Herkku-puhelin
Yön kuumuudessa
uneksija

Hittimusiikki pauhaa, alkoholi tekee kauppansa, ja kaikkialla ympärilläni näen kauniita naisia tanssimassa. Viikonlopun juhlatunnelma on parhaimmillaan. Tanssin taika vie mennessään. Olen varustautunut viikonlopun viettoon vetämällä jalkoihini melkoisen tiukat housut. Suoraan sanottuna haluan hiukan esitellä naisille takamustani. Onhan se sentään mukavan timmissä kunnossa. Saatan melkein tuntea juhlivien naaraiden katseet pakaroillani. Nautin saamastani huomiosta ja naisten kuumista katseista. Itse asiassa ne kiihottavat minua melkoisesti. Kaluni muuttaa olomuotoaan hieman kookkaammaksi ja kovemmaksi.

Ilokseni näen sinut tanssilattialla. Olet ollut täällä aiemminkin juhlimassa yhdessä ystäviesi kanssa. Tanssit ja riemuitset railakkaasti heidän seurassaan, enkä minä tahdo saada silmiäni irti sinusta. Olet pukeutunut sopivan seksikkäästi bileiltaa varten. Sydämeni sykkii hieman kiivaammin katsellessani sinua. Eikä se ole suinkaan ainoa elin minussa, jonka tanssisi saa liikahtelemaan.

Käännät päätäsi ja katsot suoraan minuun päin. Saat katseeni kiinni juuri, kun se vaeltaa ahnaasti vartalollasi. Taidat ensin hiukan hämmentyä himokkaan miehisen katseen johdosta, mutta et lopeta tanssimistasi. Pikemminkin näyttää siltä, kuin keinuttaisit nyt vartaloasi vielä hieman innokkaammin musiikin mukana. Vilkaiset pian uudelleen minun suuntaani. Katseemme kohtaavat. Hymyilen sinulle, ja sinä vastaat hymyyni.

Hetken kuluttua irtaudut tyttöporukasta ja menet baaritiskille hakemaan juotavaa. Minun on aika tehdä oman siirtoni. Kävelen luoksesi ja istahdan baarijakkaralle vierellesi. Tilaan itselleni myös juoman ja esittelen itseni toivoen, etten ole lukenut väärin signaalejasi. Onneksi juttu alkaa luistaa rennosti välillämme pienen nousuhumalan avittamana. Juttelemme niitä näitä ja nautimme toistemme seurasta. Vilkuilen vartaloasi aina kun katseesi välttää. Kaluni herää kunnolla eloon. Tunnen miten se jäykistyy väkisinkin haaroissani katsellessani sinua. Haluan sinua hetki hetkeltä enemmän. Yritän housuissani yhä kovempana tuntuvasta paineesta huolimatta jutella kanssasi mahdollisimman rennosti.

Kun olemme jonkin aikaa rupatelleet ja siemailleet juomiamme on aika siirtyä yhdessä tanssilattialle. Tanssimme toisiamme samalla katsellen. Vartalosi liikehdintä musiikin rytmissä saa oloni kuumottamaan. Kaluni paisuu lopullisesti täyteen mittaansa ja alkaa hiertää vasten farkkujeni etumusta. En tiedä, miten näkyvästi elimeni pullistelee housunlahkeessa, tai oletko sinä huomannut sitä. Menen hetkeksi vähän hämilleni. Oliko sittenkin erehdys pukeutua kireisiin housuihin, jotka takamuksen esittelyn lisäksi kavaltavat myös etupuolelle nousevan ylimääräisen pullistuman. Ehkä sinä haluat vain pientä rupattelua ja tanssia viikonlopun kunniaksi, ja minulla on kulli pystyssä kuin jollain siitossonnilla.

Tanssimusiikki loppuu ja vaihtuu varoittamatta hitaaseen kappaleeseen. Pariskunnat nojautuvat toisiaan vasten tanssilattialla muiden poistuessa sivummalle. Katsomme hetken toisiamme epäröiden. Mutta sitten, kuin sanattoman sopimuksen johdosta siirrymme lähemmäs toisiamme. Vartalomme painautuvat sulavasti vastakkain. Tunnen naiselliset muotosi selvästi niiden painautuessa omaa vartaloani vasten. Saatan paitani lävitse tuntea rintojesi painalluksen vasten rintakehääni. Hiustesi ja parfyymisi tuoksu nousee huumaavana sieraimiini ollessamme näin lähekkäin. Haluni sinuun vain kasvaa tuntiessani vartalosi omaani vasten. Kun lantiomme ovat vastakkain, en voi enää peitellä miehisen elimeni paisunutta kovuutta. Olen sinua pidempi, joten haaroissani jäykkänä seisova kalu painautuu vasten alavatsaasi. Huokaisen mielessäni helpotuksesta, kun et vetäydy pois tuntiessasi sen, vaan nojaudut tiukasti minua vasten.

Tanssimme hitaan kappaleen tahdissa ja hyväilemme samalla toisiamme yhä estottomammin. Lasken toisen käteni pepullesi. Tunnen pakaroidesi kaaren kämmentäni vasten ja aistin lanteidesi viekoittelevan liikkeen tanssiessamme. Sinä tunnustelet vartaloani, erityisesti kätesi viihtyy tiukkojen farkkujen verhoamalla takamuksella. Pian työnnät rohkeasti kätesi jalkoväliini ja painat sen hetkeksi vasten housujen lävitse tuntuvaa kovaa sauvaa. Huulemme painautuvat toisiaan vasten. Suudelma on kiihkeä ja jatkuu pitkään. Sen päätyttyä kuiskaan sinulle sen, minkä housuissani seisovan kovuuden ansiosta varmasti jo tiedätkin. Haluan sinua. Naisellisen vartalosi jokainen liike kiihottaa minua. Kysyn, haluaisitko kenties lähteä minun luokseni pienille kahdenkeskisille jatkoille. Myönteinen vastauksesi ilahduttaa minua suuresti.

Istuessamme taksissa matkalla asunnolleni emme malta pitää näppejämme erossa toisistamme. Suudelmat seuraavat toisiaan. Painan käteni jalkoväliisi ja tutkiskelen häpykumpuasi samalla kun maistelen huuliasi. En tiedä enkä välitä siitä huomaako taksikuski mitä tapahtuu, kun työnnän käteni pikkuhousujesi sisään ja tunnen sormenpäilläni sinun kostuneen. Kiusoittelen hetken pimppiäsi sormellani ja saan sinut voihkaisemaan. Lopetan löytöretkeni siihen, mutta sainpa sinut todella kuumenemaan. Sinä lasket vuorostasi kätesi minun jalkoväliini ja painat sen vasten kohoumaa, jonka kovaksi paisunut kulli on nostattanut etumukseeni. Yrität ottaa kaluni kokonaan otteeseesi, mutta niin kauan kuin minulla on housut jaloissani joudut tyytymään sen koon ja paksuuden tunnusteluun housunkankaan alta. Kätesi jää jalkoväliini. Hierot malttamattomasti housujeni etumuksen isoa muhkuraa koko loppumatkan ajan ja varmistat samalla, että kaluni seisoo kivisenä. Matka tuntuu paljon tavallista pidemmältä.

Pääsemme hädin tuskin sisään asuntooni kun olemme jo toistemme kimpussa. Suutelemme kiihkeästi eteisessä. Alan saman tien kiskoa vaatteita pois yltäsi. Minusta tuntuu, että tulen pian hulluksi, jos en pääse maistamaan ihoasi, rintojasi, läpimärkänä sykkivää pilluasi. Saan paitasi riisuttua ja heitän sen lattialle, rintaliivisi seuraavat pian perässä. Painan huuleni vasten edessäni paljaina ja kiihottavina nousevia rintojasi. Suutelen vuoronperään molempia kovina nöpöttäviä nännejä, imeskelen ja härnään sinua kielelläni.

Riisuessani omaa paitaani huomaan, miten katseesi vaeltaa pitkin ylävartaloni lihaksia, ja kiitän itseäni siitä, että olen jaksanut käydä treenaamassa. Kun pikkuhoususi putoavat nilkkoihisi näen, miten märkyyttä valuu alas reisillesi. Viimein olet kokonaan alasti. Ohjaan sinut sängylleni selinmakuulle, itselläni on vielä housut jaloissa. Tartun molempiin nilkkoihisi ja levitän reitesi auki. Kun olen jalkojesi välissä työnnän pääni suoraan pillusi luokse, joka märkyydellään houkuttelee minua kuin hunaja mehiläistä. Maistelen pimppiäsi hetken aikaa kielelläni ja työnnän sen sitten sisääsi. Kieleni vaeltaa märkyydessä, löytää herkän klitoriksesi ja hieraisee sitä hitaasti. Huudat ääneen nautinnosta. Mutta en jatka enää pidemmälle, vaan vetäydyn jalkojesi välistä ja asettaudun sen sijaan hajareisin yllesi. Haluan, että sinä riisut farkkuni.

Kun avaat farkkujeni vetoketjun ja alat kiskoa housuja alaspäin, kaluni vapautuu lopultakin tiukasta vankeudestaan ja ponnahtaa pystyasentoon nostattaen alushousuni koholle. Kiskaiset enempää aikailematta vielä tuon viimeisenkin vaatekappaleen pois edestä. Katselet hetken kovettunutta elintä, kun se nyt on viimein esillä ja seisoo edessäsi paljaana kaikessa komeudessaan. Sitten painat kämmenesi haaroihini ja tunnustelet sitä. Miltä se mahtaakaan tuntua kädessäsi, kun puristat sormesi kivikovana seisovan kalun ympärille sen paksuutta mittaillen. Tutkit nautiskellen jalkovälissäni sojottavaa sauvaa ja sen alla roikkuvaa kivesparia. Näen, että haluat kovasti saada jäykkänä seisovan kullin sisääsi, mutta maltat sittenkin kiusata minua ja itseäsi vielä hetkisen lisää. Nostat päätäsi ylöspäin ja painat huulesi vasten kalun kovaa vartta, annat sille pehmeän suudelman ja nuolaiset sitä kielelläsi Se on liikaa. En halua enkä voi enää pidätellä itseäni.

Siirryn hieman taaemmas, niin että lantioni on avoimiksi levitettyjen reisiesi välissä. Tartun kädelläni kaluuni ja ohjaan sen kohti tussuasi, ja jopa omiin sormiini se tuntuu kovemmalta kuin ehkä koskaan. Alan työntää kaluani jalkovälissäsi odottavaan lämpöön. Pillusi sykkii kuumana puristuessaan sisään työntyvän kullin varren ympärille. Kaluni runko painautuu läpimärkään vakoosi. Alan työnnellä lantiotani hitaasti edestakaisin. Kova ja paksu kanki liikkuu syvällä jalkovälissäsi. Pimppisi puristuu tiukasti kaluni ympärille sen työntyillessä sinuun. Kiihkeät nautinnon voihkaisut nousevat suustasi jokaista sauvani työntöä seuraten. Kätesi laskeutuvat takamukselleni, ja sormesi puristuvat vasten pakaralihaksia, kuin haluaisit painaa lanteitani alemmas, saadaksesi kaluni vieläkin syvemmälle sinuun. Samalla kun mulkkuni nussii himokkaasti jakoväliäsi vaeltavat käteni vartalollasi, puristaen rintojasi, hyväillen kylkiäsi. Kätesi puristuvat tiukasti ympärilleni. Vielä muutaman kerran kaluni kovuus työntyy juurtaan myöten voimakkaasti syvyyteen joka sykkii jalkovälissäsi. Lopulta hurmos pyyhkii ylitsemme ja huipentaa kiihkeän parittelumme.

Makaamme vierekkäin hiljalleen toipuen lakanoilla, jotka kastuvat kahden hikisen vartalon vaikutuksesta. Huokaisen syvään ja tuijotan raukeana kattoa, vilkaisen sitten vierelleni ja huomaan, että olet kääntynyt kyljellesi ja katselet minua viekoittelevasti hymyillen. Pian nostat kätesi päälleni ja annat sen vaeltaa hitaasti tunnustellen rintakehälläni. Kätesi siirtyy hitaasti mutta vääjäämättömästi lihaksiani tunnustellen vatsalleni ja edelleen kohti jalkoväliäni. Kun otat haaroissani lepäävän elimen kädellesi alkaa se muuttaa nopeasti muotoaan. Kalu paisuu hetki hetkeltä kookkaammaksi ja kovemmaksi otteessasi. Pian piteletkin taas kädessäsi jäykkänä seisovaa kuumaa sauvaa, sormesi ovat kietoutuneena sen varren ympärille.

Päästät kalun hetkeksi otteestasi nyt kun se seisoo uudelleen kivisenä. Kierähdät sen sijaan ylleni ja jäät siihen makuulle. Vartalomme painautuvat alastomina toisiaan vasten. Rintasi pusertuvat kiihottavina vasten rintakehääni, vatsamme ovat vastakkain. Lantiosi painuu vasten haaroissani pystyssä sojottavaa elintä nyt kun makaat päälläni, mutta et vielä ryhdy toimenpiteisiin sen kanssa, nautit vain kalun kovuuden tuntemisesta ihoasi vasten. Suutelemme hitaasti ja nautinnollisesti.

Lopulta nouset yltäni ja asettaudut hajareisin keskivartaloni päälle. Otat kalun vankan varren käteesi ja asettelet sen juuri sopivaan asentoon, niin että se ottaa kostuneen jalkovälisi innokkaana vastaan kun lasket lantiotasi alemmas. Alat hitaasti lävistää itseäsi haaroissani sojottavaan parruun. Keinutat lantiotasi niin, että kova kalu tekee hyvää sisälläsi. Rakastelumme on nyt hitaampaa ja rauhallisempaa kuin ensimmäinen eläimellisen himokas nussiminen. Mutta kun pystyssä seisova kova kalu hieroutuu pillusi herkkiin poimuihin syvällä jalkovälissäsi, alkaa lanteidesi liike väkisinkin kiihtyä, ja voihkaisusi muuttuvat yhä äänekkäämmiksi. Pian saavutamme yhteisen rytmin ja lähestymme vastustamattomasti orgasmia. Kun se lopulta ravistaa vartaloasi, kiljaiset vielä viimeisen kerran hurmiossa, ennen kuin lysähdät päälleni voipuneena. Makaamme pitkään tällä tavalla vastakkain aivan hiljaa. Tunnen sydämesi sykkeen rinnassasi, miten se hiljalleen rauhoittuu ja palaa normaaliin rytmiinsä maatessamme sylikkäin. Mitä tulevaisuus tuokin tullessaan, juuri tässä ja nyt me olemme onnellisia näin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute