Herkku-puhelin
Salaista
Diana

Olin baarissa, kuten melkein joka ilta. Suurin piirtein samanikäinen mies, nimeltään Jani tuli viereeni istumaan. Jani oli yläasteiän tuttu, joten tunnistin hänet heti. Jani pyysi käymään heillä ottamaan pari bisseä. Suostuin koska olin jo muutenkin kännissä, eli en tietänyt mistään mitään. Minulla oli jo mies Tomi, mutta hän oli töissä. Päätimme sittenkin mennä meille, koska siellä ei ollut ketään. Asetuin sohvalle makaavaan, ja Jani istui jalkopäähän. Huomasin että Jani tuijottaa D-koon rintojani, joten katsoin häntä ja suutelimme kiihkeästi. Jani riisui mustan toppini ja farkkuhameeni. Päälläni oli vain rintsikat ja stringit.

Jani ei voinut vastustaa vaan repäisi rintsikat ja stringit päältäni. Hän levitti haarojani ja laittoi sormensa sisääni. Kiljaisin koska hän vie neitsyyttäni.

Hän kävi makaamaan ja sivutti kielensä sisääni ja inisin kiihotuksesta. Nousin ja käskin Janin mennä makaamaan lattialle. Istuin pillu Janin suulla hänen päällään ja hän nuoli jo käskemättä. En huomannut että mieheni Tomi oli tullut jo kotiin ja huomasi meidät olohuoneen lattialla, ja jäi katsomaan. Me emme huomanneet Tomia, vaan jatkoimme kiihkeästi panoamme. Menin haarat levällään sohvalle ja käskin Janin laittaa kyrpänsä sisään ilman kortsua. Hän laittoi ja inisin kiihotksesta. Sen jälkeen Jani sitoi minut sohvaan kiinni ja haki vibran ja dildon. Hän tunki dildoa rajusti pilluuni ja kiljuin nautinnosta.

Kahden viikon päästä :

Huomasin että menkkani olivat myöhässä. Tein raskaustestin ja huomasin olevani raskaana. Olin onnellinen enkä enää välittänyt Tomista vaan Janista. Olen eronnut Tomista Janin takia ja minulla on lapsi Vilma nyt 5kk.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute