Herkku-puhelin
Haitta-aste 60% osa 2
Kävelykeppihalme

- Hän on aivan uskomattoman kaunis! Mies tunsi kuinka hänen sykkeensä tiheni. Sydän tuntui hakkaavan kurkussa. Tunnelma oli tiivis. Nainen hymyili ja pyörähti ympäri esitellen viettelevästi alastonta vartaloaan. Pitkät ja luonnonkiharat punertavansävyiset hiukset nuolivat selän linjaa. Katseen siirtyessä hieman alemmaksi sen vangitsi kaunis, linjakas ja kiinteä lantio.

Nainen ei ollut mikään satunnainen lenkkeilijä. Vartalo kieli siitä, että sen omistaja huolehti ja välitti itsestään. Naisen pyörähtäessä huomio kiinnittyi myös luonnonkauniisiin meikkaamattomiin kasvoihin. Timantteina kasvoja koristivat aistikkaat vihreät silmät. Kaunis hymy kruunasi tämän taideteoksen.

Mies ihasteli naisen koko olemusta. Naisen katse tuntui muuttuvan entistä vangitsevammaksi. Mies arveli sen johtuvan pupillien laajenemisesta.

- Olenko tosiaan tehnyt häneen tuollaisen vaikutuksen? Tilanne vaikutti epätodelliselta. Kuitenkin kaikki todella tapahtui. Siinä hän makasi! Hölmistynyt mies kaunottaren luona.

Makuuhuone suorastaan tulvi eroottisuutta. Mies arveli naisen olevan tähtimerkiltään Skorpioni. Hän ei kyllä liioin niihin uskonut, mutta joskus lukiessaan horoskooppeja mielen valtasi tunne, etteivät ne täysin palturia olleet.

Mies ei kuitenkaan ehtinyt juuri ajatuksiaan pyöritellä veren pakkauduttua alas. Tuona hetkenä tuntui siltä, kuin jokin hänen aivoissaan olisi painanut off -kytkintä. Molemmat päät seisoivat samanaikaisesti.

Mikäli nyt otettaisiin aivokäyrä, niin paperille varmaan tulostuisi vain suoraa viivaa tai sitten sinne tulostuisi jotain hävytöntä. Mies nauroi ajatukselle hetken mielessään ja sitten ajatus katosi nopeasti, sillä katseenvangitsija oli nyt hänen vieressään sängyllä. Nyt alkaisi tapahtua...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute