Herkku-puhelin
Arvaa harmittiko?
Vaimoni vieraissa

Kerronpa tässä lukijoille minulle sattuneen hieman ikävän tapahtuman jo vuosien takaa. Olin silloin vielä nuori mies ja seurustelin tulevan vaimoni kanssa hyvinkin tiiviisti. Tyttöystäväni oli Rita nimeltään, ja hänen uskomaton pyllynsä sai minut ihastumaan häneen eräällä ravintolareissulla. Ritalla oli tapana käyttää kireitä vaaleanpunaisia paitoja ja kesäaikaan avoimia samanvärisiä toppeja. Asusteisiin kuului myös huippukireät nahkahousut, joista saattoi erottaa selvästi pillunhuulet. Ja se perä mikä tytöllä oli, oli aivan uskomaton ja sai miehen kuin miehen kuolaamaan hänen peräänsä. Pylly oli kuin kopio neekerinpepusta ja sen hiukan liian leveä mitta teki siitä vielä haluttavamman. Rinnat olivat kookkaat ja nännit törröttivät usein paidan alta hyvinkin näkyvästi.

Tapaus mikä sattui meille silloin johtui minun työreissustani toiselle paikkakunnalle. Olimme jo sopineet mökkireissusta tulevana viikonloppuna, mutta jouduin jäämään vielä ylitöihin ja ilmoitin Ritalle tulevani seuraavana päivänä mökille. Rita sanoi menevänsä sinne jo etukäteen yhteisen tuttavamme kanssa joka oli silloinen mökkinaapurini Jaska. Hän oli viimeinen mies jota olisin epäillyt vaimoni kanssa vehtaamasta. Ikäerokin oli mitä melkoinen, mies oli viidenkympin tienoissa ja Rita silloin vasta 18 täyttänyt.

Sain hommani työpaikalla perjantai-iltana jo valmiiksi ja ajattelin jäädä yöksi majapaikkaani josta aamulla lähtisin ajelemaan mökillemme. Jostain syystä kuitenkin päätin lähteä ajelemaan jo samana iltana määränpäähäni, koska ajattelin Ritan upeaa pyllyä käsittelyssäni jo samana iltana. Ajelin reilun kolmensadan kilometrin matkan hyväntuulisena ja ostinpa vielä tuliaisia mökille pienestä kioskista matkani varrelta.

Pääsin vihdoin mökilleni johtavan pikkutien alkuun ja ajattelin yllättää Ritan nukkumasta ja ajoin mökille viettävän alamäen moottori sammuksissa. Tulin hissunkissun autosta ulos ja hiippailin mökkimme terassille. Ihmettelin kun olin kuulevani mökistä puhetta, Ritanhan piti olla siellä yksin. Aukaisin varovasti ulko-oven ja hengitystä pidätellen tulin eteiseen. Samassa huomasin outoja miesten vaatteita naulakossa ja kuulin makuuhuoneesta Ritan voihkimista.

Ensiksi meinasin rynnätä makuuhuoneeseen ja vähintäänkin tappaa miehen joka siellä touhusi vaimoni kanssa. Järki kuitenkin voitti ja ajattelin hiukan salakuunnella ja katsella mitä siellä tapahtuu. Raollaan olevasta ovesta saatoin erottaa että vaimoni oli sängyllämme ilman paitaa, mutta nahkahousut olivat sentään vielä tukevasti jalassa. Mies joka hyväili vaimoni raskaita tissejä oli tietenkin tämä vanha pukki Jaska, pelkät shortsit jalassa. Huomasin molempien olevan aika humalassa koska heidän puheensa oli jo hyvin epäselvää.

Kuulin Jaskan houkuttelevan vaimoani panohommiin, mutta olin iloinen siitä että hän siinä vaiheessa kieltäytyi. Mies kuitenkin kinusi ja kinusi ja vanhalla konstilla eli hieromisella mies pääsi lisää kopeloimaan vaimoni tissejä. Jaskan ilme oli irstaan näköinen kun hänen molemmat kouransa leipoivat vaimoni rintoja ja hän suuteli välillä vaimoni alavatsaakin. Tiesin sen tekevän Ritan ihan hulluksi ja niinhän siinä sitten kävikin.

Mies hieroi kovakouraisesti Ritan nahkahousujen kiristämää upea persettä ja huomasin vaimoni nännien sojottavan jo pystyssa. Tiesin että nyt Rita on kiimassa kuin lutka ja haluaa kovaa panoa. Nahkahousut lähtivät ennätysajassa jalasta ja mies pääsi nyt hieromaan rakkaimpani pimpsaa todenteolla. Ritan leveähkö pylly liikkui kiivaasti miehen sormeillessa klitorista kiihtyvällä vauhdilla. Stringit jotka olivat jo läpimärät lensivät seuraavana nurkkaan ja Ritan katseesta paistoi pohjaton himo.

Seuraavaksi mies pyysi Ritaa katsomaan mitä hänen shotsit sisältäisivät. Vaimoni alkoi kieltäytyä yhtäkkiä ja sanoi että mitä jos mieheni saa tietää. Jaska totesi ettei puhuisi ikinä kenellekkään ja kehui lisäksi panotaitojaan vaimolleni. Silmät kiiluen Rita sitten tarttui miehen shortseihin ja laski niitä alaspäin, homma ei kuitenkaan onnistunut. Jaskan seisokki oli sitä luokkaa, että shortsit piti keplotella jalasta. Vaimoni huokaisi raskaasti nähdessään Jaskan aseen, samoin tein kyllä minäkin.

En ollu nähnyt eläissäni sellaista kyrpää, elin muistutti lähinnä hevosen vehkeitä. Mies vetäisi pari vetoa patukastaan että sai sen täyteen seisokkiin ja sen jlkeen työnsi elimenä vaimoni suuhun. Tämä alkoikin imeä lutkuttaa tuota valtavaa sauvaa ja Jaska keskittyi leipomaan Ritan pyöreitä isoja rintoja. Jaska ehdotti kokeneena panomiehenä Ritalle 69-asentoa ja Rita tietenkin kiimoissaan oli heti valmis. Seurasin aitiopaikalta sitä litinää minkä nuo kaksi saivat aikaiseksi. Vaimoni vaalea iso pylly oli minuun ja saatoin nähdä kuinka hän runkkasi ja imi yhtäaikaa Jaskan elintä.

Touhua jatkui varttitunnin verran jonka jälkeen Jaska pyysi vaimoani eteensä kontalleen. Miehen silmissä oli hullu himon kiilto ja vaimoni nuolaisi huulian aivan kuin hän pelkäisi jättiaseen repivän hänet kahtia. Silloin vaimoni rikkoi hiljaisuuden ja kysyi yhtäkkiä Jaskalta onko tällä kortsuja? Jaska meni ensin hämilleen ja vaimoni valitti ettei hänellä ole mitään ehkäisyä. Jaska väitti Ritalle ettei mitään vaaraa ole, hän kun ei laskisi spermojaan sisälle.

Vaimoni kiima oli kuitenkin sitä luokkaa että hän suostui naimaan Jaskan kanssa ilman kumia. Sain seurata kuinka vaimoni pyhimpään paikkaan painui tuo jättiaisa. Jaska oli varovainen kun vaimoni vikisi ja kehui kyrvän valtavaa kokoa, hitaasti tuo kymmentuumainen parru kuitenkin upposi takaapäin Ritan märkään pilluun. Sen jälkeen Jaska nappasi vaimoni rinnat isoihin kouriinsa ja aloitti jumalattoman pumppaamisen. Mies pani kuin kani ja läpsi välillä Ritan leveää peppua ja kehui kuinka tiukka vittu tällä oli. Olin kateellinen Jaskan kestävyydelle, mies oli kirnunnut vaimoani jo varttitunnin eikä laukeamisesta ollut tietoakaan. Asentoa vaihdettiin ja Rita pääsi ratsastamaan kunnolla tuolla jättikalulla. Ilmeisesti jatkuvien orgasmien tullessa vaimoni kiljunta yltyi sellaiseksi että en omissa seksileikeissämme koskaa ollut kuullut vastaavaa.

Rita ulisi ja kehui Jaskan kyrpää parhaaksi mitä on koskaan saanut ja samalla Jaska pilkkasi minua nuoreksi tuppikulliksi joka ei osaa naida vaimoaan. Seurasin lähes tunnin ajan tuota intohimoista rynkytystä kunnes Jaska alkoi viimein urahdella kuuluvasti. Nyt tuo sonni astui vaimoani taas takaapäin ja kiljuminen sattui jo korviini. Rita huusi hengen hädässä "Älä laske sisään!", mutta Jaskapa ei totellutkaan käskyä vaan laski valtavan määrän spermaa vaimoni vitun perukoille. Seurasin takaapäin kuinka miehen pitkät roikkuvat pallit olivat hakanneet vaimoni persettä, nyt pallit nykivät edestakaisin ja kutistuivat pieniksi spermalastin lähtiessä liikkeelle. Rita kirosi ja irtautui miehestä, mutta myöhäistähän se oli. Näin Ritan pillusta valuvan spermaa pitkin jalkoja hänen noustessaan polvilleen sängyssä.

Tässä vaiheessa hermoni petti ja ryntäsin huoneeseen. Molempien ilme oli näkemisen arvoinen ja vaimoni alkoi itkeä tirskahtelemaaan ja kehtasi vielä väittää ettei mitään ole tapahtunut. Jaska oli humalatilastaan johtuen vielä röyhkeä ja isokokoisena miehenä hän nappasi kurkustani kiinni ja iski minua nyrkillä kasvoihin. Tajuntani palatessa huomasin olevani sängyllä selällään, vaimoni pillu oli yläpuolellani ja Jaska höyläsi taas takaapäin Ritaa jonka kiljuminen oli taas äänekästä. Jaska nussi vaimoani kuin viimeistä päivää ja kehui naivansa tämän paksuksi, yritin paeta alta pois mutten päässyt mihinkään. Viimein tuo sonni alkoi osoittamaan taas laukeamisen merkkejä ja sain seurata muutaman sentin etäisyydeltä kuinka sperma taas täytti vaimoni pillun. Sitä alkoi tipahtelemaan avonaisesta pillusta myös naamalleni, mutta pahin oli vielä edessä.

Tällä kertaa Jaska tarttui hiuksiini kiinni ja pakotti nuolemaan elimensä puhtaaksi, peloissani nuolin tuota valtavaa aisaa joka oli juuri sykkinyt vaimoni pillussa. Vihdoin Jaska sanoi lähtevänsä omalle mökillensä ja kehui vielä lähtiessään vaimoni persettä. Jaska sanoi että hän oli jo pitemmän aikaa seurannut vaimoni pyörivää nahkahousujen verhoamaa pyllyä, ja väittipä vielä vaimoni tahallaan pyllistelleen häneen päin. Jaska sanoi nyt antaneensa rangaistuksen flirttailusta, ja minun ylpeilystä siitä kuinka hyvännäköinen vaimo minulla on. Sen olin totisesti saanut, katselin Ritaa joka istui sängyllä meikit levinneenä ja ruskeat silmät avoimena minua. Pitkät tummat hiukset olivat sekaisin ja peittivät osittain rinnat jotka olivat fritsuja täynnä samoin kuin kaula. Jaska häipyi mökilleen ja Rita nousi seisomaan spermojen valuessa pitkin sääriä. Kuin ohimennen tämä vamppi vielä kysyi minulta "ethän suutu, ei tämä ollut ensimmäinen kerta kun petin sinua, ota ero jos haluat". En ottanut, olen saman naisen kanssa vieläkin ja voin sanoa että sänkytouhut ovat vain parantuneet vuosien myötä. Nahkahousut kiristivät vieläkin vaimoni peppua...!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute