Herkku-puhelin
Arki takana
Roomalainen

Kerroin matkastani vaimoni kanssa turkkiin ”Arjen poistoa”. Olen saanut kyselyjä loppumatkan kuvioista ja lomalla tosiaan tapahtui lisääkin. Kerron siitä sitten myöhemmin, nyt ajattelin jakaa loman jälkeisiä tapahtumia.

Kotosuomessa oltuamme muutaman viikon otin asian taas kerran puheeksi iltasella nukkumaan mennessä. Emme olleet keskustelleet kuitenkaan liikaa asiasta, kai molemmat pelkäsivät jotenkin että siitä tulisi riippakivi suhteelle (mitä se todellakaan ei ollut eikä ole). Kyselin vaimolta mahdollisuutta vastaavaan ”toimintaan” myös kotisuomessa, ehkä jopa niin että minulla olisi alusta asti alistunut rooli. Katja ei kieltänyt asiaa mitenkään, oikeastaan myönsi että Turkin loma ja varsinkin Mehmet oli ollut hänen mielessään monta kertaa. ”Tuskin se Mehmet silti tällästä pullukkaa suomalaista ämmää muistaakaan silti”, Katja sanoi naurahtaen. Arvelin asian kai olevan todellakin niin, mutta sanoin ettei Katja ole mikään pullukka vaan muodokas kaunis nainen. Ja että ei Mehmet häntä sen takia ole unohtanut etteikö Katja olisi kiihottava vaan varmaan siitä yksinkertaisesta syystä että uudet naiset ovat olleet jo kuviossa.

Katselin vaimoani hetken. Hän näytti yöpaidassaan jotenkin surulliselta. Tuskin hän Mehmettiin oli rakastunut, en todellakaan epäillyt hänen tunteitaan minua kohtaan. Mutta varmasti Turkin rakastaja oli ollut jotain sellaista mitä jäi kaipaamaan. Upea, kiinteän lihaksikas vartalo, paksu ja ulottuva penis, joka oli seisonut kovana ja vaativana lähes loputtomasti. Ilmeisen taitavana rakastajana Mehmet oli jättänyt vaimolle ihanan muiston. ”Kaipaatko häntä tai.... yleensä samanlaista?” kysyin. ”En kai varsinaisesti Mehmetiä. Mutta... en muista koskaan olleeni niin kiimainen ja ekstaasissa, kuin olisin ollut huumaantuneena. Enkä tarkoita nyt seksiä pelkästään vaan se tilanne, olla kuin eläimet... Tilanne jossa annoin itseni oikeasti kokonaan käyttöön, tyydytykseen.” Ymmärsin häntä täysin. Olin kokenut itse saman. En varmasti perinteisessä mielessä, mutta lomalla koin itsestäni uuden puolen, alistuvan ja nöyrän. Koin olevani oikeassa ”tehtävässä”. Kysyin Katjalta että pitäisikö meidän tehdä asialle jotain. ”Mitä esimerkiksi?” hän kysyi. Päätin taas kerran purkaa ajatuksiani ja sydäntä, sekä paljastaa asioita joita olin jo oikeastaan valmistellut. ”tuota... minä olen chattaillut netissä yhden tyypin kanssa ja oikeastaan olemme jo jutelleet sähköpostillakin sekä tekstarein. Hän asuu Helsingissä ja on... no hän on suomalainen mutta Algeriasta kotoisin tai ainakin isä on sieltä.”

Katja katsoi minua hetken ja kysyi ”kauanko oot sen kanssa sitte ollu yhteydessä?” Vastasin että parisen viikkoa. ”Mitä sille sitten oot kertonu minusta tai meistä tai yleensä?” Kerroin että olen kertonu missä asumme ja millaisia olemme. Ja matkasta ja kokemuksista turkissa, sekä yleensä tällaisista asioita, siis aisankannatuksesta ja muusta. Paljastin myös lähettäneeni hänelle kuvia, itsestäni ja Katjasta. Myös vähäpukeisia. ”et kai... minustakin? Varmaan pelästyi koko mies...” Kerroin hänen pitäneen vaimosta todella paljon, oli kuulemma runkannut jo muutaman kerran kuville. Katja hymyili minulle ja väitti minun valehtelevan. Siirryin lähemmäs ja laitoin käden peiton alle Katjan paidan alle suoraan käsi pikkuhousuista sisään. Vaimon pillu oli litimärkä. ”En valehtele.” Katja huokaisi ja hymyili. ”Rakastan sinua rakas aviomieheni.... Saat minun lupani, järjestä asia jos niin haluat” hän sanoi. ”Järjestän rakkaani, jätä kaikki huolekseni” Tämän lauseen jälkeen naimme tulisesti, viimeisen kerran ennen... järjestelyitäni.

Asia ei ollut oikeastaan vaikea järjestää. Ben, siis tämä nettituttuni oli heti valmis tapaamiseen, lasten hoito onnistui taas anopille. Varasin Helsingistä eräästä leirintäalueelta mökin viikonlopuksi. Sovimme Benin kanssa että hän voisi tulla perjantai illalla mökille yhdeksän maissa.

Saavuimme Rastilan leirintäalueelle kuuden maissa illalla. Mökki oli moderni ja suhteellisen laadukas, siellä oli kaksi makuuhuonetta, toisessa oli tosin vain kerrossänky. Saunakin oli, ja mukavan kokoinen pesuhuone. Keittiön yhteydessä oli tilaa teeveen katseluun.

Laitoin saunan päälle, mutta Katja ei luvannut tulla sinne, ainoastaan suihkuun ja vielä niin ettei hiukset kastuisi. Ei halunnut olla tukka märkänä kun vieraamme saapuisi. Makuuhuoneessa siirtelin sängyt yhteen ja sidoin ne jaloistaan kiinni vyölläni. Menin keittiöön ja avasin valkoviinipullon ja kaadoin meille juomat. Vaimoni lasiin tirautin myös pikkuisen vahvaa vodkaa, vaikka ei hän yleensä juo väkeviä. Arvelin sen kuitenkin peittyvän puolimakea viinin alle.

Vaimo ei huomannut mitään viinissä, sanoi sen olevan hyvän makuista. Ajattelin vodkan tekevän vaimostani täysin vapautuneen, ei ainakaan jäisi siitä sitten kiinni, vaikken oikeastaan uskonutkaan siihen. Halusin vain tehdä illasta kaikille tyydyttävän.

Saunassa puristelin kaluani ja vaikka mieleni teki päästää jo paineet pois en sitä tehnyt. Katja tuli suihkuun ja katsein oven lasin läpi hänen kaunista vartaloaan. Hän laski suihkun alas ja huuhteli alapäätään, edestä ja takaa. Kullini seisoi kivikovana kun katselin hänen ajaessaan sänkeään pois. Hän hymyili minulle huudellessaan vaahtoa pois kummultaan. Rakastuin häneen uudelleen.

Kello lähestyi yhdeksää ja olin jo kyllästynyt odottamiseen. Vaimollani oli farkut ja paita yllään, kaunis meikki ja tukka ylhäällä kiinni. Hän oli kaunis, Ben tulisi nauttimaan hänestä. Vaimoni oli myös vahvassa nousuhumalassa, uskoakseni vodkalisäykseni vuoksi. En itsekään selvin päin enää ollut.

Oveen koputettiin. Katsoimme vaimoni kanssa toisiamme silmiin. Vaimoni sanoi että ”vihdoinkin” ja oli yhtä hymyä. Lähdin ovelle, vaimoni jäi keittiöön odottamaan. Avasin oven ja tervehdin Beniä. Hän tervehti hyvällä suomella takaisin ja astui sisään, sekä riisui takkinsa naulakkoon. Hän käveli suoraan vaimoni luo ja halasi tätä. Vaimoni puristi heti Beniä pepusta ja suuteli tätä kaulalle. He olivat suurin piirtein saman pituisia, Ben oli laiha, mutta jänteikäs. Iho oli tumman ruskea ja hiukset olivat pikimustat.

Vaimoni istui tuolille ja pyysi Beniä seurakseen. Hän kyseli tältä että mitä olimme hänelle suunnitelleet. Ben katsoi minua kysyvästi ja päästinkin hänet pulasta. ”Olemme jutelleet asian niin että Ben saa tehdä sinulle ihan mitä vaan hänelle sitten tuleekin mieleen. Minä taas....minut olisi sidottu tuoliin tai jotenkin. Eli olisin.... olisin teidän molempien ”orja”... Mutta sinun pitäisi olla ehdottomasti Täysin Benin käskyläisenä, tehdä kaikki mitä hän sinulle määrää ja totella ehdottomasti.” Vaimoni katsoi minua ja totesi ” totta kai, tällainen namupala saa tehdä mulle mitä ikinä vaan haluu.”

Sen enempää aikaa kuluttamatta vaimoni nousi seisomaan ja siirtyi Benin eteen ja nosti vasemman jalkansa tuolille. Hän hieroi pilluaan farkkujen läpi ja sanoi ”Täällä on sulle herkkua, saat tehdä mulle ja mun vartalolle mitä haluut”

Ben nousi kanssa ylös ja vaimoni sekä hän alkoivat suutelemaan kiimaisesti. Katja puristeli Benin housujen edustaa ja alkoi avaamaan nappeja. Kaikesta näki että vaimoni oli kiimainen, irstas ja tunsi itsensä varmasti todella haluttavaksi. Hänen kätensä värisi kun napit aukesivat yksi kerrallaan. Housut antoivat vihdoin periksi ja Ben itsekin laski niitä pikkaisen. Alushousut olivat todella kireellä ja valkoisen kankaan läpi näkyi tumma penis joka oli jo kiihkossa, mutta tilanpuutteen vuoksi ei ollut kivikovana. Vaimoni hieroi sitä läpi ohuen kankaan ja nautti Ben huulista kaulallaan. Katja työnsi pari sormea alkkareiden edessä olevasta aukosta sisään. Sormet pyörivät siellä hetken kunnes Ben kaivoi kalunsa itse esiin. Tumman ruskea, suonikas, melkein kokonaan erektiossa oleva kulli heilui ulkona. Vaimoni otti sen käteensä ja katseli sitä. Benin kertoman mukaan se oli n 19-20cm pitkä ja aika paksu ja kaikesta näki että ei Ben ainakaan ollut liioitellut kuten yleensä ”nettimitoissa”. Vaimoni piti näkemästään, ”tätä haluan vittuuni pian”.

Ben irrottautui vaimostani ja kaivoi takin taskustaan rullan ilmastointiteippiä. Hän tuli taakseni ja sitoi jalkani ja käteni kivuliaasti kiinni tuoliin. Suun kohdalta hän kiersi kaksi kierrosta teippiä, paha liiman maku tuli suuhuni. Hän totesi vaimolleni ”siinä on ja pysyy”, johon vaimoni nauroi. Ben otti vaimoani kädestä kiinni ja veti perässä makuuhuoneeseen.

Jouduin kuuntelemaan koko yön naimisen ääniä.

Aamulla Ben teki lähtöä ja päästi minut vapaaksi. Kiitti vaimosta ja sanoi että illalla oli luvannut viedä vaimoni juhlimaan, minä saisin olla kuljettajana. Kuulemma hänen ystävänsä rautatieasemalla olisivat kiitollisia vaimostani vielä...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute