Herkku-puhelin
Autonvuokraaja
Volvo

Kesäinen Helsinki avautui edessäni ajaessani uudehkoa Volvoa uudelle vuokraajalle. Pomo oli antanut ohjeet viedä auto keskustan liikemieshotellin pihaan jossa odottaisin asiakasta ja luovuttaisin auton.

Aikaa oli ja kauniin kesäpäivän kunniaksi päätin kaartaa Hietaniemen kautta; samalla voisi bongailla niukka-asuisia neitejä. Kierros ei todellakaan ollut turha sillä heti kun käänsin keulan rantaa kohden vierelläni sipsutti toinen toistaan seksikkäämpiä neitoja. Useimmilla ei ollut rintaliivejä joten jo pelkkä tissien ihailu sai kyrpäni puoliseisontaan.

Innostuin ajatuksesta päästä hieromaan isoa kyrpääni kaikkien noiden ihanien, hyllyvien rintojen väliin mutta ilmeisesti joutuisin kiduttamaan itseäni iltaan asti jolloin oli tiedossa tuttua naapurin ratsastajatyttöä...

Lopulta kaarroin hotellin pihaan ja siellähän jo asiakas odottikin. Jos Hietaniemessä oli mukavat näkymät niin ei tuleva auton vuokraaja hävinnyt mitenkään nuorille herkkupepuille. Niukkaan jakkupukuun isot rintansa kätkevä, n.30 vuotias brunette seisoi hotellin parkkipaikalla.

Ajoin viereen ja noustessani autosta nainen tuli kuskin ovelle vastaan, esitteli itsensä Sannaksi ja kehui auton valkoista väriä.

Sanna oli menestyvän suomalaisen yrityksen Eurooppaa kiertävä konsultti ja tarvitsi kotimaassa käydessä vuokra-auton. Häntä katsellessa, siis lähinnä rintoja, ajattelin että antaisin mielelläni myös muutakin mutta aloitetaan autosta.

Auton hallintalaitteita esitellessä Sanna riisui jakkunsa ja tajusin samalla tuijottavani vuoroin hänen poveensa sekä ihanaan peppuun jota verhosi viettelevä polvien yläpuolelle loppuva hame. Sanna tietenkin huomasi tämän ja pieni hymy nousi hänen huulilleen. "Lähtisitkö näyttämään Helsinkiä, tarjoan kahvit kiitokseksi kun toit auton näin lyhyellä varoitusajalla"

Siis eikun auton rattiin ja suuntana Kaivopuisto. Ajoin melko hitaasti, nopeammin en olisi pystynytkään sillä Sannan hameen helma nousi niin ylös että pienellä kurkotuksella eteenpäin näin aina välillä reisien väliin eikä enää ollut mikään yllätys että tällä ihanalla naisella ei ollut pikkareita eikä karvoitusta.

Sannan rinnat olivat vain ohuen paitapuseron verhoamat ja koko oli vähintään D ja kyrpäni alkoi osoittaan taas elon merkkejä samalla kun aprikoin miten saisin sen Sannan tissien väliin...

Päästiin vihdoin Kaivariin jäätelökioskin viereen ja Sanna ponnahti ulos ja kipitti kioskille noutamaan itselleen jäätelöä. Samalla hetkellä kun Sanna nojasi kioskin tiskiin työntäen peppuaan esiin kyrpäni päätti ruveta täysseisokkiin. Vetoketju auki ja yritin asetella sitä lahkeeseen mutta eihän se sinne mahtunut joten kun Sanna keinui takaisin autolle oli tilanne se että housuni etumus pullotti tavalla mikä sai Sannan kasvot onnekseni hehkumaan. "Tässä taitaa olla liian kuuma paikka syödä jäätelöä, löytäisitkö mahdollisimman rauhallisen paikan..."

Aivan varmasti löydän vastattuani käynnistin auton ja nyt oli kiire ! Alta 5 min olimme läheisessä parkkihallissa ja Sanna oli koko matkan runkannut kyrpääni joka seisoi jo todella mahtavasti. Pysäköin auton tyhjään halliin ja riisuin housut nilkkoihin. Sanna heitti jäätelön ulos ja tarttui toisella kädellä kyrvästäni ja toisella hieroi palleja; itse hieroin Sannan nännejä jotka sojottivat terhakkaasti pystyssä.

Sitten Sanna nousi istuimelleen polvilleen ja ahmaisi kaluni suuhunsa ja aloitti ihanan imemisen. Ahnaasti lutkuttaen isoa kyrpääni Sanna läpsi toisella kädellä hameen alta paljastunutta peppuaan. Tästä innostuneena meikäläinen pomppasi ulos autosta ja nylkytin housut kintuissa toiselle puolen auton missä Sannan pystypeppu jo odotti.

Sanna kontillaan Volvon istuimella ja minä työntämässä isoa kyrpää takaapäin sisään. "Nussi kovaa, läpsi peppua samalla"-ohjeita tuli ja minä tottelin. Työntelin kunnolla ja pallit lätisi Sannan peppua vasten aina kun saavutin pillun pohjukan, samalla läpsin Sannan kiinteää peppua ja se alkoi jo hieman punoittamaan.

Sanna ulvoi ja sai kyrpääni syvälle, aloin tuntea lastin tulevan joten käänsin Sannan ja ohjasin kyrpäni tissien väliin. Sanna puristi isot rintansa yhteen ja avasi suunsa, samalla aloin nussimaan Sannan rintoja niin että joka toinen työntö meni juuri ja juuri huulien väliin. Sitten tunsin kuinka mällit lähti liikeelle, otin Sannan takaraivosta kiinni ja työsin kyrpäni Sannan suuhun ja päästin vaaleat tahmat sisään. Spermaa valui Sannan suupielistä ja Sanna hieroi osaa isoihin rintoihinsa. Taputtelin arkaa kyrvän nuppia Sannan nänneihin ja Sanna nuoli ja runkkasi sitä hymyillen vienosti.

Nousimme, siistimme itseämme ja huomasin vastapäisen tyhjän pysäköintiruudun yläpuolella valvontakameran. Ehkäpä tuota kasettia ei na

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute