Herkku-puhelin
Deitti
Markus

Olemme sopineet että avaat kotisi oven minuuttia vaille kaksitoista päivällä, jonka jälkeen menet istumaan tuolille, keittiönpöytäsi päätyyn ja odotat tuloani. Saat katsoa vain ja ainoastaan suoraan eteenpäin. Olen sanonut sinulle, että yksikin vilkaisu muualle kuin suoraan eteenpäin ja koko leikki on ohitse. Olen käskenyt sinut pukeutumaan, pitkähihaiseen vaaleaan paitaan, siniseen reisien puoleenväliin ulottuvaan hameeseen ja mustiin pitkävartisiin saappaisiin. Rintaliivejä ja pikkareita et saa laittaa. Kyntesi halusin lakattavan vihreiksi, hieman huulipunaa, kohtuudella, poskiin ei punaa tarvitse, ne tulee luonnostaan. Tummat hiuksesi laitat siististi poninhännälle ja jätät kotisi avaimet keittön pöydälle.

Luen alakerran nimiluettelon, neljäs kerros, rauhallisesti nousen ovesi taa johtavat portaat. Ovi on raollaan kuten sovimme. Avaan oven ja astahdan sisään. Hiljaista, miellyttävää. Kävelen hitaasti eteisestä sisemmäs huoneistoosi, näen sinut istumassa selin minuun, ilahdun huomatessani sinun täyttäneesi vaatimukseni, pukeutumisen, istumapaikkasi ja avaimiesi suhteen. Nautiskellen astelen viereesi seisomaan, katselen sinua tarkkaavaisesti. Nieleskelet, varmasti osaksi pelosta mihin jamaan olet itsesi laittanut, mutta myös kummallisesta jännityksestä ja kiihkosta. Tiedän ja tunnen sen. Katseesi on kuin lukittuna paikoilleen. Yksikin vilkaisu minuun tai muualle ja leikki loppuu. Hymyilen, et ilmeisesti halua päättää leikkiä vaikka sinua varmasti mietityttää hyvin hyvin moni asia.

Hitaasti siirrän käteni koskettamaan tummaa poninhäntääsi, nielaiset, silittelen suortuviasi, hyvin hennosti. Erittäin nautittavaa ajattelen. Tavata deitti-ilmoituksella nainen joka tietää mitä haluaa, mitä ilmeisemmin on halunnut sitä jo pitkään ja ennenkaikkea uskaltaa lähteä haluaan toteuttamaan. Päästän poninhännän valumaan sormieni lomitse. Hengität hieman kiivaammin. - Nouse, kuiskaan hiljaa.

Kuuliaisesti kohottaudut seisomaan. - Ojenna kätesi eteenpäin jatkan hiljaa kaivaen käsiraudat pienestä repustani. En tiedä mitä ajattelet, ehkä haluaisit juosta pakoon, mutta urheasti hillitset pelastusviettisi ja kohotat kätesi eteenpäin. NAPS, raudat lukkiutuvat. Sidon paksuhkon karhean köyden rautojen väliin, heitän sen yli pöydän. Seuraan sinua tarkkaavaisesti. Tuijotat hieman laajentunein silmin eteesi, hengität toki kiivaammin, ja odotat. Kävelen olohuoneeseesi ja otan sohvatyynyn. Sijoitan tyynyn pöydälle, lantiosi eteen. Kumarrun ottamaan karhean köyden pöydän alta ja vien sen jalkojesi välistä. Seison aivan liki sinuun, aivan takanasi, tunnet hengitykseni niskassasi. Rintakehäsi kohoilee kiivaammin. Hitaasti painan sinut pöytää vasten, et vastusta. Kiristän köyden avulla kätesi suoraan, ähkäiset hiljaa. Kiristän hieman vielä. Katselen sinua hetken, jalkasi ovat miltei suorana, vartalosi yläosa lepää vasten pöytää, kädessäni oleva köysi vetää kätesi suoraksi pöydän suuntaisesti. Katsot edelleen eteenpäin. Tyyny pehmustaa asentoasi. Nostan hameesi paljastaen kauniit pakarat, nielaiset. Ohjaan köyden vakosi yli, pakaroidesi välistä kireänä, liikahtelet hieman ja huomaan sinun kostuneen. Vien köyden kireänä toisen kerran pöydän yli ja sidon sen lopun pöytäsi edessä olevaan patteriin.

Voit kääntää pääsi sivulle jos haluat - sanon rauhallisesti. Käännätkin katseesi sivulle. Lasken käteni paljaalle takapuolellesi, värähdät, silitän pakaroitasi hetken nautinnollisesti kunnes otan suukapulan käteeni. - Avaa suusi ja pää pystyyn sanon komentaen, toimit heti ja miksipä et, haluat sitä ja tällä hetkellä olet tosiaan armoillani. Ujutan suukapulan ja kiristän hihnat sopivan kireäksi. - Onko sinun hyvä olla? kysyn hiljaa, sinusta nauttien. Et edes yritä mumista, nyökkäät vain myöntymisen merkiksi. - Kiihottaako sinua? tunnut olevan aika kosteana ainakin tuoksusta päätellen jatkan hymyillen. Punastelet ja nyökkäät myöntävästi. -Pelkäätkö? kuiskaan hiljaa, luultavasti et tiedä mitä vastaisit, pääsi puistaa hennosti ei, ei minua pelota. Nappaan avaimet pöydältä ja kävelen ulos ovesta.

Puolen tunnin kuluttua kuulet oven avautuvan jälleen, riisun rauhallisesti takin ja kengät. Kävelen hitaasti luoksesi. Uskoisin sinun olevan jo aika puuduksissa, mutta en puhu mitään. Vedän paitaasi ylemmäs, köysi hieman vaikeuttaa mutta saan kerittyä sen kainaloihisi asti. Istahdan tuolille sinun oikealle puolellesi.. Olet laskenut pääsi pöytää vasten ja katsot myös oikealle. Lasken ostamani lehden selällesi ja alan lueskelemaan rauhallisesti. Lehti kohoilee hengityksesi tahtiin, alussa kiivaammin sitten rauhallisemmin. Otan vakosi kautta kulkevasta köydestä kiinni ja kiristän sitä tuntuvasti. -mmmhh kuuluu suukapuloidusta suustasi ja liikahdat hieman. Köysi painautui hieman tiiviimmin häpyäsi vasten ja hieman syvemmälle pakaroidesi väliin. Siirrän hitaasti käden pakarallesi. Jatkan lukemista ja puristelen kuin tunnustellen takapuolesi lihaa. Sitten otteeni tiukkenee, liikahdat, ote kovenee, mumiset hiljaa ja löysään. Punaiset kynnen jäljet ovat ilmestyneet pakaraasi. Silittelen takapuoltasi ja jatkan lueskelua. Tovin kuluttua kysyn - Onko sinun tukala olla? Olet hievahtamatta kunnes varoen nyökytät kyllä. - Hmmm tuumaan vain ja nousen seisomaan. Heitän lehden lattialle ja asetun taaksesi seisomaan. Kuinka kaunis näky oletkaan ajattelen kiihottuen. Laskeudun polvilleni, silitän reitesi sisäpintaa, puhaltelen siihen ja sanon vastausta odottamatta - narttu pitänee merkata. Suutelen reitesi sileää ihoa ja alan imemään sitä, kovempaa ja kovempaa. Koetat liikuttaa jalkaasi poispäin, onnistumatta, varoen alan puremaan tuota arkaa paikkaa. Lisään voimaa, liikahtelet minkä voit ja otan sinua tiukasti lantiosta kiinni. Puren yhä kovempaa, koetat huutaa ja vääntelehtiä pois hampaideni luota. Lyön pakarallesi kovaa avokämmenellä, kiljahdat jos sitä niin voisi tulkita. Lyön toisen kerran ja lujaa, toinen entistä voimallisempi kiljahdus. Löysään otteeni. Hengität kiivaasti. Katselen puremajälkeäni tyytyväisenä, nuolaisen sitä, värähdät. - Noniin tuo pysyy varmasti sen kaksi viikkoa, tuumaan ja kohottaudun seisomaan. Nieleskelet. Levittelen kaksinkäsin pakaroitasi, huohotat, varmaankin kiimasta, päättelen tuoksusta jota tulvii vaostasi. Otan käteeni remmin. Et tiedä sitä mutta vääntelystäsi päätellen tunnet sen kun sivallan ensimmäisen iskun hieman punoittavalle takapuolellesi. Lyön peräjälkeen kymmenen kertaa eri kohtaan lihassasi. Uikutat jo viidennen lyönnin kohdalla. En välitä siitä vaan annan vyön viuhua. Viimeisen sivalluksen jälkeen olet taivuttanut itsesi kaarelle, olet kuin jännitetty jousi, piiskattu peppusi työntyy aivan upeasti esiin. Pudotan remmin lattialle. Jännityksesi laukeaa hieman. Silittelen remmin jälkiä, värähtelet, liikahtelet mutta olet ääneti. Annan sinun levähtää hetken. Avaan radion olohuoneesta. Keskusteluohjelma tuntuu olevan, säätelen musiikkia ja palaan luoksesi. Irroitan suukapulasi ja päästän sinut köydestä ja raudoista. Olet vapaa ja makaat silti asennossa johon sinut komensin. Hyvä merkki, ajattelen sinua haluten.

Menen olohuoneen nojatuoliin. Kuuntelel jonkun poppibiisin. Laulu loppuu. - Narttu, tuoppa juotavaa sanon lepäillen. Kuuntelen kuinka suoristaudut, se on varmasti vaikeaa, avaat jääkaapin oven ja pian varoen astelet luokseni kädessäsi lasi mehua. Katson sinua silmiin, vastaat epäröiden katseeseeni. - Jos minä istun ja jos minä olen Herrasi niin miksi sinä seisot? Nolostuen putoat viereeni polvillesi, -anteeksi Herra, soperrat katseesi painaen ja lasia ojentaen. -Hyvä, saat anteeksi, mutta muista ottaa opiksesi. Nartut eivät seiso jos Herra istuu ellei toisin määrätä. Ja sinä kuljet konttaamalla aina kunnes toisin sanon. Kerron nartulle sääntöjä tuimaan sävyyn ja nappasen mehulasin käteeni. - Ymmärrätkö? kysyn tarraten naisen poninhäntään ja vääntäen hänen päänsä taapäin. - Ymmärrän Herrani, sanot nopeasti silmät ummessa. Päästän sinut otteestani ja juon lasin tyhjäksi. Katselen sinua omistajan silmin. Olet polvillasi katse painettuna lattiaan. Pidän tunteesta jonka minussa herätät. Valta yli toisen ihmisen. Olet sielustasi alistuja vaikka et kokenut olekkaan, vielä. - Vie lasi keittiöön ja kun tulet takaisin olet täysin alasti, sanon määrätietoisesti. Katselen kuinka konttaat lasi kädessäsi. Upea nainen mietin kiihkon noustessa. Ei mene kauaa kun konttaat luokseni vailla rihman kiertämää.

Nousen seisomaan. Ostitko mitä käskin, kysyn käsiäni hieroen. -Kyllä Herra vastaat jalkoihini tuijottaen. - Hae narttu sanon kuin koiralle. Konttaat ripeästi komerolle ja kaivat esiin raipan. - Laita se suullesi poikittain ja sitten Herrasi luo sanon hyväksyvästi. Toimit kuin koulutettu koira. - Hyvä narttu silittelen hiuksiasi ja otan raipan suustasi. - Selällesi ja näytä Herralle haarasi komennan ääni värähdellen. Levität vakosi, katselet jännittyneenä kattoon. Sivelen raipan kärjellä reisiäsi, merkkiä jonka sinuun purin, hengityksesi kiihtyy, hipaisen märkää vakoasi. Puret huuliaisi, poskesi hehkuu kiimasta. Leikin kostuneella vitullasi nautinnollisesti. Raipan kärki ja osa vartta kastuu kiimanesteistäsi. Huohotat ja pystyt vaivoin olemaan paikoillasi. Tuon märän raipan huulillesi kysyen - Maista narttu, olisiko vittusi Herran arvoinen? Nuolet nesteet suuhusi, - Herra varmasti on soperrat halukkaasti, toivoen saavasi. Sivelen raipalla sievästi nöpöttäviä nännejäsi, nännipihoja, rintoja. Haluaisit voihkia, et uskalla koska et tiedä mitä kiimaisista huokauksistasi seuraa. Olet silmät ummessa, valmiina saamaan Herraltasi. Näpäytän raipalla suoraan märälle vitullesi. Vavahdat ja voihkaiset. Näpäytän uudelleen, voihkit ja kiemurtelet mitä uskallat. Odotan että rauhoitut ja alan sivelemään vittuasi hellästi. Raipan kärki soljuu pitkin häpyäsi. Huohotat jo voimakkaasti. - Mikä olet? kysyn sinua tarkaten ja annan raipan sulostuttaa kiimaista vakoa. - Narttusi huohotat silmät puoliummessa. - Pidätkö siitä? kysyn haluten sinua tavattomasti. - Pidän Herrani vastaat ääni väristen. - Haluatko että nain narttua? jatkan naisen kiusaamista. - Herra ota minut melkein voihkaiset. -hhmmmm otan sinut kun olet sen arvoinen sanon ja näpäytän lujaa vitullesi. Kiljaisten kivusta ja kiimasta painat reitesi yhteen. Odotan. Läähättäen avaat vakosi uudelleen Herrallesi.

- Pue päällesi narttu sanon kylmästi. Voihkaisten kohottaudut ja konttaat vatteidesi luo.

Kävelen eteiseen ja pukeudun. Odotan kunnes konttaat luokseni pukeutuneena. Pysähdyt polvillesi eteeni minuun epätoivoisesti katsoen, anellen. Hymyilen sinulle, silittelen hiuksiasi tulen kolmen päivän päästä sanon nautinnollisesti, silloin saat...ehkä, siihen asti olet selibaatissa. Silmistäsi kuvastaa pettymys, pakotat itsesi sanomaan...-kyllä Herra. Avaan oven poistuen.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute