Herkku-puhelin
Augustus J. Parker
Marmoripoika

Olimme tyttökaverini kanssa matkalla hänen isänsä kuolin ja synnyin kotiin. En itse ollut käynyt kuin kerran siellä ja siksi juuri annoinkin tyttöystäväni ajaa, hänen nimensä oli Päivi.

Olimme päivin kanssa kihloissa ja olimme hyvin aktiivisesti aina ensi treffeistä saakkaa harrastanneet seksiä, seksi oli meidän elämämme suola ilman sitä olisimme varmasti jonkinlaisia heikko hermoisia tai jotain siihen suuntaavia ihmisiä.

Mutta kun olimme ajamassa niin yks kaks heräsin unesta ja kullini oli kovana, mutta onneksi olimme pysähtyneet levähtämään ja mieleni teki niin kovasti saada Päiviä että nousin autosta ja kävelin Päivin luokse ja ryhdyin suutelemaan hyvinkin kiihkeästi ja niin myös Päivikin vastaillen minun suudelmiini.

Sitten tunsin lämpimät käteni farkkujeni ala osassa ja nopeasti vetoketjunikin aukesi ja vyöni siinä samassa, Päivin ihanat kädet koskettivat kulliani ja hieroivat sitä hiljalleen. sitten aukasin hänen toppinsa ja heitin sen kone pellille, myös samalla heitin hänen rintalivinsä jotka olivat ruusun punaiset.

Sitten suutelin hänta kaulaan ja kuulin kiihkon voihkintaa, hän otti housuni pois ja alushousunikin niin että olin ala osasta paljaana ja nopeasti valkoinen t-paitanikin oli maassa. Nopeasti irrotin hänenkin farkkunsa ja alushousut jotka menivät siinä samassa kun housutkin, hän oli alasti jolloin näin täydelliset juuri käteen sopivat c kupin rinnat ja karvaton pillu edessäni märkänä odottaen kondomilla varustettua kovaa kullia sisäänsä. Otin nopeasti kone pelliltä Päivin topin taskusta kondomin ja laitoin sen päälleni myös Päivikin auttoi sen laitossa hiukan ja sitten avasin nuo samettiset reidet ja levittelin hänen häpy huulensa ja työnnyin sisään.

Tunne oli ihana, juuri sopivan märkäinen pillu ja kova kullini yhdistyivät ja se tunne oli aivan mahtava. Aloin työnnellä ja kuuntelin kuinka hän voihki allani konepellillä ja näin hänen ihanat rintansa liikkuvan edes takasin kovan työntelyni ansiosta ja kuinka Päivi hieroi nännejään kiihkosta ja kovan kovasta kiimastaan. Työnnyin sisään niin syvälle kuin vain mahdollista ja samalla otin nopeasti pois kullini hänen sisältään kokonaan ja hiljaa työnnyin taas sisään. Tätä liikettä jatkoin hetkisen ja sitten kysyin että saako kakkosta ja silloin Päivi vain kääntyi sanoen, et mutta saat kyllä takaa päin naida mua.

Pettyneenä nain häntä orgasmeihimme asti. Sitten jatkoimme matkaa niin että minä ajoin, matkaa oli vielä jonkin verran ja ajattelin samalla että miltähän tuntuisi naida jota kuta anaaliin oikein kunnolla?

Sitten saavuimmekin jo talolle jossa Päivin isä oli murhattu raa'alla tavalla. Tosin kukaan ei tiedä että miksi näin oli tehty mutta kuitenkin oli aina epäilty jota kuta joka olisi ollut hänen lähisukuslaisensa, kukaan ei myöntänyt asiaa joten asia annettiin olla vain. Olimme jo pitkään harrastelleet sellaista että jos aijomme jäädä jonnekkin pidemmäksi aikaa niin harrastamme "uusipaikka seksiä". Mutta tällä kertaa minua ei huvittanut saada Päivin märkää ja kiimaista syleilyä sängyssä tai missään muuallakaan, no siksi nukuinkin mahtavan kartanomaisen talon kirjasto huoneessa jossa Päivin isän muistelmat tuntuivat kiinnostavan enemmän kuin mikään muu tällä hetkellä.

Muistelmissa kerrottiin kaikki hänen salaisista puuhistaan hänen vaimonsa takana ja miksi ei myös edessäkin. Mutta lähinnä vaimon seläntakana tapahtuvat asiat olivat erittäinkin kummastuttavia nimittäin hänen isänsä joka oli nimeltään Augustus J. Parker, oli tunnettu monista eri seikkailuistaan ja myös sillä sanalla tarkoitetaan monen monista seikkailuistaan erittäinkin kuuluisa ja vihattukin tietyissä piireissä.

Mutta hänen tarinansa oli niinkin kiehtova ja kirjaimellisesti mukaansa tempaava etten voinut olla lukaisematta sitä. Lukiessani ensimmäistä osiota jossa hän oli pettänyt ensimmäistä kertaa vaimoaan miehen kanssa oli minulle kuin uudelleen synytimenen ja kova kiinnostus miehisestä ja eroottisesta seksistä heräsi minuun kuin feeniks lintu tuhkasta. Halusin tietää miltä se tuntuisi ja mitä tunteita se herättäisi minussa, myös että mitä jos vaikka haluaisisinkin lisää sitä ja saisinko aina seksiä kun halusin?

Augustus oli erittäinkin komea ja vahva käsistään myöskin ruumiin rakenteensa oli kummallisen voimakkaan oloinen ollut aina niin ettei hänen tarvinnut pahemmin puntteja nostella kun omasta takaakin löytyi jo lihaksia joihin miehen ja naiset olisivat valmiit antamaan mitä vain että näkisivät koko vartalon lihakset omissa silmissään ja tuntea ne sisällään.

Uppouduin kirjan sisään niin että varmaankin nukahdin en enää itsekkään ollut varma että olinko hereillä vaiko en mutta uppouduin kirjaan niin että ajattelin itseni olevan siellä ja tapaavani kasvotusten Augustuksen, hän oli niin komea etten voinut olla katsomatta häntä kun istuin baarissa valkoista venäläistä juodessani, hän vilkuili minuun ja iski silmää ei kulunut kuin hetki ja hän tuli vierelleni ja tarjosi muutamat paukut minulle.

Hiukan humaltuneena menimme hänen huoneeseensa ja kuulin hänen lukinneen oven perässään, ja käski minun mennä istumaan sängylleensä sitten kuulin kuinka hän otti vaatteitaan pois ja käski minun katsoa häntä ja kun käännyin näin mahtavan kullin kovana edessäni ja kiimatipat terskan kärjessä kiiltävänä, tunsin sisälläni himoa ja riisuunnuin automaattisesti ja reaktiomaisesti miehen edessä joka odotti kärsivällisesti minua.

Kun olin alasti niin hän tuli sängylle polvilleen ja käski minun imeä hänen kulliaan. Tein mitä käskettiin ja ekaa kertaa otin kullista kiinni ja varoen ujutin sen suulleni ja painoin sitten päätäni eteen päin ja niin huuleni hipoivat kiimaisen miehen kullin pintaa jolloin hänen kuulin voihkaisevan kiimastaan ja aloin siinä silmäyksellä imemään valtavaa kullia, kulli maistui ihanalta ja iminkin pitkän aikaa hiljaa ja samalla hieroin hellin ottein kullin vartta ja kiveksiä jotka tuntuivat olevan kovinkin täynnä.

muutamia minuutteja imin hänen kulliaan ja sitten otin sen suustani ja nuolaisin viimeisen kerran sitä ja sanoin että on hänen vuoronsa tehdä minulle jotain, huomasin hänen kiimaisen katseensa ja niin hän tuli vierelleni ja käski minua jälleen kerran mutta tällä kertaa vain menemään vatsalleni makullee ja aukaisemaan rasva tuubin hänelle valmiiksi. Avasin sen mutta tunsin voimakkaat kädet jotka ottivat kiinni jaloistani ja niin ne avasivat reiteni niin että anaalini paistoi hänen silmiinsä erittäinkin hyvin. Hän otti voimakkailla ja karvaisilla käsillään kiinni kullistaan ja ohjasi sen suuaukolle ja työntyi hiljaa sisääni, voimakkaat voihkaisut pääsivät molemmista ja hiki jo pusiki iholle väkisinkin, kivusta ja nautinnosta annoin hänen jatkaa etenemistään niin syvälle kuin hän vain sai kullinsa menemään.

Koko kulli oli nyt sisälläni ja voikakkaat kädet pitivät minua paikallani ja aloin tuntemaan kovaa kiimaa ja nautintoa samalla kun hän alkoi minua naimaan hitaasti ja huohotti ihanasti korvani juurella. Hänen kullinsa oli mitä ihanempi koko ajan kun tunsin hänen naivan minua suoleeni joka oli kokematon mutta erittäin kiinnostunut miehen syleilystä ja voimakkaista vedoista joita hän teki minulle koko ajan tiheämmin ja koko ajan voimakkaammin, huohotus ja voihkinta alkoivat lisääntyä ja niin myös alkoi minullakin tuntua että haluaisisin kovempaa ja lisää koko ajan.

Hän nai minua voimakkaasti ja erittäin kiimaisesti, sänky notkui voimakkaista vedoista ja kiimaisista huudahduksista jotka raikuivat joka puolelle ja huone oli täynnä eroottista latausta. Huohotus ja litinä kuului vain huoneestamme kun siivooja kulki ohitse. Kovan otteen lumoamana voihkin minkä sain vain suustani päästettyä, hän nai minua edelleenkin voimalla ja juuri ja juuri sain hierottua ja tunnusteltua hänen kiveksiään ja tunsin niiden vetäytyvän ja samassa voimakkaan huudon ja suoleni täyttyi kermaisella spermalla joka lämmitti niin ihanasti sisälläni, mutta olin kärsimätön ja halusin maistaa hänen ihanan tuoksuista spermaansa ja niin otin suuhuni spermaisen kullin jonka hän juuri veti ulos hikisenä ja tyydyttyneenä sisältäni, maistelin ja imin voimakkaasti koska se oli jotain mistä pidin eniten sperma maistui ihanalta ja tiesin että jos saisisin edes kerran näyttää miltä minun spermani maistuis hänelle niin ehkä voisimme jatkaa tätä ihanaa nautintoamme.

Tällä kertaa minä käskin voimakas vartaloisen nuoren ja erittäinkin komean miehen vatsalleen sängylle samaan kohtaan missä minä olin maanut kovan ja pitkän naimis tuokion ajan, hän meni siihen ja levitti haarojaan niin että näin mihin työnnyn sitten kohta puoliin.

Otin kovasta kullistani kiinni ja runkkasin sitä hetken aikaa ja katsahdin vielä hikistä ja märän näköistä anaalia joka vain odotti että sinne työnnettäisiin jotain sisään, asetuin hänen päälleen ja ohjasin kullini paikoilleen ja työnsin sisään ja voihkaisin tämän tiukkuudesta ja lämpimästä mutta märästä olemuksesta, nautin työntää sisään oikein kunnolla ja pohjaan asti. Ihanalta tuntui ensimmäistä kertaa saada työntyä jonkun miehen sisään ja alkaa naimaan häntä vaikka hänen olemuksensa jo pelkästään kiihotti minua niin etten voisi olla pidättämättä mutta maltin mieleni ja annoin voimakkaata vedot hänenkin tuntea kun aloitin ensiksi hiljaisesti ja sitten koko ajan kiihdytin vauhtia ja lopulta jälleen samanlaista seksiä kun silloin kun minuakin naitiin täsmälleen samat asiat tapahtuivat ja siksi ajattelinkin poiketa asiasta mutta en vielä vaan nain häntä niin paljon kuin vain voin, ja niin paljon kuin kiimani minua ohjasi.

Lopulta aloin tuntea sitä samankaltaista tunnetta mitä yleensä ennen orgasmia tunnen, ja siksi päätin että en lauo sisään tähän reikään vaan nousin ja käänsin hänet ja työnsin hänen suuhunsa kullini jolloin hän automaattisesti alkoi imeä sitä niin ihanasti että en voinut enää pitkään pidätellä ja päästin koko latauksen hänen suuhunsa niin hän vain näytti nielevän sitä ja näytti haluavan samallalailla lisää niinkuin minäkin.

Hetken hengästyneinä levähdimme ja sitten aloimme jälleen naimaan välillä hän minua ja minä puolestani häntä, ja laukesimme vielä kertaalleen toistemme suihin kun imimme toisiamme lopuksi.

Olin väsynyt ja tyydyttynytkin erittäinkin ja tiesin että minun on pakko saada joskus uusinta kierros, mutta nyt minua vain väsytti niin paljon että oli pakko nukkua oman Tarzanini vieressä. Heräsin aamulla sohvalta ja kirja auki pöydällä, tunsin että kullini oli kipeä ja minulla oli erittäinkin tyydyttynyt olo tila ja myöskin tunsin että takapuoleni oli kuin naidun jäljiltä. Kävelin keittiöön ja otin vähän purtavaa mukaani ja menin takaisin kirjastoon ja lukitsin ovet ja jatkoin lukemista mutta kun luin niin vierelleni oli ilmestynyt Augustus itse vähän vanhempana sellaisena n.48v. Olin kauhistunut mutta myös kiihottunut koko tilanteesta hän tarjosi minulle kättään ja lausahti että tule mukaani niin elämme ikuisesti yhdessä.

Aloin miettimään että jäänkö epätoivoisena odottamaan että saan Päiviltä kakkosta vaiko menenkö miehen mukaan joka tarjoaa kakkosta aina ja varsinkin niin kiimaisesti kuin vain voi koskaan kuvitellakkaan?Voitte arvata minkä vaihto ehdon otin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute