Herkku-puhelin
Atk-tukena Tiinalle ja Annalle
OpeKovana

Kävelin kohti uutta multimedialuokkaamme ja mietin millaisia uusia aikuisopiskelijoita saisin opettaa iltapäivän, aiheena atk-ajokortti.

Ovi auki ja luokan eteen, nopea silmäys ympärille ja huomasin heti että vähäisestä osallistujamäärästä huolimatta tunneista tulisi silminnähden nautittavat, eturivin kaksi nuorehkoa alle 25v neitokaista erittäin runsaine rintoineen pitäisivät open aktiivisena...näyttävät lämpimän kesäpäivän kunniaksi pukeutuneen toinen avonaiseen kesämekkoon ja toinen reisi-pituiseen tiukkaan minihameeseen, ei paha ajattelin ja istuuduin pöytäni taakse availemaan päätettä.

Tunnin alku sujui melko jouhevasti, käytiin läpi perusteita ja säännöllisesti sain silmäkontaktia Tiinalta ja Annalta, Anna kiskoi hamettaan ylemmäs ja olin mukavasti asettunut pöytäni taakse ja sain luoda avoimen katsekontaktin Annan rintoihin ja paljaaksi ajeltuun vakoon. Tiina ilmeisesti tajusi vierustoverinsa tempun ja alkoi nojata käsiinsä siten että rinnat työntyivät kutsuvasti ulos mekon yläosasta. Tunti jatkui ja huomaamatta vein käteni pöydän alle ja aloin hieroa jo valmiiksi kovettunutta kaluani, ja pienessä hetkessä kyrpäni oli täydessä seisokissa ja jollaintapaa aavistimme kaikki kolme mitä luokassa tapahtui muutamien muiden huomaamatta.

Jossakin vaiheessa luokkahuone alkoi tyhjentyä muista oppilaista ja lopulta jäimme kolmisin, silloin rohkenin kaivaa kivikovan kyrpäni kokonaan esiin ja aloittaa ihanalta tuntuvan runkkaamisen katsellen tyttöjä ja jutellen niitänäitä...tytöt olivat juonessa mukana ja Anna otti paksun tussin huultensa väliin tehden riettaita imemisliikkeitä, kiima ja seisokki kovenivat ja runkkasin jo melko avoimesti ja hieroin raskaita palleja samalla kun Tiina nousi ylös tuoliltaan ja kääntyi selin minuun ja alkoi nostaa mekon helmaa ylös paljastaen ihanan treenatun herkkupepun minulle. Anna läpsäytti tiinan pakaroita ja se toimi jonkinlaisena merkkinä, nousin itsekin ylös, iso seisova kaluni sai Annan himoitsevan katseen osakseen, kävelin tyttöjen väliin ja tarjosin kovaa kyrpääni ensin Tiinalle joka ottikin sen osaaviin kätösiinsä. Tiina aloitti ihanan vatkaamisen ja otin hänen isot tissit kouriini siirtyen samalla kokonaan hänen eteensä. Ohjasin kovan kyrpäni Tiina suuhun ja sain Annan pienet kätöset hieromaan raskaita pallejani samalla.

Tiina voihki ja ynisi kiimaisesti samalla kun otti kyrpääni poskeen, pidin takaraivosta kiinni ja nussin kiimaisena Tiinaa suuhun, Anna siirsi pari sormea peppuuni ja olin vähintään seitsemännessä taivaassa...

Otin kyrvän pois Tiina himokkaiden huulten välistä ja taivutin Annan pulpetille, hame oli siinävaiheessa jo lentänyt lattialle ja enempiä odottelematta työnnyin Annan märkään posliinipimpsaan takaapäin ja läpsin samalla tiukkoja herkkupakaroita...aloin nussia Annaa voimakkain työnnöin, pallini läpsivät vasten pakaroita ja naimisen ääni oli jo itsessään nautittavaa kuunneltavaa, mutta sitten siihen sekottui Annan voihkintaa, tyttö suorastaan ulvoi nautinnosta kun sai kovaa isoa kyrpää takaapäin, Tiina oli tullut viereen ja läpsi Annan tiukkoja pakaroita samalla kun pumppasin kyrvällä vauhtia...

Kävin lattialle makaamaan ja Tiina nousi kovaan satulaan aloittaen kiimaisen ridauksen, läpsin pakaroihin lisää vauhtia ja Anna toi posliinipimpsan kasvoilleni nuoltavaksi. Kieli Annan pillussa ja Tiina ratsastamassa kovalla kyrvälläni, tilanne alkoi olla osaltani jo valmis joten nousin ylös ja tytöt menivät eteeni polvillen suut auki; Tiina nuoli palleja ja sain laueta Annan nauraville kasvoille. Heti lauettuani Anna otti jäykän kaluni suuhunsa ja imi vielä hellästi opettajaa, joka muisti tyttöjä vielä pitkään lukukauden jälkeenkin :)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute