Herkku-puhelin
Naapurin yh
ynos

Lupauduin hoitamaan tyttöystäväni vanhempien taloa ja puutarhaa, kun he olivat lomamatkalla.

Lähdin eräänä kuumana ja aurinkoisena päivänä kastelemaan ns. anopin kukkasia. Lähtiessä heitin löysät shortsit jalkaan ja lähdin ajelemaan 5km matkaa. Kaupungissa tytöt kuljeksi minihameissa ja rannalla näytti olevan paljon ihmisiä. Parkkeerasin auton lomalaisten hienon paritalon pihaan.

Astahdin sisään viileään huoneistoon, hain itselle juotavaa ja kastelin sisäkasvit. Tämän jälkeen suunnistin talon takapihaan, todella vehreään ja hoidettuun puutarhaan. Otin vajasta letkun ja aloin kastelemaan kasveja. Jossain vaiheessa katseeni harhautui naapurin puolelle. Siellä lepäsikin aurinkoa palvomassa naapurin "rouva", eronnut sellainen. Katselin tarkkaan tuota tummaa alle 40-vuotiasta kaunotarta. Hyvässä kunnossa nainen oli, hoikka, kiinteillä rinnoilla varustettu espanjalaisen kaunottaren näköinen kahden lapsen yksinhuoltaja.

Kukat tuli kasteltua useaan kertaan, kun en saanut silmiäni irti tuosta kaunottaresta. Viimeinen pisara oli, kun hän päätti lisätä aurinkorasvaa. Shortsin lahkeeseen alkoi tulla liikettä, joten päätin koettaa viilennystä. Ruiskautin vettä korkealle ilmaan ja osuin auringon ottajaan suoraan selkään. Toiselta puolen matalaa aitaa kuului kimeä kirkaisu. Juoksin pistämään hanan kiinni ja sitten suoraa pyytelemään anteeksi tuolta kuumalta naiselta.

Kauhean nolona menin naapurin pihalle ja pyytelin anteeksi. Häntä vain nauratti koko episodi, huomasin kuitenkin hänen katseensa. Se ei ollut ihan normaali katse vaan paremminkin hän flirttaili ja tutki kroppaani päästä varpaisiin. Päätin kysyä että miten olisin voinut korvata vahingon ja sainkin mieluisan vastauksen. Hän pyysi levittämään rasvaa uudelleen selkään. Sehän kelpasi minulle. Hän asettui vatsalleen makaamaan, pistin vähän rasvaa käsiini ja siirryn lähelle hänen aurinko tuolia. Levitin rasvaa hitaasti ja pitkin vedoin hänen selkäänsä ja ihailin samalla tuota naisellisen pyöreää peppua, joka oli vain parin sentin päässä sormistani. Hieroin kuitenkin vain selkää ja se sai naisen ynähtelemään.

Olin jo lopettaa, mutta sitä ennen hän ehdottaa että "Voitsä sieltä alempaakin hieroa". En tiennyt miten toimia, tarkoittiko hän peppua vai jalkoja. Lisäsin rasvaa takareisiin ja aloin hieroa niin reisiä kuin peppuakin. Siirsin samalla sormenpäillä bikinin reunaa peppuvakoon ja sainkin molemmat puoliskot näkyviin. Huokailu allani lisääntyi ja hän myös levitti jalkoja hiukan leveämmälle. Sain jo sormeni todella lähelle hänen herkintä aluetta. Samassa tunsin käden reidelläni ja se nousi kohti "lahkeessa" puolikovana seisovaa kalua.

Käsi koskettaa kalua ja etenee vielä täyteläisille pusseille. Aloittaa hieronnan sieltä. Se saa aikaa kaluni kovettumisen ja pienen puuskauksen. Jatkan hieromista, hieron läpi bikinien alaosan häpykumpua ja kuulen kuinka hän kiihottuu ja haaroissa kosteuden ääni alkaa kuulua.

Nopeasti tuo kaunotar nousee istumaan aurinkotuoliin, laskee shortsini ja nappaa kaluni täydessä seisokissa käteensä. Muutamalla hitaalla runkkausliikkeellä hän saa "touhutipan". Nuolaisee sen pois ja upottaa kalun syvälle kurkkuunsa. Yritän kovasti avata bikineitä samalla, kun tuo kaunotar upottaa kaluani suuhunsa todella syvälle ja samalla hieroo sileitä pallejani. Saan lopulta kiinteät juuri käteen sopivat rinnat esiin ja pääsen puristelemaan niitä.

Olisin voinut jaksaa sitä vaikka kuinka kauan, mutta naisen haluja ajatellen päätin antaa kieltäni myös. Kaadoin hänet aurinkotuoliin, riisuin hänen housut pois ja paljastin kauniisti ajellun tavaran. Hän nosti jalat suoraan ylös ja lopulta levitti kaiken esiin. Upotin pääni hänen haaroihin ja annoin parhaan mahdollisen suuhoidon hänelle. Sain hänet laukeamaan ja valuttamaan nesteitään tuolille.

Hän ei ehtinyt kunnolla palautua, kun jo olin hänen sisällä ja työntelin kalua nuoruuden innolla vanhempaan kuumaan naiseen. Ensin edestä, sen jälkeen menimme kyljelleen aurinkotuolille. Sitten hän jo halusikin takaapäin, sain puristella kiinteitä rintoja ja välillä hän siveli pallejani. Irtauduin hänestä, hän kuitenkin jäi vielä asentoon odottamaan lisää. Päätinkin upottaa kieltä sinne ja annoin lisää kielihoitoa, nyt vaan takaapäin.

Hoidosta kovasti lisää villiintynyt kaunotar käy lopuksi vielä ratsaille ja ratsastaa kiimaisesti kovan kaluni päällä. Varoitukseni osuu oikeaan, kun kerron tulevani. Hän nousee nopeasti pois ratsailta ja runkkaa kovasti saada kaluni räjähtämään suoraan hänen suulle ja käsille.

Tästä molempien palauduttua hän ehdottaa, että menisimme sisälle siivoamaan sotku ja juomaan jotain...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute