Herkku-puhelin
Asfalttimiehet, kesän seksikkäimmät
Catti56

Asfalttimiehet ovat kesän seksikkäimmät ilmestykset monenkin naisen mielestä. Minä olen aina kostunut välittömästi, kun näen puolialastomia miehiä raskaassa työssään.

Tällä kertaa oli yksin matkassa ja jono liikkui älyttömän hitaasti. Kun viimein pääsin liikennettä ohjaavan miehen kohdalle, aloin jo olla valmis pitämään tauon seuraavalla bensa-asemalla. Jotain viilentävää on saatava, jotta pysyy tolkku päässä.

Varoituskyltit olivat jo pitkään kertoneet alfaltin uusimistyöstä ja pahoittelivat mahdollista haittaa. Kuitenkin punaista kylttiä pitelevä mies, ilman paitaa vain shortsit jalassa, todella ilahdutti minua. Hymyilin ja huutelin piloillani, että joko pääset tauolle, namupala. Mies tuli autoni viereen ja katseli minua ja varsinkin ryntäitäni melkoisen pitkään. Lopulta hän totesi, että selvän teki, nähdään Shellillä. Hän vielä lähetteli lentosuukkoja ja iski silmää päälle.

Aaah, taidanpa todella pysähtyä pian. Tulisikohan tuo namu sinne, ooh. Minua taisi taas onnistaa. Lottovoittoa parempi juttu!

Ajoin seuraavalle bensikselle ja parkkeerasin auton oikein hyvin näkyvään paikkaan. Käväisin veskissä vähän siistiytymässä ja menin iso tuoremehu ja jäätelötötterö mukanani istumaan terassin kaukaisimpaan nurkkaan.

Hetken kuluttua ajoi vanha Madza parkkikselle ja namuni tuli kaverinsa kanssa luokseni.

Löysit siis perille? Vieläkö himottaa? Tässä olisi kaksi panovalmista miestä käyttöön. Mennäänkö tonne järven rantaan? Siellä on ihan rauhallista ja saa olla omissa oloissaan. Sulla on muuten herkkuryntäät!

Joo, yllätyin vähän kaverin suorasta toiminnasta, mutta omaan aikatauluuni tämä sopi loistavasti. Ehtisin vielä hyvin mökille ennen sauna-aikaa ja ennen mieheni kotiintuloa.

Ok, anna mä nautin tän jätskin ja sitten saatte näyttää, onko teistä mihinkään. Minkä ikäisiä te oikein olette? 23?

35- ja 24-vuotiaita olivat. Ok, 34 v rouva saa kyrpää. Hienoa, virnistelin.

Ville ja Kalle olivat kuulemma nimet ja minä sanoin olevani Helena. Heh, heh. Uskoo kuka tahtoo.

Nuoleskelin jäätelöä kuin penistä, otin tötterön kokonaan suuhun ja vetelin sitä edes takas. Poikien shortseissa pullotteli enemmän ja enemmän. Kivaa. Tämä on kivaa. Muka vahingossa vedin hamettani ylemmäs että puolipaljas pimppuni tuli esiin. Nuolin huuliani ja taas jätskiä suuhun kokonaan silmät puoliummessa nautiskellen.

Pojat melkein vetivät minut tuolista ylös, kun jätski loppui. Toinen toisella puolella ja toinen toisella me sitten kävelimme rakennuksen taakse ja järven rantaan. Siellä oli pieni pukukoppi ja sinne pojat minut ohjasivat.

Hyvä että päästiin edes sisälle, kun kädet jo tunkeutuivat toppini alle rintoihini. Pian myös toiset kädet nostivat hamostani ja tunkeutuivat stringejeni välistä märkään pimppuuni. Omat käteni löysivät kaksi kovaa ja reilun kokoista kalua vatkattavaksi.

Hengitys tiheni ja huohotukset kovanivat, kun pojat saivat minut nakuksi. Minä olen laatulyyli ja poslarini on aina huoliteltu viimeisen päälle. Hetkessä lensi shortsit pois ja me kaikki kolme olimme kuin sardiinipurkissa kiinni toisissamme. Kädet tutkivat paljasta pintaa kuin hädässä.

Ville, siis se minun varsinainen namuni, suuteli minua suulle kuin viimeistä päivää. Hyvä että henkeä sai. Kalle alkoi jo vedellä pillun puolelta kostuketta anaaliaukolle, jota hieroskeli kovinkin tottuneena nuoresta iästään huolimatta. Villen sormet olivat jo klitorikseni kimpussa ja minä yritin parhaani mukaan pitää tasatahtia molemmille herkkurateille käsilläni. Jo yhden kovan kyrvän tunteminen saa minut tuntemaan itseni nartuksi, mutta kaksi – tämä oli uskomatonta!

Ei todellakaan kestänyt kauaa kun Ville veti minut mukanaan lattiatasolle makaamaan päälleen ja ohjasi kyrpänsä pilluuni. Kunnon paksu kalu puski sisääni mehujeni joukkoon. Kalle tuli perässä ja puski tiukkaan anaaliini. Aj, että oli nannaa. Kaksi kovaa kalua sisällä ja neljä kättä puristelemassa!

Sulla on hyvä pillu, Helena. Sä oot mahtavan märkä! Sulla on ihana pillu! Oooh, tuntuu hyvältä, mä tuun, huusi Ville. Olin jo itsekin aika lähellä omaa taivastani ja kun Kalle puski edelleen peräaukkoon, tulin seuraavaksi. Kalle vaan ahersi edelleen ja puristeli kovaa rintojani. Viimein hän kuiski korvaani ’vitsi, mikä ihana huora’ ja laukesi.

Hetken vielä makasimme sämpylänä ja sitten Kalle nousi seisomaan ja minä ja Ville perässä. Katselimme alastomina toinen toisiamme ja Ville totesi, että tekipä gutaa. Asfalttimiehet, ne osaa! Eikö vaan? Saisko toistekin?

Raukeana ja tyydytettynä yhdyin mielipiteeseen ja kyselin, minne menette tämän jälkeen.

Poikien vastattua, ilahduin, koska he olisivat vielä seuraavallakin viikolla matkani varrella.

Selvä, siellä taas nähdään, sovin ja muistelin aiempia kertoja. Tunsin ja tiesin Villen reissut tosi hyvin ja osasin usein järjestämään ajoreittini hänen työsarkansa kautta niin usein kuin mahdollista.

Tämä oli parasta avioliiton piristystä, mitä tiesin. Villekin oli samaa mieltä, olihan hän sentään ihana mieheni. Kalle nyt ei tiennyt, että nussi Villen vaimoa, mutta väliäkö sillä.

Kesä on vuoden parasta aikaa!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute