Herkku-puhelin
Au pair -elämää
Jade

Tapahtui vuosi sitten:

Halusin kesäksi pois Suomesta ja seikkailin netissä etsimässä työpaikkaa. Löysinkin etsimäni Yhdysvalloista, jonne haettiin au pairia. Palkkatarjous ja luontaisedut olivat niin hienon kuuloisia, että ihmettelin, miksi paikka ei vielä ollut mennyt. Tiesin sen kuitenkin menevän pian, jos jäisin pohtimaan asiaa, joten tartuin puhelimeeni ja soitin.

"Meidän hoidokkimme ovat hieman erilaisia", puhelimeen vastannut mies selitti. "Sellaisia sopivan suuria ja roikkuvat tuolla jalkoväleissämme. Meitä on kolme miestä, ja haluisimme todellakin nuoren tytön kesäksi luoksemme."

Hetken hiljaisuus painosti meidän kumpienkin ajatuksia villiin laukkaan. "We want to fuck you" soi korvissamme. Suoraa puhetta. Vanhemman miehen ääni. Ja minä halusin pois Suomesta, enkä ollenkaan panisi pahakseni villiä seksiä kolmen kokeneen miehen kanssa.

"Kuvaatteko te?"

"Jos haluat, mutta kuvista maksamme eri korvauksen. Tämä normaalipalkka tulee siitä, että suostut kaikenlaiseen seksiin kanssamme."

Juttelimme pitkään ja hartaasti. Taisi mies huohotuksesta päätellen lauetakin kerran. Lopulta lupasin lähettää muutamia kuviani ja miehet omiaan. Sovimme kolmesta kuukaudesta ja puhelimen loputtua istuin järkyttyneenä alas. Mihin oikeastaan olinkaan itseni luvannut?

Seuraavana päivänä mailiini kulkeutui kasa kullin kuvia. Ja kehuja kuvistani. Varsinkin c-kupin rintani saivat kiitosta ja miehet kertoivat runkanneensa kuvieni äärellä. En epäillyt sitä hetkeäkään, sillä miehet ovat aina kiihottuneet hoikasta, mutta muodokkaasta vartalostani. Kaikki muu kun minussa oli pientä, paitsi rintani.

Kolme viikkoa ja viimeinen tentti jäi taakse. Pakkasin kassini ja hankin vuokralaisen asuntooni. Lentoliput mukaan ja kentälle. Lentokoneessa tärisin pelosta, mutta onnistuin kuitenkin nukahtamaan. Uniini tunkeutui lauma isokokoisia miehiä, jotka käyttivät minua mielensä mukaan. Herätessäni olin aivan kostea ja nännini puristuivat kivikovina rintaliivieni sisällä. Kone aloitti loppukaarrokset ja sitten olimme jo perillä.

Lentokenttä oli valtava, mutta miehet olivat neuvoneet tarkan kohtaamispaikan ison maamerkin alla. Tunnistin kuvien miehet heti ja hekin hieraisivat etumustaan minut nähdessään.

"Upeampi kuin kuvissa", John naurahti.

"Ihana tyttö", kehui Nick.

Miehet nappasivat laukkuni ja seurasin heitä maasturiin. Alkoi tunnin matka maaseudulle, Johnin farmille, jossa Nick ja Tom asuivat myös tämän kesän ajan.

Matka kului jutellessa. Kerroin Suomesta ja itsestäni, mutta suurimman osan ajasta puhuimme seksistä. Kuvailin ensi kertaani festariteltassa ja lempiasentojani. Paljastin leikkineeni dildolla miesten lähettämiä kuvia katsellessani ja kuvailin naapuriani, ainoaa vanhempaa miestä, jota olin tätä ennen saanut.

Lopulta olimme farmin pihalla ja miehet taluttivat minut sisään. Kuin ennalta sovitusti he istuivat riviin sohvalle ja aloitin strippauksen Christina Aquileran kiljahdellessa taustalla. Sovitin liikkeeni musiikkiin, tosin kiihotukseni sai lantion liikkumaan jo aivan itsestään.

Hetken katseltuaan miehet pyysivät minut sohvalle ja vetivät jalkani levälleen. Nickin sormet vetivät stringejeni haaronauhan rikki ja hyväilivät glitorista. Kieli aloitti ihanan tutkimusmatkan pilluvaossani ja John ja Tom kourivat kilpaa rintojani. Hetken aikaa keskityin vain nauttimaan miesten taitavasta työstä.

Otin Johnin tarjoaman kullin suuhuni ja imettyäni sen kovaksi nousin käskystä kontilleni. John ei ollut valehdellut puhuessaan suurista kaluista. Jokaisella miehellä oli oikein mukavan kokoinen kalu, jotka takuulla aiheuttaisivat taistelua suhteellisen käyttämättömän peppuni kanssa. Odotin niitä hetkiä kiihoksissani innolla.

John tuli pilluuni takaapäin ja imin vuorotellen Nickiä ja Tomia. Johnin innostuessa kovempaan tahtiin miehet kyllä joutuivat tunkemaan itseään suuhuni muistuttaakseen olemassaolostaan.

John purkautui syvälle sisääni. En halunnutkaan miesten käyttävän kondomia, sillä pidin sperman tahmaamasta ihosta. Silloin tiesi tulleensa käytetyksi.

Nick käänsi minut selälleen ja upposi Johnin liukastamaan pilluuni. Paksut sormet hieroivat glitorista ja tärisin kiihotuksesta. Tom oli noussut punnerrusasentoon kasvojeni ylle ja upotteli kulliaan suuhuni mielensä mukaan.

Nick laukesi kasvoilleni yhtaikaa Tomin kanssa. Miehet paukuttelivat puolikovista kulleistaan viimeiset tipat kasvoilleni heilauttelemalla peniksiä poskeani vasten.

Sellainen oli saapumiseni farmille. Ja ah...Paljon paljon parempaa oli tiedossa. Ensimmäisenä päivänä, kun ei muuta ehditty tehdäkään, kuin nauttia toistemme seurasta...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute