Herkku-puhelin
Karu tositarina
Mies31

Oon lukennu tääl noita teijän tarinoita. Niissä kerrotaa aina kuinka nautinnollista ja ihanaa seksi on.

Minulla on vähä toisenlaisia kokemuksia asiasta, joten päätin kertoo teille tän pahimman. Tää tapahtu noin 5 vuotta sitten ja tää on totta.

Törmäsin netissä yhdellä keskustelupalstalla suunnilleen saman ikäseeni naiseen. Muutaman viikon siinä aina välil juteltii, sit se kerto että ei oo pitkää aikaa saannu miestä ja haluis että joku panis sitä pitkää. Minä sitte lupauduin auttaa. Sovittiin että meen seuraavana viikonloppuna siel käymää.

Tavattiin sit kaupungilla. Olipas siinä naisella kokoo. Kuvan siitä olin aikasemmin nähny mut ois pitäny kyl kokovartalokuvakiii ensin pyytää. En viittiny sit enää siin vaihees perua ku lupaukset pitää aina pitää, enkä viitsi lähtee heti 200km takaskaa ajelee.

Mentii sit naisen asunolle. Juotii kahvii ja juteltii niitä näitä. Sillä oli pieni lapsi joka sitte piti saada yöllä nukkumaan. Lapsi oli saatu nukkumaan ,sit meijän vuoro oli mennä nukkumaan.

Oltii peiton alla ja pimeessä. Rupesin sitä sitte hitaasti hyväilee ja heitin peittoa sivuu. Nainen kuitenkin kiskoi peittoo takasin päälle ja sano että haluu olla peiton alla. Sillä oli päällä joku yöpaidan tapanen ja minä sitte rupesin sitä riisuu siltä päältä, mutta sano että sitä ei saa riisuu. Aattelin että jopa on ujo nainen mut kai se ennenkii on ollu miehen kanssa ku toi lapsikii näytti olleen. Sitte rupesin työntää sormiani sen pikkuhousuihin. Sitä se ei vastustannu. Löysin sen klitan ja rupesin sitä sormilla hyväilee. Ei tarvinnu kauvaa hyväillä ku oli jo pillu märkänä.

Minullakin rupes kullin kovettuu ku hyväilin märkää pillua. Otin naisen kädestä kiinni ja ojasin sitä kohti kulliani mutta nainen ei halunnu ees koskee kulliani.

Panetus oli mulla aika valtava.

Löysin yölampun valokatkasimen. Sit kuulu ääni: -

Valot pois.

-jaa miksiköhän ?

-häikäsee toi valo.

-meinaatko että mun pitää pimeessä kortsuu ruveta ettimää ?

-joo, harjottele.

Nohjust, minä siinä pimeessä sit etin repustani kortonkii ja virittelin sitä kovaa kulliini.menihän siinä tovi aikaa. Kulli pysy kovana ku aattelin vaa märkää pillua enkä mitää muuta.

Olin siinä panovalmiina ja heitin sit sen peiton siitä lattialle. Minä en rupee mikää viitta harteil sua panee. Nainen makas siinä selällän. Hamusin käsilläni kohti sen jalkovälii. Käteni osu pimeessä kankaaseen.

Mitä vittuu, eikö tää oo saannu ees ite housuja pois jalasta. Ei muuta ku kiskoo siltä housuja jalasta ja lattialle housut. Yleensä tässä vaiheessa rupeisin nuolee himokkaana pillua mut tällä kertaa ei oikee jostai kumman syystä moinen kiinnostannu. Hamusin sormella sen jalkoväliä. Tunsin märän pillun. Varmaa ainut positiivinen juttu että se oli märkänä.

Työnsin kullin sen pilluu ja rupesin nussii sitä heti rajusti koska halusin että tää pano ei tuu kestää kauvaa. Nussin ja nussin sitä. Ja nainen ei sanonnu sanaakaa eikä ees voihkinnu. En ollu ihan varma aina että olikohaa se ees elossa. Yritin vaa saada äkkiä itteni laukeamaan, mutta tottahan toki kulli päättääkin että ei niin vaa lauetakkaa.

Kysyin naiselta että saako sitä panna takaapäin?

Onhan takaapäi mun suosikki asento ja aattelin jos se sais mut laukee.

Yllättävää kyllä nainen suostui käymää kontalleen.

Oli siinä kyl perseellä leveyttä ku se pyllisti mulle, mut ei muuta ku kullia vaa äkkiä sen pilluu. Heti taas hirvee vauhti päälle. Nussin sitä kovasti. Hirvee läiske lähtee sen isoista pakaroista ku mun lantio niihin osuu. Mikää muu ei mielessä ku mä haluun laueta, mutta ei millää tunnu irtoovan. Noh nainenhan oli sanonu että tykkää ku sitä nussii kauvan. Pyyhin välillä otsasta hikee ku pajotin naista ku korppi kalasäkkiä. Nainen ei ees taaskaa ees voihkinnu vaikka kuinka nussin sitä. Hiljaa vaa siinä oli.

Aikani sitä siinä panin ja sit nainen ykskaks sano:

-et viittis jo lopettaa että tässähän tulee jo aamu.

-selevä, tää oli sit täs.

Siihe loppu se pano.

Ei muuta ku hyvää yötä vaan.

Muutaman tunnin nukuin ja sit läksin ajelee kotii.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute