Herkku-puhelin
Asulla on väliä
neitikettu

Tämä tapahtui kauan sitten.

Oli pyhäinpäivä, ja olin saanut poikaystävänikin ottamaan osaa sukuni Halloween-juhlaan. Kyseessä on pukujuhla, kaikkien pitää asustautua Halloween-teeman mukaisesti.

Pitkällisen ylipuhumisen jälkeen olin saanut Villen hyväksymään pienen meikkauksen, eihän jäyhää suomalaismiestä niin vain meikata. Lopputulos oli kuitenkin hieno, hänellä oli musta kauluspaita ja mustat housut, punainen kravatti ja pienet pirunsarvet päässään. Tukan olin sotkenut pystyyn ja naamaa oli vaalennettu valkoisella puuterilla.

Oma tukkani oli myös sekaisin ja koottu parilla pinnillä löyhäksi nutturaksi, naama oli valkea ja silmänympärykset asiaankuuluvan mustat. Vaatteet olin käynyt pukemassa piilossa, jottei Ville näkisi. Yläosana minulla oli pelkkä musta pitsinen korsetti, alaosana pari pitkää tyllihametta päällekkäin. Tietysti olin vetänyt jalkaani verkkosukat, jotka olin kiinnittänyt korsetin naruihin. Pienet pitsiset stringit kruunasivat asuni.

Alkuilta meni sukuni kanssa seurustellessa ja syödessä, Ville sai myös juoda, koska minä olin luvannut ajaa meidät seuraavaan paikkaan, toisiin juhliin. Kymmenen aikaan illalla pääsimmekin jatkamaan matkaa, ja ajoin 50km matkan Villen luokse, tuttavapariskunta heittäisi meidät sieltä juhlimaan.

Pääsimme Villen luo etuajassa ja päätimme juoda kahvit ennen kyydin tuloa. Minä aloin mittailla kahvipuruja suodattimeen, ja tunsin Villen takanani. Hän ei koskenut, oli vain siinä, mutta kuulin hänen hengityksensä ja tunsin hänen läsnäolonsa. Viimein hän suuteli minua niskaan, polveni vavahtivat ja huokasin. Villen kädet seikkailivat korsetillani, ne löysivät pian kovettuneet nännini. Nojauduin häntä vasten ja kallistin pääni hänen olalleen. Ville nappasi minut syliinsä ja kantoi sohvalle.

Ville pudottautui polvilleen eteeni lattialle ja aloitti nilkastani. Hän hyväili jalkojani verkkosukkien läpi, se aiheutti kylmiä väreitä koko ruumiissani. Hän siirtyi pikkuhiljaa ylemmäs ja näin miten hänen silmänsä levisivät hänen saavuttaessaan reiteni. Hän näki sukkanauhani ja stringini ja oli aivan myyty.

Samassa kahvinkeitin korahteli, joka tarkoitti kahvin olevan valmista. Virnistin Villelle kiusoittelevasti ja pomppasin sohvalta. "Tää oli esimakua vasta", sanoin ja menin ottamaan kahvia. Ville seurasi minua, eikä selvästikään osannut hämmästykseltään puhua. Pukeutumiseni oli yllättänyt hänet totaalisesti, sillä yleensä olin enemmän housuihminen ja muutenkin vähän poikamainen.

Joimme kahvit ja sitten kyytimme jo saapuikin. Sujahdimme Villen kanssa takapenkille, mutta en malttanut olla kiusoittelematta häntä ja jäin keskipenkille, lähemmäs Villeä. 30km matkalla ehdin ohjata Villen käden hameeni alle ja itse avasin hänen housunsa ja hyväilin hänen kaluaan alushousujen läpi.

Kun pääsimme juhlapaikalle, paineli Ville suorinta tietä vessaan, tiesin kyllä miksi ja hymähdin. Kauaa minun ei tarvinnut häntä odottaa narikan luona. Lähdimme kiertelemään juhlapaikkaa ja etsimään juomatarjoilua. Ville piti tiukasti kädestäni kiinni, ilmeisesti hän pelkäsi jonkun kaappaavan minut, jos hän hetkeksikin päästäisi irti. Löysimme juomatiskin, saimme oluemme ja vetäydyimme salin reunalla olevaan pöytään istumaan. "Jumalauta sä näytät hyvältä noissa vetimissä, ja kun vielä tietää mitä sieltä alta löytyy..." Ville sanoi minulle, ja minä hymyilin. "Se mitä sieltä alta löytyy, on vaan sulle, mut annetaan nyt muillekin vähän silmänruokaa", sanoin ja lähdin tanssilattialle.

Rakastan tanssimista, musiikki oli hyvää ja tanssi tuntui vain jatkuvan ja jatkuvan. Näin kyllä, miten muutkin miehet jäivät katsomaan minua, mutta sen illan olin ja elin vain Villelle. Aina, kun joku miehistä lähestyi minua, liukenin paikalta antamaan Villelle suudelman ja palasin taas lattialle. Tein selväksi, että olen Villen, enkä kenen tahansa.

Ihanimmatkin juhlat päättyvät joskus ja lähdimme ajamaan taksilla Villen luo. Matkalla suutelimme ja hyväilimme toisiamme vaatteiden päältä taksikuskin vilkuillessa taustapeilistä. Vihdoin ja viimein pääsimme Villen luo, hän maksoi taksin ja pujahdimme kylmästä ulkoilmasta talon lämpimään.

Riisuimme päällysvaatteet ja pyysin Villeä istumaan sohvalle. Hitaasti avasin tyllihameita ylhäällä pitävät nauhat ja annoin hameiden tippua lattialle. Kuulin, kuinka Ville hengähti terävästi nähdessään hameiden alta paljastuneen asun.

Pitsikorsetti, sukkanauhat, verkkosukat ja pienen pienet stringit.

Kävelin viettelevän hitaasti Villen luo sohvalle ja irrotin kravatin ja avasin paidan napit. Suutelin häntä huulille, näykin hiukan ja lipaisin hänen alahuultaan kielelläni. Istuin hänen syliinsä jalat hänen jalkojensa ulkopuolelle, jatkoin suutelua alaspäin. Villen käden hakeutuivat selälleni, tunsin niiden etsivän hakasia, joista korsetti aukeaisi. Hymyilin ilkikurisesti ja pudistin päätäni, "ei tää niin vaan lähde päältä." Ville tyytyi hyväilemään selkääni ja minä jatkoin hänen rintansa suutelua.

Hiukan kerrallaan siirryin alemmas ja alemmas, valuin hänen polviensa yli lattialle. Tunnustelin hänen nivusiaan housujen läpi, hän oli jo erittäin kovana. Avasin housut ja riisuin myös alushousut samalla kertaa. Villen kalu pomppasi ylväästi pystyyn, kun olin vapauttanut sen housujen ahdingosta. Jatkoin suutelemalla hänen sisäreisiään ja pikkuhiljaa siirryin kalulle asti.

Painoin kalun ensin Villen mahaa vasten ja nuolaisin pallien yläpintaa. Otin kiinni aivan kalun tyvestä, ja painoin peukalollani pallien ja kalun välistä, sieltä mihin kalu jatkuu sisällepäin. Taivutin kalua eteenpäin ja nuolaisin terskaa, kalu jäykistyi entisestään. Upotin kalun suuhuni ja katsoin Villen ilmettä, hän seurasi toimiani suu hiukan raollaan raskaasti hengittäen. Liikuttelin kättäni ylös alas hänen kalullaan pitäen terskan suussani, nuolin. Villen suusta karkasi ynähdys, joka kertoi hänen nauttivan tilanteesta. Hän otti takaraivostani kiinni, ja nosti lantiotaan, työnsi kalunsa syvemmälle suuhuni. Nain häntä suullani hetken ja vetäydyin pois.

Hain sakset. "Leikkaa nää stringit pois mun päältä, niitä ei muuten saa ottamatta sukkanauhoja irti", sanoin ja ojensin sakset Villelle. Hän leikkasi stringit poikki molemmilta sivuilta, ne tippuivat lattialle. Hän viskasi sakset jonnekin lattialle ja veti minut eteensä, suuteli häpykumpuani ja klitoristani. Hän työnsi yhden sormen sisälleni ja hymyili, pelkkä hänen kiusaamisensa oli saanut minut märäksi.

Istuin uudelleen hänen syliinsä, mutta en päästänyt häntä vielä sisääni. Hänen kalunsa taipui hänen vatsaansa vasten ja minä hieroin klitoristani sitä vasten. Nousin pystympään ja ohjasin hänen aukolleni. Laskeuduin kiduttavan hitaasti hänen kalunsa ympärille, aivan pohjaan asti. Pyöräytin lantiotani ja tunsin, kuinka Ville nautti käsittelystäni. Suutelin häntä huulille, kielemme kohtasivat. Liikuin hänen vatsaansa vasten ylös ja alas, otin tukea sohvan selkänojasta.

Hetken kuluttua vaihdoin asentoa, taivuin Villen sylissä istuessani taaksepäin, jolloin hänen kalunsa painui nautinnollisesti sisälläni. Asennossa oli vaikea liikkua mihinkään, joten harjoitin vain lantionpohjan lihaksia, puristin pillullani Villen kalua ja hölläsin taas.

Ville ei enää kestänyt käsittelyäni, ja mutisi jotain ylenpalttisesta kiusaamisesta. Hän kieräytti minut sohvalle ja käänsi kontalleen, asettui itse taakseni ja tuli sisääni. Hän otti kiinni lantiostani, ja aloitti nopean sisään-ulos-liikkeen. Siinä minä olin, perse pystyssä, korsetti päälläni, verkkosukat jalassa, ja nautin Villen kalusta sisälläni. Tunsin, kuinka hänen kalunsa paisui äärimmilleen sisälläni, laskin ylävartaloni tyynyn varaan ja kurotin haaravälistäni kädelläni, otin hänen palleistaan kiinni ja puristin hellästi. Samassa tunsin miten Ville veti kalunsa ulos minusta ja salamana käännyin ja otin sen suuhuni. Ville teki muutaman runkkausliikkeen ja laukesi suuhuni. Nielin kaiken.

Ville työnsi minut selinmakuulle sohvalle ja alkoi nuolla klitoristani. Hän työni sormen sisääni ja painoi toisella kädellään alavatsaani niin, että pystyi tuntemaan sormensa liikkeen sisälläni. Hän imi ja nuoli klitoristani samalla ja minä huohotin nautinnosta, laukesin ja pilluni supisteli hänen sormensa ympärillä. Hän imaisi vielä kerran klitoristani, minä vapisin ja voihkin nautinnosta.

Jäimme sohvalle nukkumaan, sillä kumpikaan ei jaksanut enää kiivetä yläkertaan. Aamulla herätessämme katselimme toistemme kasvoja ja nauroimme, molemmilla oli vielä vampyyrimaskit naamassa. Päätimme mennä ensimmäiseksi suihkuun.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute