Herkku-puhelin
Autotallista saunaan
upee vaimo

Talo on hiljainen. Mies palaa työmatkaltaan vasta viikon päästä. Kolmevuotiaskin on koko päivän riehuttuaan nukahtanut yllättävän helposti, joten kello ei ole vielä edes yhdeksää. Huokaisen. Hiljainen ja tylsä ilta siis edessä.

Lastenhuoneen verhon läpi kajastaa valoa. Kas, Jarkko on tallilla. Pihamme autotallista on vuokrattu kaverihintaan miehen tutulle projektiauton paikka, ja näköjään Jarkko on taas Mersuaan virittelemässä. Jarkko tulee ja menee miten lystää, enkä olekaan huomannut auton kurvaavan pihaan.

Hymy leviää kasvoilleni – Jarkko on yksi niistä harvoista Ollin kavereista, joiden kanssa minun on helppo ja luonteva tulla juttuun. Pientä flirttiä ja kaksimielistä herjaa joskus heitetään, humalassa on joskus pientä jalkapeliäkin pidetty. Hauskaahan sellainen on, ja onneksi olemme mieheni kanssa asiassa samoilla linjoilla, niin että mustasukkaisuusdraamoilta on vältytty.

Sujautan nopeasti pihakengät jalkaan. Nopea vilkaisu vielä peiliin lähtiessä… No, ei kai kukaan kotiverkkareissa kovin edustavalta näytä. Onneksi olen sentään valinnut päälleni kohtuullisen siistin t-paidan, ja paksut hiukset kaartuvat kivasti olkapäille. Heitän harteilleni verkkatakin ja suuntaan ulos tallille. Hetkeksi pysähdyn portaille ja vedän keuhkot täyteen raikasta syysilmaa. Hämärtää jo, mutta pihan pensaiden ja puiden muodot piirtyvät vielä kauniisti punertavaa taivasta vasten. Miten hyvältä tuntuukaan oma koti ja oma piha syksyisenä iltana!

Havahdun metallin kilahdukseen. Autotallin raollaan olevasta ovesta välähtelee kelmeä, pätkivä loisteputken valo. Astelen tallille ja raotan ovea. Vastassa on tuttu Mersu konepelti pystyssä, auton takana Jarkko on juuri kumartunut - varmaankin valitsemaan oikean kokoista jakoavainta tai mitä niitä työkaluja nyt tarvitaankaan. Minkä sitä nainen luonnolleen voi - kieltämättä jään hetkeksi ihailemaan miehen kiinteää peppua ja kivasti istuvia kangashousuja… Jos Jarkko olikin vielä pari vuotta sitten lähinnä pyöreänpulskea hassunnäköinen nuori mies, on selkävaivojen vuoksi aloitettu salitreeni tehnyt miehelle hyvää. Vartalonmyötäisen t-paidan alta piirtyvät nyt leveät hartiat ja hyvin treenattu yläkroppa, jota olen pari kertaa saunan jälkeen päässyt ihailemaan. Alaselkää koristaa tatuointi, joka Jarkon kumartuessa vilahtaa näkyviin paidanhelman alta.

- Moi, mikäs on projekti, huikkaan ovelta. Jarkko käännähtää ja hymyilee. – Kato kato, emäntä paikalla. Eipä tässä suurempia, kohta onkin hommat jo valmiina. Puhuessaan Jarkko kävelee rennosti lähemmäs ja pyyhkäisee kämmenselällä kasvojaan jättäen mustan öljyviirun poskesta kohti vaaleaa hiusrajaa. – Sotamaalaus sulla ainakin näyttää olevan tekeillä, naurahdan ja ojennan käteni pyyhkäisemään miehen öljyistä ohimoa. – Haluaisitsä vaikka saunaan?

Jarkko virnistää. – Toki sauna aina maistuu, ja vaikka olut vielä päälle. Jarkko yrittää pyyhkiä kasvojaan siinä surkeasti epäonnistuen. Viiru leviää ja sottaa tyystin miehen kasvot. Lähden sisälle kikatellen ja jätän Jarkon tuskailemaan sotkujensa ja työkalujensa kanssa.

Napsautettuani saunan päälle palaan yläkertaan ja alan järjestää keittiön tiskikaaosta. Jarkko kolistelee hetken päästä sisälle ja käy siistiytymässä. Keittiöön asteleekin hetken kuluttua ihan mukava ilmestys. Jarkko ei ole varsinaisesti häikäisevän komea, mutta kelvollisen näköinen mies kuitenkin – ja upea kroppa korvaa pienet puutteet. Kasvot ovat pyöreät, nenä suurehko ja hymy herkässä. Hiukset Jarkko oli välillä ajanut kokonaan poiskin, mutta mielestäni häntä pukee paremmin nykyinen lyhyt, vaalea tukka joka otsalta jo vähän vetää kiharalle.

- No, jokos sauna on kuumana? tokaisee Jarkko suorasukaiseen tapaansa. – Sori, hetken joudut odottelemaan. Ole kuin kotonasi, totean vaikka hyvin tiedän Jarkon tottelevan pyyntöä muutenkin. Mies istuu jo sohvalla ja selaa tv-kanavia. – Hei, hyvä leffa, Jarkko huomaa. Yllätyksekseni ruudulla ei pyöri mikään miehinen action-pläjäys, vaan vanha musikaali. Katson Jarkkoa ilkikurisesti hymyillen. – Ai sä tykkäät tästä? Eikö tää oo vähän tyttöleffa? kysyn kiusallani. Jarkko taputtaa sohvanpätkää vieressään. – No tuus tänne tytöksi sitten.

Tuntuu mukavalta katsoa elokuvaa Jarkon vieressä. Huomaan itse asiassa istuvani vähän lähempänä kuin olisi tarpeellista, mutta lähituntumaan tuleminen ei tunnu Jarkkoa häiritsevän, joten jään miehen kainaloon. Jarkko nostaa kätensä taakseni selkänojalle ja oikaisee jalat rahille eteensä.

Painaudun vähän lähemmäs Jarkkoa, tunnen miehen lämmön ja kosketuksen, hengityksen tahdissa kohoilevan rinnan. Jarkko ojentaa kaukosäädintä olkani yli säätääkseen ääntä kovemmalle, ja käsi unohtuu lepäämään olkapäälleni. Istumme hiljaa, rentoudun. Nostan jalkani rahille Jarkon jalkojen lomaan. Tuskin uskallan hengittää.

Yhä vahvempana tunnen Jarkon lämpimän vartalon, yhä lähempänä korvaani tasaisen hengityksen. Vähitellen huomaan painavani päätäni vasten Jarkon olkaa, ja Jarkon sormi alkaa piirtää hellää viivaa käsivarteeni. Jalat rahilla, selkä mutkalla asentoni on varsin hankala - mutta tuntuu kuin Jarkossa olisi vahva magneetti joka kiskoo minua miestä kohti, en halua rikkoa jännitettä. Lopulta kuitenkin vaihdan asentoa, nostan jalkani sohvalle ja nojaudun koko painollani Jarkkoa vasten. Suljen silmäni ja huokaisen nautinnollisesti, mutta sitten muistan että tarkoitus oli katsoa elokuvaa… ja ryhdistäydyn. Suuri osa juonenkäänteistä on tosin jo livahtanut ohi keskittyessäni nauttimaan tilanteesta ja Jarkon läheisyydestä.

Näennäisesti keskitymme seuraamaan elokuvaa ja teemme siitä joitain turhanpäiväisiä huomautuksia - ikään kuin olisi maailman luontevin asia, että lepuutan päätäni Jarkon sylissä, hyväilen sormillani hänen jalkaansa, Jarkko työntää sormensa hellästi hiusteni lomaan ja hieroo päänahkaa… Elokuvan lopputekstien ilmestyessä ruutuun katseemme kohtaavat viimein. Jarkko hymyilee. Hän nostaa kaksi sormea huulilleen, painaa niihin suukon ja asettaa sormet pehmeästi otsalleni. – Mitenkäs se sauna?

- Se on varmaan nyt aika hyvä, vastaan. – No mennään sitten, Jarkko sanoo ja nousee ylös. Hän tarttuu käteeni ja vetää minut seisomaan. Jarkko kiertää kätensä ympärilleni, katseemme lukkiutuvat yhteen, huulet kohtaavat. Suudelma on pitkä, pehmeä, turvallinen… luonnollinen. Tunnen sydämeni sykkeen ja vartaloni Jarkon kroppaa vasten. Hetki on käsittämättömällä tavalla pysähtynyt, olo rento ja hyvä.

Suudelman jälkeen Jarkko irrottaa otteensa minusta ja lähtee portaita alas saunan suuntaan. Puisten portaiden narahdus kuulostaa lähes väkivaltaiselta. Seison paikallani kuin halvaantuneena. Jarkko vilkaisee minuun päin ja nyökkää kutsuvasti, sitten häviää alakertaan. Jään hetkeksi yksin, kuulen kuinka Jarkko avaa pukuhuoneen oven. Olo on tyhjä – mitä nyt? Lähdenkö tielle, jonka koin äsken alkavan? Käyn varovasti kurkistamassa lastenhuoneeseen. Poika nukkuu sikeästi, huoneessa on ihana lapsen unen tuoksu. Aistini ovat virittyneet äärimmilleen, jokainen pojan hengähdys tuntuu kaikuvan äänekkäästi hiljaisessa huoneessa.

Istun hetken hiljaisuudessa ja huomaan, että päätös on koko ajan ollut selvä. Nousen ja astelen alakertaan. Jarkon vaatteet ovat pinossa penkillä, suihkusta kuuluu veden kohinaa. Riisuudun hitaasti ja astun suihkuhuoneeseen. Kosteus ja lämpö lyövät lempeästi kasvoilleni. Näen Jarkon hahmon suihkussa, minuun selin. Vesi valuu pitkin lihaksikasta selkää, pisarat hyväilevät tyylikästä tatuointia ja valuvat kiinteiden pakaroiden väliin. Yhtäkkiä oma alastomuuteni, lasten myötä levinnyt lantio ja vatsamakkara tuntuvat hävettäviltä ja vierailta. Jarkko kuulee oven käyvän ja kääntyy katsomaan ovelle. – Mä jo ajattelin että sä jänistit. Jarkko huomaa epävarmuuteni ja hymyilee rohkaisevasti. – Sä näytät upeelta.

Kävelen lähemmäs ja tarkastelen miestä. Jarkon vatsalihakset piirtyvät kauniina, mutta katseeni karkaa alemmas, mukavan kokoiseen elimeen, joka roikkuu raskaana jalkojen välissä. Pysähdyn Jarkon eteen ja juoksutan sormiani pitkin miehen märkää vatsaa ja kylkeä. Painaudun Jarkkoa vasten suihkun alla ja suutelen miestä, nyt jo määrätietoisemmin ja intohimoisemmin. Jarkko vastaa suudelmaan nälkäisesti, kätemme hakeutuvat toistemme vartaloille, sulaudumme yhteen… Jarkko näykkii huuliani kiihkeästi ja painaa minut suihkuhuoneen kylmää seinää vasten. – Tää on tosi huono idea, mumisen suudelman sekaan ja liu’utan käteni Jarkon pakaralle. – Tosi huono, Jarkko myöntää rintojani puristellen, - meidän pitää heti lopettaa… Tunnen kuinka Jarkon kyrpä paisuu ja kovettuu reittäni vasten.

Jarkko kumartuu imemään ahnaasti rintaani, voihkaisen nautinnosta. – Ohoh, mikäs ääni se oli, Jarkko virnistää. Naurahdan, heitän suihkusta vettä Jarkon silmille ja kävelen kutsuvasti keinahdellen saunaan.

Löyly sihahtaa kiukaalle. Istumme lauteen eri päissä, jalkamme hyväilevät toisiaan. Kummallakaan ei ole kiire, hymyilemme. Jarkko kuljettaa varpaitaan pohjettani pitkin, kumartuu eteenpäin ja alkaa hyväillä jalkaani hellillä käsillään. Kädet kulkevat lämpimällä iholla määrätietoisin, pehmein liikkein ylemmäs… reidelle, lantiolle, vatsalle, rinnalle… Odotan henkeä pidätellen, tunnen miehen läheisyyden, jalkoväliäni polttaa… Jarkko kääntää minut hellästi vatsalleni lauteelle ja aloittaa ihanan hieronnan. Pehmeät mutta voimakkaat kädet hellivät ja hyväilevät hartioitani, selkääni, kylkiäni, jalkojani.

Jarkon kädet hakeutuvat pakaroilleni, hyväilevät niitä ja hakeutuvat reisien sisäpinnoille. Mies avaa jalkojani hieman erilleen, voihkaisu pääsee avoimien huulieni välistä kun tunnen sormien painuvan kosteiden ja turvonneiden pillunhuulten väliin. Jarkko kääntää minut selälleni ja jatkaa työskentelyä sormillaan. Suljen silmäni, huohotan kevyesti – sormet levittävät valuvaa kosteutta pillussani, hierovat herkistynyttä klittaa, lipsahtavat kuumaan ja märkään onkaloon… Samassa tunnen häpykummulla Jarkon saunakuuman puhalluksen, ja se saa minut värähtämään kiihkosta. Jarkko painaa pieniä, helliä suudelmia alavatsalle, häpykummulle, reisille… Samalla sormi jatkaa ihanaa työtään klitallani. Jarkko ottaa kielen käyttöönsä, kuljettaa sitä näykkien häpykummullani, kohti pillunhuulia, lähemmäs ja lähemmäs… Avaan jalkojani, puren huulta, tule jo, anna, anna…!

Ihana, kostea kieli pujottautuu häpyhuulien väliin, maistaa hapanta makuani, lähettää värähdyksiä koko kiihkeään vartalooni. Parahdan ääneen kielen koskettaessa. Nostan lantiota Jarkon kasvoja vasten, hieron vastaan, pientä pyörivää liikettä, uikutan… Jarkon kieli lipoo, saa minut hulluksi, ynisen ja huudan. Avaan silmäni, näen Jarkon kiinteän katseen, kun hän katsoo minun nautintoani ja työntää sisääni sormen, toisen, kolmannenkin. Uuh, huudan, kun saan sisääni paksua ja kovaa. Jarkko panee minua sormillaan, lipoo päältä kielellä, olen aivan kuumana, kiihko kasvaa, laukean täristen…

Kiihkon laskettua tunnen oloni jälleen alastomaksi. Lauteiden raot painavat kipeästi selkääni, nousen vaivalloisesti ylös ja pakenen Jarkon katsetta. Mies ei kuitenkaan päästä minua karkuun, vaan tarttuu hellästi leuastani ja nostaa kasvoni suudelmaan. – Toi oli aivan mielettömän näköistä, hän sanoo katsoen minua syvälle silmiin. Hymyilen arasti ja painaudun miehen syliin. Käteni hakeutuu Jarkon kylkilihaksille ja siitä edelleen liukuen alaspäin kohti jalkoväliä. Komea kyrpä seisoo vankkana, sormeni taipuvat varren ympärille. Jarkon kasvot ovat senttien päässä omistani, katseemme nauliutuvat yhteen… Puristan kevyesti Jarkon elintä, miehen suusta pääsee pieni huokaus. Kumarrun suutelemaan punaista, kiinteää terskaa. Jarkko nojautuu taaksepäin, ottaa tukea lauteesta kädellään ja upottaa toisen kätensä sormet hiusteni lomaan.

Painan huuleni vasten terskan kiinteää, sileää ihoa. Raotan huulia ja työnnän päätäni hieman alemmas, nuolaisen samalla kyrvän suolaista päätä. Jarkon ynähdys rohkaisee jatkamaan. Avaan huuliani vielä lisää, juuri sen verran kuin tarvitsen liu’uttaakseni kyrvän vartta kuumaan, kosteaan suuhuni. Tunnustelen herkillä huulillani Jarkon elimen ryppyistä ihoa, puristan huulet taas hieman tiukemmin yhteen, tunnen Jarkon värähtävän suutani vasten. Kierrän kieltäni varrella, leikittelen hitaasti maistellen. Hivelen samalla kädelläni Jarkon reisien sisäpintaa, tunnen miehen huokauksista että käsittely on miehelle mieleen. Jarkko painaa päätäni alemmas… – Auuuuuuh, nyt tulee… Jarkko voihkaisee ja jännittyy kaarelle lauetessaan. Elin paisuu suussani, kaappaan Jarkon kivekset kämmeneeni ja puristan, tunnen kättäni vasten kun kivekset puristuvat kasaan lähettäen ihanan lämpimän lastin kurkkuni perukoille.

Hetken huohotamme sylikkäin hiljaa. – Sori, se tuli vähän äkkiä, Jarkko mutisee hengityksen tasaannuttua. Minun vuoroni hymyillä hyväksyvästi. Tunnen sperman makean ja happaman maun suussani ja naurahdan. – Jopas. Kuinkas tässä näin kävi?

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute