Näin kerran vaatekaupassa ollessani kauniin, noin parikymppisen naisen tutkailevan alusasu osastolla alusasuja. Jäin haltioituneena katselemaan kaunista ilmestystä. Hänellä oli pitkät puoleen selkään ulottuvat hiukset, ne oli kauniin punaiset. Hänellä oli kiinteät c-kupin rinnat ja juuri sillä hetkellä hänellä ei näyttänyt olevan rintaliivejä toppinsa alla niin kivasti hänen nänninsä näyttivät kovettuneen, tosin johtuen kaupan hieman viileästä sisäilmasta. Hänen kurkottaessa alemmille hyllyille katselin hänen kaunista peppuaan, kuinka hänen kiinteät pakaransa aina välillä vilahtavat minihameen helman alta hänen kumartuessa alahyllylle. Hän huomasi tuijotukseni ja alkoi keimailla härnäävästi. Mä jäin tuijottamaan kiihottuneena hänen näytöstään, kuinka hän pyllisteli suuntaani ja pyöritteli peppuaan kuin tarjoten sitä minulle.

Mä keräsin rohkeuteni ja kävelin naisen selän taakse ja yskäisin kysyäkseni tarvitsisiko neito apua asun etsinnässä tai sovituksessa sen puolin. Hän vähän säpsähti, mutta vastasi äkkiä että "kyllähän se apu ihan tarpeeseen olisi". Mähän tietenkin reippaana nuorena miehenä tarjosin apuani ja niin me yhdessä neidon kanssa katsoimme hänelle seksikkään alusasu kokonaisuuden, jota sitten yksissä tuumin menimme yhdessä sovituskoppiin hänen päälleen sovittamaan. Mä olin siinä vaiheessa jo aivan kiimassa kun olin saanut auttaa häntä riisuuntumaan. Meidän riisuessa vaatteita pois hänen päältään huomasin että hänkin oli jo hieman kiihottunut, tuntiessaan miehen kosketuksen silkin pehmeällä ihollaan. Siinä hän seisoi edessäni täysin alastomana sovituskopissa. Hänellä oli niin kaunis vartalo etten voinut olla koskematta sitä. Aloin hellästi hyväillä hänen selkäänsä, tunsin kuinka kovana seisova munani puristui housujeni haaruksia vasten.

Vedin hänet lähemmäksi itseäni niin että etumukseni pullotus painautui hänen peppuaan varten. Aloitin hänen rintojensa hyväilyn ja samalla kun hyväilin hänen rintojaan aloin hellästi suudella hänen niskaansa, hetken päästä hän irrottautui otteestani ja sanoi "nyt on aika helpottaa sun oloa" ja minulle pitkän mutta niin intohimoisen suudelman. Hän laskeutui polvilleen jalkojeni juureen ja näykki munaani ensin farkkujen päältä, ennen kuin avasi housuni, paljastaen kovan kaluni ahnaille katseilleen. Sitten hän tokaisi kuin epähuomiossa "ompas se kovana". Hän tarttui kädellään kaluni tyvestä kiinni ja ohjasi sen suuhunsa, mä katselin kuola valuen kuinka kullini katosi hänen suuhunsa. Hän oli kuin vanha tekijä se tuntui niin taivaalliselta kun hän imi kulliani että laukesin ensimmäisen kerran syvälle hänen nieluunsa. Hänen kosteat huulensa kaluni ympärillä tuntuivat ihanalta, kuinka liukuivat kaluni vartta pitkin edestakaisin. Nostan hänet ylös lattialta laitan hänet nojaamaan sovituskopin seinää vasten niin että hänen peppu on hyvin tarjolla ja polvistun hänen taakseen, alan nuolla hänen pilluaan, samalla hyväilen sormin hänen klitoristaan.

Nain hänen pilluaan kielelläni aina välillä sitä nuollessani. Pian jo saankin nuoltua hänelle ensimmäisen orgasminsa. Nousen ylös maasta kalu yhä kovana otan toisella kädelläni kiinni hänen lanteiltaan ja toisella otan kiinni kullistani ja ohjaan sen hänen turvonneiden ja märkien häpyhuuliensa upotan terskani niiden väliin ja siirrän toisenkin käteni hänen lanteilleen. Samalla kun työnnän munaani hänen pilluunsa vedän häntä lanteilta itseeni saadakseni munani syvälle hänen ihanan kireään pilluunsa. Munani työntyessä vähä kerrassaan syvemmälle ja syvemmälle hänen pilluunsa, painaa hän itseään minua vasten saadakseen sen nopeammin sisäänsä. Naituamme hyvän tovin laukeamme yhtäaikaisesti ja rupeamme nopeasti laittamaan vaatteita ja lähdemme eri suuntiin...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute