Herkku-puhelin
Xhibit II
mics

Pidän erityisen paljon runkkaamisesta kun joku katselee, niinpä seuraavassa paljastelupaikassani aion juuri tehdä niin. Paikka oli erään venelaiturin läheisyydessä, syrjäinen paikka huolimatta siitä, että kävelytie kulki 50 metrin päässä. Satunnaisia kulkijoita tuli rantaan silloin tällöin uimaan tai istuskelemaan. Riisuuduin ja asetuin istumaan penkille.

Hieroin kulliani, jotta se olisi kovana jo valmiiksi kun joku tulisi rantaan. Ei mennyt aikaakaan, kun rantaan saapui nuori nainen koiransa kanssa. Hieroin edelleen kulliani ja leikin, että en huomaa häntä. Hän pysähtyi hetkeksi nähdessään minut puuhissani, sitten jatkoi kohti rantaa. Leikin edelleen etten huomaa häntä vaikka sivusilmällä näinkin, että hän katselee minua.

Nytkähdin tahallisesti nähdäkseni uskaltaako hän katsella kun kullini purkautuu, hän ei hätkähtänyt vaan asteli jopa hiukan lähemmäs. Nojauduin hiukan taaksepäin ja vatkasin kulliani rivakasti. Hetken päästä alkoi orgasmi tuntua koko kropassa, tunnetta tehosti entisestään tuo nainen joka vain katseli runkkaamistani. Lämmin sperma alkoi syöksähdellä vatsalleni ja huokaisinkin muutaman kerran. Silloin katsahdin ensi kerran tyttöä ja hän hiukan hymyili minulle. Pian hän lähtikin pois rannasta ja minä jäin vielä nautinnosta väristen istumaan, se oli mahtava orgasmi.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute