Herkku-puhelin
EAN-Kooditus
Mr-

Aukaisin silmäni ja välittömästi pieni kipu päässäni muistutti edellisillalla nautituista paukuista...

Nousin kuitenkin istumaan sänkyni reunalle ja yritin hahmottaa tilannetta..... Olin alasti... Mutta niinhän olen aina nukkunut... Silmäilin ympärilleni... Kuin etsien jotain päällepantavaa kun havahduin

Siihen että en ollutkaan yksin... Ja salaman-nopeasti mieleeni palautui se noin vähän yli kolmikymppinen nainen... Kenet olin kutsunut pöytääni ...seurakseni paikallisessa ravintolassa...

Meilla oli ollut hauskaa ja olimme kilistelleet vuorotellen lasejamme... Nauraneet... Kertoneet vitsejä toisillemme ja nauttineet seurastamme... Muistin myös huulesi omillani ja terhakkaan povesi painautuneena vasten omaa rintakehääni... Asuntoni ulko-ovella... Taksin häipyessä omille teilleen kaasuttaen voimakkaasti pois paikalta... Jättäen yhteenkietoutuneet vartalomme oveni eteen...!

Siirsin nyt ... Noita muistellessa peittoa pois vähän päältäsi... Tarkastellen paremmin illallista ihastustani...Nukuit rauhallisesti hengittäen hiuksesi olivat tummat ja lyhyehköt...näytit kauniilta vastsallasi siinä edessäni... Vartalosi oli sopusuhtainen ja kiinteä... Sääresi linjakkaat ja vähän harallaan... Toinen jalka kuitenkin koukussa vähän... Mikä korosti hiukan pystyasennossa olevaa peppuasi... Hmmmm...”Takavittuinen narttu... ” mielessäni välähti hymyn ilmestyessä suupieliini...huomasin myös nippusiteillä sidotut ranteesi kiinnitettynä sängynpäädyn kaiteeseen... Nukuit rauhallista unta hengittäen tasaisesti...kumarruin lähemmäksi ... Ja kasvosi näyttivät kauniilta... Suupielissäsi sekä kasvoillasi kuitenkin tahmaista kuivunutta töhnää... Ja samalla muistin miten olin nielettänyt kyrpääni kurkussasi... Ja miten olit kakistellut ja köhinyt... Pidellessäni hiuksistasi tiukalla otteella kiinni... Ohjaten pääsi edestakaisia liikkeitä... Purskauttaen usemammankin lastin kurkkuusi syvälle... ”pakottaen” nielemään ne... Anovista katseistasi huolimatta !

Liikahdit hiukan ja pelkäsin että heräisit kuin aistien vartalosi tarkestelun ...mutta siirsitkin vain säärtäsi hiukan unissasi enemmän koukkuun... Ja peppusi kohosi vähän ennemmän pystyyn...nautin näkemästäni... Suoraan reisiesi väliin... Pillullesi ja peppuaukollesi...joita olin käyttänyt hyväkseni vuorotellen yön tunteina !

Juovat pakaroillasi... Olivat tulosta piiskausestasi... Muistan miten olit anellut etten satuttaisi liikaa

... Muistan myös ulinasi ja ininäsi... Kun kaapista ottamani ruoska oli tanssinut vääntelehtivällä vartalollasi sekä pakaroillasi...Ulinaasi sekä inahduksiassi olit yrittänyt urhollisesti tukahduttaa jo suussasi... Ennenkuin ne kuitenkin olivat päässeet ulos...olit kuitenkin nauttinut... Tiesin sen !!

Muistan myös sen parkaisun... Mikä oli tahtomattasi päässyt huuliltasi karkaamaan... Ottaessani noista tummista hiuksistasi tiukalla otteella kiinni... ”tempaissut” päätäsi taaksepäin ... Niin että selkäsi oli taipunut notkolleen ja juoville piiskattu pyllysi nousut paremmin ottamisasentoon... Uusi parkaisu ja käsittämätön ulina oli täyttänyt asuntoni seiniä... Survaistessani kookkaana värähtelevän kyrpäni yhdellä Brutaalilla työnnöllä takaapäin sisääsi......Kannattaako jatkaa ... Itse kooditukseen ???

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute