Herkku-puhelin
Autotyttö Marika M:sen koulutusta
"Master"

Olemme odottaneet tätä päivää jo pitkään. Pari viikkoa on jo vierähtänyt edellisestä kerrasta ja viimeinkin aikataulumme käyvät yksiin...

Lähetin sinulle "narttuni" tekstiviestinä ohjeet/käskyt kuinka sinun on toimittava ja noudatettava niitä tarkasti.

Tiedän aikaisemmista kerroista, että töissä viimeisen tuntisi aikana ajatuksesi harhailevat aivan jossain muualla kuin työasioissa, eikä työnteosta meinaa tulla enää mitään. Hormonisi hyrräävät ja tunnet kuinka häpysi turpoaa ja kostuu. Työpäiväsi viimeisten hetkien ollessa käsillä tiedän narttuni olevan kuin "tulisilla hiilillä"... Nautin tilanteesta ja tiedät sen yhtä hyvin kuin minäkin.

Olemme aikaisemmin jutelleet "koulutussession" jälkeen sylikkäin tuntemuksistasi ja olet todennut kuinka jo "koulutukseen" valmistautuminen saa hormonisi heräämään kastellen jalkovälisi märäksi.

Olet hämilläsi kuinka nartuksi pukeutuminen, kaulapannan ja suukapulan kiinnitys, hieromasauvojen laitto ja itsensä sitominen voivat tuottaa niin uskomattoman kiihottavan tunteen koko vartalossasi. Et voi sanoin kuvailla millaisen tunteen avuttomaksi tukalaan asentoon sitominen, täysin alistettuna armoillani oleminen saa aikaiseksi.

Kerroit myös kuinka mielettömän tunteen "koulutussessiossa" piiskan ja ruoskan käyttö antaa. Piiskauksen ja ruoskinnan aikana tunnet pillusi erittävän mahlaa kuin jokin metsäpuro konsanaan ja tunnet kuinka mahla valuu pitkin ihoasi. Toteat, että muidenkin naisten pitäisi ehdottomasti kokeilla "narttuna" olemista... Kuinka paljosta he ovatkaan jääneet paitsi ilman tätä mahtavaa nautintoa ja sen tuottamaa tyydytystä.

Kerrot ettet missään tapauksessa voisi ajatellakaan "narttuilusta" luopumista.

Totesin sinulle, että avoimella mielellä suhtautuen ja kokeillen seksistä löytää uutta ja erilaista vaikka millä mitalla. Yllättäen huomaa löytäneensä itsestään uusia piirteitä ja huomaa saavansa suurempaa nautintoa ja tyydytystä aivan toisenlaisesta seksistä kuin olisi osannut ikinä kuvitellakaan aivan kuten sinäkin.


Kotitehtävänä nartulla oli ottaa mukaan koulutuspäivälle asianmukainen asukokonaisuus.

Tekstiviestissä kerroin missä "koulutuspaikan" osoitteen ja missä avain on.

Saavut osoitteeseen tuntia ennen minua. Päästyäsi eteiseen huomaat kirjekuoren jonka päällä lukee "Nartulle". Avaat kirjeen ja alat toimimaan määräysteni mukaisesti. Sinulla on sopivasti aikaa laittaa itsesi valmiiksi alkavaa "koulutusta" varten. Tulen paikalle n. puolentoista tunnin päästä.

Luet määräykseni järjestyksessä ja toimit niiden mukaisesti...

Menet kylppäriin ja näet esille jättämäni pyyhkeen. Tiedät aikaisemmista kerroista mitä teet... Aloitat huolellisesta suolihuuhtelusta. Seuraavaksi on karvojen ajelun vuoro suihkun yhteydessä.

Pukeudut määräämääni mustavalkoiseen lyhythelmaiseen sisäkön PVC-asukokonaisuuteen joka jättää rintasi paljaaksi. Puet ensin sukkanauhavyön, kiinnität mustat verkkosukat sukkanauhoihin, molemmilta sivuilta soljilla kiinnitettävät stringit, korkeakorkoiset piikkarit ja viimeiseksi vedät sisäkön asun päällesi.

Katsot peilistä varmistaaksesi asun olevan hyvin päällesi ja tunnet samalla kiihottuvasi näkemästäsi.

Meikkaat normaalia voimakkaammin sillä haluat olla "narttumainen" joka suhteessa tietäen sen kiehtovan ja kiihottavan minua vielä enemmän. Toivoisit minun olevan katsomassa viettelevää ja härnäävää pukeutumistasi kuten aikaisemmalla kerralla.

Viimeiseksi silaukseksi vedät asuun kuuluvat pitkähihaiset sormikkaat käsiisi ennen kirjeen seuraavaan kohtaan siirtymistä.

Astelet määräyksen mukaisesti olohuoneeseen ja näet pitkin huonetta välineitä. Tämä saa hengityksesi kiihtymään ja miettimään jännityksellä mitä kaikkea olen suunnitellut "narttuni" kouluttamiseen tällä kertaa?

Otat pöydältä monihihnaisen suukapulan, laitat pallon suuhusi. Kiinnität ensin niskan taakse tulevat hihnat tiukalle. Otat sormiisi otsan ja päälaen yli niskaan menevän hihnan viimeisenä, kiristät kunnolla ja kiinnität soljen. Otat seuraavaksi pöydältä nahkaisen kaulapanna ja kiinnität sen kaulaasi.

Pöydällä on 2 pitkää köyttä ja 3 lyhyttä. Otat pitkän köyden ja kierrät sen useaan kertaan vartalosi ympäri rintojen alapuolelta ja solmit päät yhteen. Teet samoin toisella pitkällä köydellä rintojen yläpuolelta. Sidot lyhyillä köysillä rintojen ylä- ja alapuolella menevät köydet yhteen rintojen sivuilta ja keskeltä.

Köysien puristus rinnoissasi lisää kiihottumistasi entisestään ja me molemmat tiedämme sen...

Näet lattialla maton päällä köydellä patterinputkessa kiinni olevan tangon. Tangon molemmissa päissä on köysi. Istut köyden päälle. Sidot tangon toisen pään köydellä tiukasti vasempaan nilkkaan kiinni ja toisen nilkkasi tangon toiseen päähän. Vieressäsi on toinen lyhyempi tanko. Sidot tangon toisen pään vasemman jalkasi polvitaipeeseen ja toisen pään oikeaan samalla tavalla. Kampeat itsesi eteenpäin polvilleen. Konttaat niin pitkälle, että patterin putkessa ja nilkoissasi kiinni olevan tangon välinen köysin on kireällä. Avaat toisella kädellä stringin sivulla olevan soljen ja käännät sivuun. Otat toisella kädelläsi vierestäsi maton päällä olevalta tyynyltä hieromasauvan. Painat sauvan kiiman turvottamien märkien häpyhuulien välistä hitaasti syvälle vaginan pohjaan. Vedät kiimastasi märän sauva hitaasti ulos ja alat hitaasti painamaan sen kärkeä peräaukkoasi vasten. Mahlastasi liukas sauva alkaa hitaasti liukua sulkijalihaksesi ohi syvemmälle ja syvemmälle pohjaan saakka. Sauvasta jää näkyviin vain muutama sentti pakaroidesi välistä.

Otat toisen hieromasauva ja painat sen kiimasta valuvien ja turvonneiden häpyhuuliesi välistä vaginasi pohjaan. Käännät molemmat sauva värisemään hiljaisella nopeudella.

Puet stringit takaisin ja kiinnität sivusoljen.

Stringit pitävät sauvat sisälläsi siihen saakka kunnes otan ne pois.

Otat vierestäsi talutushihnan ja kiinnität sen määräämälläni tavalla kaulapantaan. Menet polvillesi nelinkontin. Sidot hihnan toisen pään tiukasti polvitaipeissasi olevan tangon keskelle.

Suoraan edessäsi on köysi jonka toinen pää on sidottu painavan lipaston jalkaan. Pujotat köydenpään kaulapantasi etummaisesta lenkistä läpi. Kiristät löysät pois ja sidot tiukasti.

Toisella sivullasi maton päällä on käsiraudat ja toisella sivullasi huivi. Kiinnität käsiraudan vasempaan ranteeseesi. Otat huivin käteesi samalla katsoen edessäsi olevan lipaston päällä olevasta kellosta, että tulen 10 min sisällä ja toteat pysyneesi hyvin aikataulussa.

Sidot huivin silmillesi, viet kätesi selän taakse ja kiinnität käsiraudan oikeaan ranteeseesi odottaen avuttomana kiimassa ja jännittyneenä mitä seuraavaksi tulee tapahtumaan...

Olet niin kiimasta kiihkona ettet kuule tuloani. Suukapulan tukahduttama voihkintasi peitti vähäisetkin äänet jotka oven lukko piti yrittäessäni tulla mahdollisimman hiljaa sisälle. Hiipiessäni olohuoneeseen huomaan onnistuneeni paremmin kuin osasin odottaa.

Katselen edessäni olevaa näkymää tietämättäsi kiihottuneena ja kalu kovana herkuttelen näkymästä. Huomaan tyytyväisenä, että olet sitonut itsesi huolellisesti määräysteni mukaisesti.

Olet edessäni nelinkontin kykenemätön liikkumaan juuri lainkaan aivan kuten oli tarkoituskin. Köysien puristuksissa olevat pingottuneet rintasi ovat painautuneena lattiamattoa vasten, selkäsi notkolla, pakarat avonaisena pystyssä ja tankojen levittämänä jalat leveällä. Sisäkön asun lyhyt helma nousseena pakaroidesi puoleen väliin asennosta johtuen. Sukkanauhat kireänä seksikkäästi pakaroittesi päällä stringien pitäessä sauvoja sisälläsi.

Kuulen raskaan ja tukahtuneen kiimaisen huohotuksesi. Näen kuinka vartalosi värähtelee kiimasta ja yrität liikuttaa lantiotasi niin paljon kuin köydet antavat myöten lisätäksesi värisevien sauvojen tuomaa nautintoa.

Seuraan vielä hetken kiihottavaa "näytelmää" sivusta ennen kuin paljastan olemassaoloni sinulle narttuni.

Lähden liikkeelle tarkoituksella kovaäänisin askelin saadakseni sinut havahtumaan, että huoneessa on joku.

Huomaan, että säpsähdät ja ajattelet varmasti, että olenko sen minä vai joku toinen? Odotat jännittyneenä kuulevasi jonkin tutun äänen saadaksesi varmuuden, että se olen juuri minä. En kuitenkaan paljasta puhumalla itseäni vielä vähään aikaan pitäen narttuani jännityksessä.

Kyykistyn polvilleni yläselkäsi kohdalle. Kiristän suukapulaa, avaan käsiraudat ja sidon ranteesi köydellä tiukasti yhteen. Otan toisen köyden, painan kyynärpääsi yhteen ja sidon käsivartesi kyynärpäiden yläpuolelta.

Riisun stringit pois. Hyväilen kämmenillä pakaroitasi puristellen niitä sisälläsi väriseviä sauvoja vasten. Läimäytän yllättäen kämmenillä muutaman kerran räväkästi molempia pakaroitasi. Ulahdat tukahtuneesti ja läimäytyksien voimasta lantiosi vavahtelee hetken. Peräaukkosi ja pillusi supistelevat kiihottavasti värisevien sauvojen ympärillä.

Kiiman tuottama mahlasi valuu jo pitkin molempien reisiesi sisäpintaa... Ihana näky.

En voi enää vastustaa kiusausta vaan kumarrun taaksesi lantiostasi kiinni pitäen ja nuolen levällään olevien reisiesi sisäpinnoilla valuvan mahlan suuhuni maistellen makuasi. En pidä mitään kiirettä koska meinaan härnätä sinut useaan kertaan hulluuden partaalle himosta ennen tajunnan räjäyttävää laukeamista.

Rukoilisit varmaan antamaan orgasmin jos pystyisit, mutta se ei ole sinun, narttuni päätettävissä.

Varon tarkasti nuolemasta häpyäsi vielä vaikka mieleni tekisinkin. Tunnet vain lämpimän hengitykseni hävylläsi.

Yrität kiiman raivolla työntää häpyäsi kasvoihini. Köydet antavat hieman liikkumavaraa, mutta osaan pitää varani.

Nousen sivullesi ja painan käsilläni pakaroitasi peräaukossa värisevää sauvaa vasten välillä vetäen pakaroitasi erilleen. Näen kuinka sulkijalihaksesi supistelee pienellä nopeudella värisevää sauvaa. Leikin samalla tavalla hetken kiihotuksen turvottamilla ja märillä häpyhuulillasi, sekä liikuttelen pyörivällä liikkeellä pienellä nopeudella värisevää sauvaa ympäri vaginasi seinämiä. Kuulen kuinka hengityksesi muuttuu raskaammaksi ja katkonaiseksi. Tukahtunut ääntelysi on muuttunut lähes ulinaksi ja pääsi alkaa heittelehtiä levottomasti puolelta toisella. Teet lantiollasi pyörivää ja puskevaa liikettä yrittäen saada käteni pitävää värisevää sauvaa syvemmälle vaginaasi. Tiedän reaktioistasi, että olet aivan orgasmin partaalla, mutta vielä ei ole sen aika.

Käännän sauvat pois päältä ja samassa kuulen pettymyksen voihkaisun ja samassa ruoska lävähtää paljaille pakaroillesi muutamia kertoja peräkkäin. Jokaisella kerralla lantiosi nytkähtää ja päästät suustasi tukahtuneen voihkaisun.

Tässä vaiheessa paljastan puheellani kuka olen. Sinulle tuttu ääni käskee nartun olla voihkimatta pettymyksestä... Siitä seuraa aina rangaistus.

Poista silmäsiteen. Annan narttuni katsella valmisteluja ja nähdä kuinka kiihotuksesta kova kaluni pullottaa housuissani. Katsoessani silmiisi näen silmistäsi kuinka kiimassa olet nyt jo vaikka en ole vielä päässyt alkua pidemmälle.

Tulen kasvojesi eteen ja annan hymyillen huulillesi hellän pusun.

Olen päättänyt antaa nartulleni pitkän härnäämisen jälkeen "koulutussession" ensimmäisen orgasmin. Polvistun sivullesi ja käännän molemmat sauvat täydelle nopeudelle. Heti perään painan suuni häpyhuuliasi vasten pitäen samalla toisella kädelläni ja päälläni täysillä väriseviä sauvoja syvällä sisälläsi. Lantiosi vatkaa hullunlailla minkä köydet vain antavat myöten ja ääntelysi on muuttunut huohotuksesta tukahtuneeksi ulinaksi... Tiedän valtaisin orgasmisi olevan todella lähellä.

Pidän toisella kädellä reidestäsi kiinni tiukasti painaessani huuleni klitoristasi vasten. Imaisen sen suuhuni alkaen kielelläni hellän pyörityksen klitoriksesi päällä ja ympärillä samalla hellästi imien. Tunnen kuinka orgasmisi alkaa ja se kestää pitkään. Valahdat veltoksi mikä kertoo orgasmisi päättyneen. Päästän klitoriksesi huulieni välistä ja käännän sauvat pois päältä, mutta jätän ne edelleen sisällesi. Nuolen hitaasti ja hellästi turvonnutta ja tosi märkää häpyäsi nauttien maustasi.

Tehdessäni uusia sidontoja saat hetken aikaa palautua orgasmistasi...

Otan köyden ja taitan sen kaksinkerroin niin, että päät ovat tasan. Laitan köyden selkäsi päälle vyötärön kohdalle niin, että köyden molemmat päät roikkuvat oikealla puolellasi ja silmukkapää vasemmalla puolellasi. Pujotan köydenpäät vatsasi alla vasemmalla puolella olevasta köydensilmukasta ja kiristän vartalosi keskikohdalle. Vedän jalkojesi välistä ylös selkäsi päälle siten, että molemmat köydet nousevat ylös turvonneiden häpyhuuliesi ulkopuolelta, nivusista painaen kiristettynä häpyhuuliasi sauvaa vasten. Peräaukossasi oleva sauva jää myös köysien väliin. Vedän köyden kireälle ja pujotan sidottujen ranteidesi alta nostaen köydenpäät ylös ranteiden välistä. Vedän köyttä alaspäin kohti pakaroitasi, kiristän ja pyöräytän köyden kerran ranteitasi sitovan köyden päältä ympäri. Kiristän lisää ja pujotan köydenpäät pääsi ylimenevän suukapulan kiinnityshihnaan niin, että pääsi on taivutuksessa taaksepäin.

Voit kääntää päätäsi vain molemmille sivuille. Yrittäessäsi nostaa sidottuja käsiäsi niin köysi nivusissasi kiristyy entisestään... Sidonta on tukala ja niin on tarkoituskin olla.

Seuraat orgasmista raukein silmin jännittyneenä tekemisiäni minkä voit.

Otan metalliset ketjulla olevat nipistimet. Voihkaiset kun kiinnitän ne isompiin häpyhuuliisi. Vedän ketjun sen verran kireällä, että kuulen tukahtuneen ulahduksesi löysäten siitä hieman ja sidon köydellä polvitaipeissasi olevan tangon keskikohtaan kiinni.

Otan kolmannen hieromasauvan ja laitan sen häpykummullesi köyden alle viistottain aivan lähelle klitoristasi.

Käännän kaikki sauvat yksitellen hiljaiselle nopeudelle.

Tiedän ettet voi olla kauan paikoillasi sauvojen tuoman kiihotuksen voimistuessa. Liikkuessasi häpyketju tulee venyttämään häpyhuuliasi lisää ja nivusissasi olevat köydet tulevat painamaan häpyhuuliasi tiukemmin sisälläsi väriseviä sauvoja vasten.

Tullessani takaisin molempien sauvojen on oltava edelleen sisälläsi kuten nytkin. Elleivät ole niin siitä seuraa tuntuva rangaistus.

Katsot kiiman samentamin silmin täysin avuttomana ja alistettuna perääni kun poistun olohuoneesta ja hetken päästä kuulet tutun äänen kylppäristä... Tiedät, että olen suihkussa.

Jatkuu....

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute