Herkku-puhelin
Sinä iltana
Täyttymys

En voinut olla seuraamatta häntä tiiviisti koko illan. Katseeni hakeutui valkoisen liinan yli pitkän pöydän toiselle puolelle kerta toisensa jälkeen ja jäi kiinni hänen silmiinsä,

huuliinsa, punaisiksi lakattuihin kynsiinsä, jotka nostivat lautaselta sirosti ja näppärästi pieniä palasia noiden lähes syntisen herkullisesti punattujen huulten väliin. Teeskentelin osallistuvani vieruskavereideni keskusteluun, mutta todellisuudessa yritin poimia hälyn ja päällekkäisten keskusteluiden seasta hänen äänensä, kuulla mitä hän sanoo, miten ja mille hän nauraa.

Sisimpääni hiipi pieni mustasukkaisuus. Niin lapselliselta kun se tuntuikin olin ärtynyt siitä, että muut saivat nauttia hänen huomiostaan. Katsella hänen itsevarmaa hymyään, tuikkivia silmiään.

Kiukkuisuuttani peitellen nousi ylös ja lähdin etsimään

ravintolan naistenhuonetta. Se oli yllättävän siisti ja tilava. Vaalean pinnat kiiltelivät puhtautta. Kohensin peilin edessä meikkiäni ja pöyhäisin hiuksiani. Pesaisin kädet ja huomasin, että käsipyyhkeet olivat loppuneet. Tajusin, että ovi kävi samalla kun hain yhdestä kopista paperia. Kääntyessäni takaisin huomasin, että olit seisahtanut taakseni. Käännökseni oli ollut niin nopea, että olin melkein törmännyt sinuun. Hetkeksi kaikki pysähtyi kuin joku olisi painanut still-nappia. Seisoin puoliksi kääntyneenä oven suussa, paperi kädessäni, mutta liike pysähtyneenä. Seisoit puoliksi sivuttain, sillä matkasi

peremmälle toilettitiloissa oli keskeytynyt. Katsoit minua jotenkin ilkikurinen ja huvittunut ilme kasvoillasi. Miten olinkaan ahminut noita kasvoja silmilläni lukuisia kertoja. Olin koukussa noiden silmien intensiiviseen katseeseen. Nuo huolella punatut huulet houkuttelivat suutelemaan. Mietin, miltä lainehtivat hiuksesi tuntuisivat sormieni välissä, miltä ne tuoksuisivat. Ja pehmeän naisellinen vartalosi, miltä se tuntuisikaan sylissäni.

Jatkuu

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute