Herkku-puhelin
Kerrostalossa
Rotax

Tämä tarina on tosi ja tapahtui Joensuussa.

Asuin kerrostalossa ihan yksin. Huoneistoni oli alakerrassa, aivan pääoven vieressä. Porukkaa oli usein tupakalla siinä oven suussa. Eräänä iltana siinä oli kaksi nuorta tyttöä tupakalla, kalja pullot kädessä. Minulla oli ikkuna vähän auki ja kuulin mitä ne puhuivat. Kusettaa, sanoi se toinen. Ja kohta ikkunaan koputettiin. Saadaanko myö käväistä sinun vessassa, sanoi se tyttö. Avasin pääoven, ja laskin tytöt oman asunnon vessaan.

Vessasta kuului kikatusta. Vähän ajan päästä tytöt tulivat ulos. Toisella oli farkut kädessä. Saisko vielä käydä alapäätä pesemässä, sanoi se. Jätti farkut siihen, ja molemmat menivät pesuhuoneeseen. Katselin vähän aikaa niitä farkkuja, ja otin ne käteen. Olin juuri nuuhkimassa niitä sisäpuolelta, kun toinen tyttö yllätti minut. Tyttö kääntyi äkkiä ja meni takaisin pesuhuoneeseen. Kohta kuului taas kikatusta. Hetken kuluttua, molemmat tulivat takaisin, ilman alushousuja. Heittivät housut minulle ja sanoivat, näissä on paremmat tuoksut.

Minä nolona niitä nuuhkimaan, kunnes toinen tyttö sanoi, joko seisoo. Minä laskin housuja alas ja näytin, että kyllä seisoo. Silloin toinen tyttö hyppäsi syliini. Hullu, sinä tulet raskaaksi sanoi se toinen tyttö. Tule tänne, ja ohjaa kyrpä perseeseen, sanoi se tyttö joka istui sylissä. Kohta käsi tarttui kaluuni, ja toinen yritti istua sen päälle. Tuo voita jääkaapista, ei sitä muuten saa sisälle, sanoi sylissä istuja. Kylmää voita hierottin jo kyrpääni. Ei pahalta tuntunut, tyttö kun veteli kunnolla edestakaisin. Uusi yritys, sanoi se voin levittäjä. Sentti sentiltä kyrpäni alkoi upota tuohon herkkupeppuun. Koko ajan tyttö kiihtytti vauhtia, ja minulta tuli jo ensimmäisen kerran. Tuntuuko hyvältä, kysyi tyttö ja jatkoi ratsastusta. Ihana kyrpä, ahhh...sanoi se. Kokeiletko sinäkin, kysyi toinen tyttö toiselta. Ok, mutta pilluni on niin märkä, että haluan nyt kyrpää sinne oikein kunnolla. Kuului plop, kun tyttö nousi nopeasti sylistäni. Vasta silloin huomasin tämän karvattoman vaon, ja ajattelin kuinka vanhoja tytöt oikein olivat.

Tyttö hieroi ensin pilluaan kyrvänpäällä. Ja ohjasi sen sitten sisäänsä. Aahhh, sanoi se, ja aloitti ratsastuksen. Varmaan kymmenen minuuttia se ratsasti ja huusi ahhh..hyvä kyrpä, minulta tulee ahhh...Minulta ei nyt tullut ja toinen tyttö huomasi sen ja sanoi, kokeile sinäkin miltä se tuntuu perseessä. Taas kyrpääni ohjattiin suklaareikään. Väkisin tyttö survoi kyrpäni tiukkaakin tiukempaan reikäänsä. Nyt saat taas persettä, se sanoi. Tunsin kuinka kyrpäni upposi koko ajan syvemmälle. Tuntuu jännältä, sanoi tämä herkkupeppu sylissäni. Se vatkasi persettä joka suuntaan, ja minulta ruiskusi taas lasti sisään.

Vaihdetaan, sanoi lepo vuorossa ollut tyttö. Minä haluan kanssa laueta, jaksatko panna vielä minun märkää pillua, se sanoi. Se asettui kyljelleen sängynreunalle. Ihana takapillu, minä ajattelin. Minä ohjasin kaluani pillunhuulille ja survasin sisään. Aloin mielipuolisen rynkytyksen, sillä tyttö halusi myös orgasmin. Se voihki ja huusi nopeammin, nopeammin minulta tulee. Ja siltä tuli..samoin minulta.

Tytöt kävivät pesulla ja sanoivat: Ei varmaan tavata enää, sillä myö ollaan Kuopiosta.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute