Herkku-puhelin
Humalainen perhetuttava
Jamppa

Tämä kertomus perustuu 100%:sti aitoon kokemukseen helmikuun lopulta. Olin lupautunut kuskiksi parille kaverille perjantai-illaksi. Ajelimme alkuillan kierrellen lähipaikkakuntien pubeja. Kellon lähestyessä puolta yötä kaverit päättivät mennä jäädäkseen erääseen yökerhoon. Ajelin klubille ja sanoin tulevani juomaan myös lasillisen jotain alkoholitonta ennen kuljettajan roolista luopumista.

Viihdyin juopuneiden metelissä noin vartin ja lähdin autolle.

Parkkipaikalla huomasin naisen istuskelevan jalkakäytävän reunalla mutta en kiinnittänyt enempää huomiota. Käynnistäessäni auton tunnistin naisen tuttavakseni Marjoksi ajovalojen osuessa kohdalle. Marjo oli 39-vuotias yksinhuoltaja jonka lapsia avopuolisoni oli aika-ajoin kaitsenut. Pysähdyin Marjon kohdalle ja kysäisin olisiko hän kyytiä vailla. Heti päänsä nostettuaan huomasin hänen olevan ympäri juovuksissa. Sain soperruksesta selvää että kotiin hänen olisi päästävä. Nousin autosta auttamaan Marjon pystyyn. Otin kainaloista kiinni ja nostin parhaani mukaan. Marjo oli melko kookas nainen, minun mittaiseni, noin 175cm ja melko suuri perseinen. Sain Marjon etupenkille ja lähdimme matkaan. Marjo nukahti melkein heti ja päätin antaa hänen levätä.

Noin puolen tunnin kuluttua saavuimme Marjon omakotitalon pihaan. Talo oli täysin pimeä joten yritin herättää Marjoa kysyäkseni pääseekö hän sisälle. Taputin aluksi reittä mutta mitään ei tapahtunut. Seuraavaksi ravistin olkapäästä johon hän havahtui. Selitin olevamme hänen luonaan ja nousin auttaakseni hänet sisälle. Otin kainaloista taas kiinni ja nostin parhaani mukaan. Sain Marjon nojaamaan autoa vasten pitäen kiinni hänen lanteiltaan. Yhtäkkiä Marjo soperteli että haluaisinko pidellä hänestä enemmänkin kiinni. Sanoin auttavani hänet sisälle ja jatkavani matkaa. Nostin hänen kätensä niskani taakse ja lähdin taluttamaan ovelle. Marjo sanoi avaimen olevan hänen takkinsa rintataskussa. Kaivoin avainta taskusta Marjon taas sopertaessa että haluaisinko pidellä rintoja vähän enemmän. Leikkimielisesti siirsin käteni takin alle ja kysyin että onko neiti oikein suuremmassakin miehenpuutteessa. Marjo nuolaisi korvaani ja sanoi kuiskaten haluavansa naida. Menin aivan hämilleni ja tavallaan kiihotuin. Nyt olisi 26-vuotiaalla "klopilla" mahdollisuus saada kokeneempaa.

Pääsimme vihdoin sisään ja kaadoin Marjon sohvalle selälleen. Katselin hetken pyöreän muodokasta vartaloa ja ajattelin että kokeillaan kuinka käy. Nousin Marjon päälle, suutelin kaulaa ja kysyin että vieläkö tekee mieli nuorempaa kalua. Marjo mumisi jo puoli unessa että auttaisin häntä riisuutumaan.

Avasin farkkujaen napit ja revin housut nilkkoihin. Samalla laskeutui bokserityyppiset pitsipikkuhousut paljastaen melko tuuhean häpykarvoituksen. Nostin Marjon istuma-asentoon ja otin takin pois. Riisuin vielä häneltä kengät ja sukat jotta sain housut kokonaan pois jalasta. Levitin Marjon jalkoja juuri sen verran että sain sormeni pillulle. Nojasin häntä kohti suudellen kaulaa ja kysyin löytyykö talosta kortsuja. Marjo mumisi että yöpöydän laatikosta.

Nousin pystyyn ja päätin lähteä heti etsimään. Laatikko löytyi, kortsulaatikko mutta ei yhtään kumia. Kirosin mielessäni tuurini ja samassa huomasin liukuvoideputkilon laatikon perällä. Nappasin voiteen ja melkein juoksin takaisin Marjon luokse. Riisuin kaikki vaatteeni ja laskeuduin Marjon jalkojen väliin seisovan kaluni raapiessa pillukarvoja. Kuiskasin Marjolle kumien olevan loppu mutta kelpaisiko peppupano. Marjo ynähti jotakin ymmärtäen sen tarkoittavan kyllä. Ryhdyin kiihkeästi suutelemaan Marjon kaulaa ja poskia samalla hieroen hänen jalkoväliään. Marjo mumisi jotain ja yhtäkkiä sormeni upposi limaiseen pilluun. En pystynyt estelemään itseäni ja työnsin paljaan kaluni melkein heti perässä. Ajattelin että voihan sitä muutaman työnnön vetäistä ilman kumiakin. Muutaman sekunnin kuluttua Marjo havahtui naimiseeni ja kysyi onko minulla kortsu. Vedin kaluni pois, runnoin Marjon polvilleen nojaten sohvaan samalla tokaisten että tähän panoon ei tarvita ehkäisyjä. Pursotin reilusti voidetta suurten pakaroiden väliin ja kalulleni. Ilman mitään hieromisia asetin kaluni persereiälle ja yritin työntää sisään. Marjo alkoi ulista kun sain terskani sisään, työnsin hiljaa syvemmälle ottaen tukea Marjon olkapäistä. Pian olin pohjassa asti ja aloitin hitaan pumppaamisen persereiän piereskellessä ilmaa samaan tahtiin välistä ulos. Kiihdytin tahtia ja muutamassa sekunnissa laukesin Marjon perseeseen. Lysähdin selän päälle pyyhien liukuvoiteet käsistäni Marjon paitaan. Hiljaisuus ja mieto paskan haju täytti olohuoneen. Huomasin Marjon jo nukkuvan allani. Nousin pois päältä ja Marjo lysähti lattialle. Kävelin pesemään kaluni, puin ylleni ja lähdin. Marjo jäi makaamaan olohuoneen lattialle vain paita yllään ja perse spermattuna.

Emme ole keskustelleet asiasta jälkikäteen mutta ajattelin ehdottaa vielä joskus uusintaa. Oma muija kun ei suostu anaaliseksiin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute