Herkku-puhelin
Asemalla
JJii

Manasin pitkäksi venynyttä työpäivää hiljaa mielessäni. Olin joskus luvannut itselleni häipyä kustannuspaikalta perjantaisin aina hyvissä ajoin. Tänään olin jumittanut yhteen täysin turhaan palaveriin, ja työpäivä oli venynyt aivan liian myöhään.

Täpötäysi juna purki matkustajat pimeälle ja kylmälle asemalle. Ihmiset tuuppivat toisiaan aseman portaissa. Yritän luovia tietäni eteenpäin ihmisten seassa. Edessäni kulkee raivostuttavan hitaasti lauma nuoria tyttöjä. Puolet puhuu kännykkään, ja toiset juttelevat keskenään, yhdessä he muodostavat ärsyttävän hitaasti liikkuvan tulpan aseman portaisiin.

Yhtäkkiä yksi tytöistä päättää tehostaa sanomaansa sylkäisemällä komeassa kaaressa olkansa yli. Ainoa ongelma on vain se, että täysissä portaissa ei ole juuri tilaa syljeskellä. Iso räkäklimppi päätyy kaaressa suoraan kenkäni päälle. Tuhahdan kiukkuisena, tämäkin vielä. Tyttö ei tunnun tajuavan mitään jatkaa vain pälpätystä kavereidensa kanssa, mikä saa vihani kiehahtamaan.

Portaiden alapäässä en päästä tyttöjä näkyvistäni, vaan päätään vaatia hyvityksen kenkäni tuhrimisesta. Tartun tyttöä tiukasti takin kauluksesta ja nappaan hänet syrjemmälle ihmisvirrasta. Tyttö parkaisee ja yrittää protestoida kovia otteitani, mutta hiljenee hetkeksi kun osoitan kenkääni ja sätin häntä huonosta käytöksestä. Ylimielinen ilme kasvoillaan tyttö alkaa selitellä kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä. Minua ei voisi vähempää kiinnostaa. Tytön kaverit heittävät hänelle jotain läppää, vilkuttavat ja katoavat pimenevään iltaan. Hetken kuluttua seisomme tytön kanssa kahden portaiden juurella.

Katson nyt ensimmäistä kertaa tarkemmin tyttöä. Kastanjanruskeat kiharat hiukset pursuavat harmaan pipon alta ja punaisten huulien yläpuolella minua katsovat ylimieliset ruskeat silmät. Ikää hänellä on korkeintaan 20, ja pituutta juuri ja juuri 160 senttiä.

Kärsivällisyyteni alkaa loppua. Vaadin jo kovaäänisesti tyttöä puhdistamaan kenkäni. Tyttö katselee ympärilleen ja näen ensimmäistä kertaa hänen silmissään uudenlaisen katseen. Yllätykseni on suuri kun tyttö painaa päänsä ja sanoo pyytävänsä anteeksi herralta käytöstään. Sitten hän kysyy hiljaisella äänellä voiko hän hyvittää herralle tekonsa jotenkin. Silloin työviikon väsyttämissä aivoissani syntyy päätös: tyttö saa hyvittää!

Katson nopeasti ympärilleni. Asema on hiljainen ja seuraava juna tulisi vasta puolen tunnin kuluttua. Portaiden alle jää sopivan syrjäinen paikka mihin aseman valvontakameratkaan eivät näe. Tartun tyttö mitään sanomatta olkapäästä ja talutan hänet portaiden alle.

Tyttö ei vastustele kun painan hänet polvilleen eteeni, katselee vain maahan. Avaan housujeni vetoketjun ja totean nyt olevan hyvityksen aika. Tyttö katsoo minua ja sopertaa ymmärtävänsä, että hänen on hyvitettävä tekonsa herralle. Tuhahdan ja käsken työn kaivaa kaluni esiin. Tyttö työntää hieman epäröiden kätensä housujeni sisään ja tunnen kuinka pienet sormet etsivät kohdettaan. Kylmä talvi-ilma iskeytyy kaluuni kun tyttö vetää sen esiin. Pakkanen ei saa sitä vetäytymään kuoreensa kun tytön pienet sormet kietoutuvat sen ympärille.

Ensimmäistä kertaa tyttö näyttää epäröivän, näen hänen ilmeestään miten hän ihmettelee tilannettaan olla polvillaan asemalla tuntemattoman miehen kalu kädessään. Keskeytän työn mietiskelyn pyyhkäisemällä harmaan pipon hänen päästään ja tarttumalla valtoimenaan oleviin hiuksiin. Tyttö tuntuu heräävän todellisuuteen ja avaa punatut huulensa. Varovasti hän tuo kasvonsa kalun lähelle ja tunnustelee aluksi kielellään terskan päätä.

Henkäisen syvään kun tunnen kaluni uppoavan lämpimien huulten väliin. Tyttö joutuu avaaman suunsa täysin auki, että terskani mahtuu liukumaan hänen pieneen suuhunsa. Tyttö puristaa kätensä tiukasti kaluni juureen samalla un hänen kielensä leikkii terskani ympärillä. Rauhallisesti hän aloittaa imuttamisen joka tuntuu taivaalliselta.

Pitkään en jaksa päämäärätöntä imuttelua vaan otan tukevan otteen tytön hiuksista ja alan rytmittämään imemistä. Lantioni alkaa liikkua kuin itsestään ja vähin erin alan naimaan tyttöä suuhun. Tyttö lopettaa päänsä liikuttamisen kun annan kaluni painua syvemmälle pehmeään suuhun. Tökkään pari kertaa syvälle, tytön nieluun ja vetäisen kaluni nopeasti pois. Kun tyttö ei tähän juuri reagoi alan työntymään syvään joka kerta. Tyttö yökkää kerran ja yrittää haukkoa henkeä samalla kun nain häntä säälimättömästi.

Irrotan otteeni ja käsken tyttöä imemään. Hän aloittaa raivoisan imuttamisen samalla runkaten kaluni vartta. Tyttö nostaa katseensa ja katsoo nöyränä ruskeilla silmillään minua samalla kun kaluni uppoaa kauniiden huulten väliin. Pitkään en tällaisessa käsittelyssä kestä. Otan tukevan otteen työn takaraivosta, ja samalla kun tunnen kaluni nytkähtävän ensimmäisen kerran, naulitsen tytön pään paikoilleen. Annan sperman suihkuta rajuina ryöppyinä pieneen suuhun.

Huohotan syvään ja katselen veltostuvaa kaluani joka on edelleen tytön suussa. Vetäydyn pois ja totean asian olevan nyt selvä. Poimin tytön pipon maasta ja kuivaan kaluni siihen. Suljen vetoketjuni ja käännyn lähteäkseni. Sitten kuitenkin muistan kenkäni ja käännyn takaisin. Poimin pipon uudelleen maasta ja pyyhin kenkäni kiiltäväksi. Heitän pipon tytön viereen ja lähden. Tyttö jää polvilleen kastanjanruskeat hiukset valtoimenaan syljeksimään spermaa aseman lattialle.

Kävelen tyytyväisenä kohti kotia, osaapahan olla seuraavalla kerralla syljeksimättä vieraiden miesten kengille. Tai ainakin osaa hyvittää tekonsa…

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute