Herkku-puhelin
Toimintaa keittiön pöydällä
solidsex

Ovikello soi ja tietäen kuka siellä on menen avaamaan oven viitsimättä edes miettiä voisiko siellä olla joku muu kuin tyttöystäväni 21-vuotias sisko, Katja. Katjahan siellä seisoo oven toisella puolen käytävässä yllään nahkainen minihame, tiukka musta toppi, jonka hänen d-kupin rintansa venyttävät äärimmilleen, ja nahkaiset polveen asti yltävät nyöritettävät saappaat.

En kerkeä kuin vilkaista häntä kun hän jo työntyy sisälle ovesta ja antaa minulle kiimaisen kielarin. Kielarista irtauduttuani sanon hänelle että menee ihan rauhassa vaan olohuoneen puolelle ja laitan itse oven kiinni ja lukkoon.

Kun itse pääsen olohuoneeseen huomaan ettei Katja olekaan siellä. en kuitenkaan kerkeän tapausta ihmetellä kun kuulen etää keittiön vesihana on päällä. Arvaan oikein, ja näen keittiöön mennessäni Katjan kumartuneena hanan puoleen hörppäämään vettä. Hänen ollessaan kumartuneena saan suoran näkymän hänen lyhyttäkin lyhyemmän hameensa alle ja näen että hänelle ei ole kuin stringit siellä alla. Niin keskittyneesti katselen hänen muodokasta persettään etten huomaa hänen lopettaneen juomista ja huomanneen minut, ennen kuin hän suoristautuu ja kääntyy.

Katseeni siirtyy hitaasti hänen kasvoihinsa matkalla ihaillen hänen täyteläisiä rintojaan ja timmiä kroppaa. Kun katseeni lopulta pääsee hänen kasvoihinsa näen hänen kasvoillaan kiimaisen virnistyksen, joka entisestään kasvattaa painetta farkkujeni etumuksessa.

"Piditkö näkemästäsi?" Hän kysäisee ja astuu askelen lähemmäs siirtäen toista kättään hameensa alle ja toista rinnalleen. "Miten tosta voi olla pitämättä?!" kysäisen virnistellen ja alan löysätä vyötä housuistani ja avata nappia ja vetskaria. Farkkujen alla minulla ei ole mitään koska tiesin kyllä mihin tämä kyläily johtaa enkä halunnut tuhlata turhaa aikaa.

Käännän katsettani alas päin jotta saan vyön kunnolla auki, kun se on aina välillä vähän vaikea saada auki, ja kun nostan katseeni takaisin häneen näen että hänen hameensa on jo lattialla ja hänen stringinsä menossa hyvää vauhtia samaan paikkaan. Hän huomaa että huomioin taas häntä, kääntää selkänsä minulle ja kysyy: "haluaisitko avata toppini nyörit, kulta?" Siirryn eteenpäin ja avaan nyörien solmun ja huomaan kuinka toppi löystyy silminnähden.

Kyrpäni on jo ihan täydessä kunnossa joten käännä hänet ympäri, annan hänelle kunnon kielarin ja nostan hänet keittiön pöydän reunalle istumaan. Hivelen toisella kädelläni hänen reitensä sisäpintaa ja toisella hivelen hänen pilluaan.

"Älä nyt helvetti mitää sormea sinne työnnä vaa toi ihana kyrpäs joka tossa sojottaa! Sitä mä haluun!!" Teen työtä käskettyä ja siirrän kädet hänen ihanille rinnoilleen ja työnnän hänet selälleen pöydälle makaamaan samalla kun työnnyn yhtäkkiä kovaa ja syvälle hänen sisälleen.

"Oihhh!!! kulta juuri noin on just hyvä! Toi tekee niin hyvää!" Hän kiljahtaa ja pyöriskelee vähän pöydällä.

Kiusoitellen lopetan työntelyn ja kysyn: "Haluuko neiti lisää?"

"Älä kulta lopeta!!" MÄ HALUUN LISÄÄ tota sun kyrpääs!!"

Jatkan työntelyä ja hän kiljahtelee ja kiemurtelee nautinnosta

"IHANAA KULTA! K-k-kiitos ettet turhaan kiduta mua! m-m-mä haluun sua!AAHHH! pane ja nussi mua kunnolla!" hän sopertaa kiljahtelun välissä. "OI kuinka tekee hyvää!! AAHHH"

"A-a-alatko olla jo kohta lähellä?" kysyn koska alan jo vähä hengästyä tahdin kovuudesta ja alkaa tuntua että kohta laukean.

"l-l-lähellä on kulta! Tullaan yhtäaikaa. Nussi mua kulta oikee rajusti ja syvälle!"

Tahti on jo niin kova että sitä ei oikee voi enää lisätä mutta lisään kuitekii vielä sen verran kuin mahollista , ja on taivaallista kuunnella kun hän kiljahtelee entistä kovempaa kun nopealla tahdilla työntelen niin syvälle hänen pilluunsa kuin vain uppoaa.

"K-K-KULTA MULLA TULEE! Vielä pari syvää työtöä ja laukeen!!"

Tunnen kuinka hänen pillunsa lihakset alkavat nykiä ja laukean siinä samassa syvälle hänen sisälleen.

"AAAHHHH, OIH MITEN HYVÄÄ TEKEE!! OIIIHHHHHH!!!!" Hänen selkänsä jämnnittyy kaarelle ja hän kiljahtelee ja kiemurtelee ympäriinsä.

Peräännyn vähä pöydän luota ja nostan hänet reunalle istumaan ja katselen kuinka hänen pillunsa valuu meidän molempien mahloja.

Astun takaisin häneen päin kumarrun ja alan nuolemaan hänen kiimaista ja valuvaa pillua puhtaaksi ja käsillä samalla kopeloin hänen rintojaan ja puristelen niitä. Kielellä aina välillä lipaisen hänen klittaansa ja saan hänet ynähtämään mutta muuten kieleni vaeltaa syvällä hänen pillussaan.

"Hei hei äläs kuule kulta hosu. sieltä tulee vielä että nuole vaan niitä mahloja mut älä klittan lähelle eksy" hän tokaisee vaikka ynähteleekin aina klittalle osuessani.

Nostan päätäni, katson hänen silmiinsä ja tokaisen: "Jos et kuule haluu et nuolen ni saat taas tätä kyrpää, mutta tällä kertaa suuhun!"

Hän suostuu vastahakoisesti joten nuolen lisää hänen pilluaan ja aina vaan useammin lipaisen klittaa.

Lopulta hän ei enää valu yhtää joten nostan hänet pois pöydältä, hän pistää vaatteet päälle ja lähtee kotia kohti.

Jatkoakin on mutta sitä saatte pyytää ;)

Palautetta kiitos

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute