Herkku-puhelin
Kokeilu
Simpe

Yksinäisenä iltana tietokoneella istuessa tuli juteltua parhaan kaverini kanssa ihan muita näitä, töistä ja elämäntilanteista. Yhtäkkiä kaveri parautti kysymyksen "Oletko muuten homo?", tätä hän perusteli pitkään jatkuneen naisystävän puutteesta. Punastuin hieman ja vastasin epäröiden "No en nyt ihan". Tämän jälkeen ruudulle pomppasi viesti "Haluatko kuulla jotain - olen itse biseksuaali". Ensimmäinen tunne oli lievä järkytys, joka laantui kun itsekin sanoin olevani biseksuaali.

Keskustelun laatu eteni kiinnostavampaan tilaan ja puhuimme, koska olimme tulleet "kaapista ulos". Puhuimme myös kokemuksista, molemmillahan ei seksikokemuksia ollut laisinkaan. Molemmat myönsi harrastaneensa anaalityydytystä ja ostaneensa seksilelun siihen hommaan. Hän kysyi, että kiinnostaisiko minua kokeilla, miltä seksi tuntuisi miehen kanssa. Tähän vastasin myöntävästi. Hän ehdotti, että voitaisiin mennä hänen asuntoonsa saunomaan ihan kahdestaan. Olin kuin lekalla päähän lyöty, mutta suostuin ja treffit sovittiin seuraavan viikon lauantaiksi.

Viikko meni kokoajan jännittäen, että miten se sujuisi ja miltä se tuntuisi. Vihdoin koitti perjantai, tylsä työpäivä oli takana. Illalla kuitenkin suihkussa siivoilin karvoitustani hieman edustavampaan kuntoon, en kaikkea kuitenkaan ottanut pois. Siistin kivekset ja koko peniksen matkan karvoista, myös persvakoni ajoin.

Lauantaipäivä meni mukavasti pitkään nukkuen ja ja autoa laittaen. Viiden maissa kävelin alas parkkipaikalle ja istuin autoon. Mietin: "nyt sitä mennään" ja lähdin kaupan kautta Eskolle.

Esko odotteli minua muina miehinään ja toivotti peremmälle, ohjasi sohvalle idioottilaatikon eteen ja haki pari kylmää ohrapirtelö kaapista. Kumpikaan ei puhunut juurikaan muuta kuin uutisista ja ajankohtaisista asioista. Pian kuitenkin Esko sanoi saunan olevan valmis ja pyysi mukaansa pesuhuoneen puolelle, jossa tarkoitus oli riisuuntua. Hieman ujostellen riisuimme itsemme munasilleen ja Esko karkasi ensimmäisenä suihkuun kastautumaan, josta hän karkasi lauteille. Kastauduin itse ja voivottelin hieman paisunutta kulliani samalla miettien ulkonäköä, olinhan vähän normaalia lihavampi, muttei Eskokaan mikään kukkakeppi ollut. Otin pari askelta saunan puolelle ja istuuduin Eskon viereen, joka hymähti.

Otimme parit löylyt, jonka jälkeen huomasin Eskon silittävän ja hyväilevän kulliaan kuin en olisi paikalla. Tämähän tietysti alkoi kiihottaa ja tästä syystä omanikin alkoi jäykistyä. Yllättäen Esko hyökkäsikin ja sulki kivekseni vasemman kätensä kevyeen puristukseen ja suuteli minua huulille. Endorfiini virtasi suonissani ja vastasin suudelmaan. Vaihdoimme useita kiihkeitä kielisuudelmia samalla kevyesti hyväillen toistemme sukukalleuksia. Irtauduin ja otin Eskon munan oikeaan käteeni ja runkkasin pari kertaa tuota täyteen mittaansa kasvanutta lihasta. Menin lauteille puoliksi makuulle ja otin kiimatippojen peittäneen kullin suuhuni. En ollut koskaan tehnyt näin, mutta pidin siitä. Pyörittelin kieltäni terskan päällä, runkkasin sitä samalla, imin ja nuolin palleja himokkaasti. Esko vetäytyi pois alemmalle lauteelle ja käski minun levittää haarani, että pääsi ottamaan suihin. Tilanne oli tavallista suihinottoakin (naiselta) kiihottavampi, sillä sen antaja oli mies. Hän nuoleskeli ähkien penistäni koko mitalla ja imi sitä kuin imuri kokoajan puristellen kiveksiäni.

Pian hän nousikin takasin lauteille istumaan ja levitti haaransa ja käski minua hyväilemään itseäni. Hän nuoli etusormensa märäksi ja alkoi sovittaasitä peräaukkoonsa. Sormi meni lähes vaivattomasti koloon, mutta tuli pian sieltä pois. Hän meni mitäänsanomattomana pesuhuoneeseen ja pyysi minut mukaansa. Menimme suihkun alle jossa suutelimme ja hyväilimme toisiemme kyrpiä, perseitä ja koko kehoa. Hänen kätensä vaelsi pakaroillani, mitään kysymättä hän koetti peräaukkoani ja työnsi keskisormensa sulkijalihaksen ohi. Voihkaisin ja sanoin, että haluan munaa. Pysäytimme suihkuttelun siihen kohtaan, kuivasimme itsemme nopeasti ja lähdimme makuuhuoneen puolelle jossa suutelu ja hyväily jatkui.

Esko käveli yöpöydän laatikolle ja otti sieltä anustapin ja liukastepullon, jotka hän ojensi minulle ja sanoi "Haluan tapin perseeseeni ja sen jälkeen munani sun perseeseen". Esko meni nelinkontin sängylle, avasin liukastepurkin ja lorautin vähän sormilleni ja työnsin ne peräaukkoon. Pyöriteltyäni sormia kaadoin muutaman tipan liukastetta tapin päälle ja survasin sen suoraan Eskon takapuoleen, joka voihkaisi kiimassa.

Minun vuoroni tuli mennä sängylle ja nostaa perse kohti kattoa. Esko kaatoi liukkaria suoraan reikäni ympärille ja työnsi kaksi sormea sisääni ja alkoi liikuttaa edestakaisin hitaasti. Tämä aiheutti suurta mielihyvää ja toisella kädellä runkkasin itseäni. Kolmas sormi painui sisään pienen karjahduksen saattelemana, mutta perääntyi miltei välittömästi. Kuulin jotain rapinaa, mutten kerinnyt katsomaan kun Eskon kyrvän pää kopputeli takapuolessani, sanoin, että paina sisään vain ja hän teki työtä käskettyä. Terska oli sisällä ja pian puolet munasta. Tämä teki vähän kipeää, mutta heti kun naiminen alkoi kipu helpotti. Aina vain syvemmälle hän mulkkuaan saattoi. Esko laukesi ensimmäisen kerran kondomin sisälle ja otti munansa pois ja sanoi "sun vuoro".

Otin Eskon peräaukossa surisseen tapin pois, puin kortsun ja hitaasti survaisin omani sisään. Ai että se oli tiukka. Hitaasti aloitin naimaan puristellen hänen kiveksiään ja läpsien pakaroita. Kiristin kokoajan tahtia ja kuulin Eskon huokailevan. Sanoin tulevani ja hetken päästä laukesin voimakkaasti peräaukkoon.

Rojahdin sängylle, Esko suuteli minua ja sanoi "ihanaa vai mitä?" vastasin "oli". Makasimme sängyllä tovin ja menimme suihkuun peseytymään. Valitettavasti tämän jälkeen tiemme erkanivat, mutta seuraavana päivänä taas juttelimme koneilla ja päätimme, ettei se ollut viimeinen kerta.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute