Herkku-puhelin
Suuri rakkauteni II
josie

Kannattaa lukea eka osa ensin..

Hannun nostettua minut sängylle selälleni halusin häntä jo niin, että melkein sain pelkästään katsomalla miestä. Olin vasta 21-vuotias ja Hannu minua 25 vuotta vanhempi. En kuitenkaan koskaan ollut tuntenut kehenkään yhtä suurta fyysistä viehätysvoimaa kuin nyt tunsin, olihan Hannu ihan toista kuin ne hontelot poikaset, joiden kanssa olin aikaisemmin ollut. Hannu oli polvillaan sänkyni vieressä, hänen kätensä hyväili kasvojani ja hiuksiani. Hän kumartui suutelemaan minua ja vei kätensä avaamaan paitani nappeja. Hannu suuteli minua kaulalle, jatkoi alemmas solisluulle ja löysi lopulta rintojeni välin. Hän otti rintani pois liiveistä ja naurahti, kun näki nännieni kovettuneen. -"Voi pikkuista..noinko paljon sua haluttaa..? Onneks olen paikalla auttamassa.." Huokaisin hiljaa Hannun nuolaistessa toista nänniäni ja hänen puraistessaan rintaani kirahdin yllättyneenä.

Yritin päästä käsiksi Hannun housuissa pullottavaan elimeen mutta Hannu esti minua. Hän lukitsi ranteeni käsillään pääni yläpuolelle ja kuiskasi korvaani matalalla äänellään: -"Sä et saa nyt tehdä yhtään mitään muuta kuin nauttia..oon niin pitkään halunnu tehdä sulle hyvää et nyt saat luvan vaan olla". Se sopi minulle mainiosti, yleensä olin joutunut noudattamaan nuorille miehille pornoleffoista iskostunutta mallia "tyttö-ottaa-suihin-ja-sitten-pannaan". Hannu puraisi kaulaani, näykki rintojani ja suuteli napaani. Hän alkoi riisua hamettani ja löydettyään sen alta pelkän posliinipillun, hän veti rajusti henkeä. -"Ohoh, tällästä en oo nähny kuin leffoissa..mua vartenko sä tän oot ajanu?" Punastuin ja vastasin myöntävästi. -"Voi mun pientä kiimapillua..mun on pakko saada maistaa tätä.." Hannu avasi reiteni ja siveltyään kielellään sisäreisiäni hän viimein painoi huulensa vasten pilluani. Sain orgasmin saman tien, kun Hannun kieli kosketti klitoristani. -"No se oli nopeaa toimintaa. Kyllä vielä näinkin vanha setä jotain osaa nuorelle tytölle antaa.." Hannu virnisti jalkojeni välistä. Huohotin vielä rajun orgasmin jäljiltä, kun Hannu jatkoi nuolemistani. Hän käsitteli klitoristani mestarillisin ottein ja tunsin saavani pian uudestaan. -"Huuda ihan kunnolla kun tulet, saapahan koko talo tietää että Jonna saa.."

Hannu kiihdytti kielensä tahtia ja tunnusteli sormellaan pilluani. Hän työnsi kaksi sormea märkään koloon ja aloitti työnnöt. Olin miltei räjähtämispisteessä ja Hannu vain jatkoi. Kun Hannun toinen sormi "vahingossa" lipesi anukselleni ja hieman sisään, sain isoimman orgasmini ikinä. Huusin ja itkin ja kouristelin sängyllä niin hurjasti, että Hannu pelästyi. Hän nousi vierelleni sänkyyn ja otti minut syliinsä rauhoittumaan. -"Pikkuinen..mikäs sulle tuli..? En kai satuttanu sua?" Nyyhkytin vielä vastatessani. -"E-eei, ei mua sattunu nut se tuntu vaan niin hy-hyvältä.." sain soperrettua. Hannu painoi kasvonsa hiuksiini ja naurahti matalasti.-"No hyvä..Kun saat vähän rauhoituttua, niin ajattelin naida sua ihan oikeasti..luuletko, että jaksat? Voidaan toki tehdä se joskus muulloinkin". Liikutuin Hannun sanoista, sillä tiesin hänen olevan todella kiimainen. Hänen sylissään tunsin, miten järisyttävän iso kulli painui minua vasten. En aikonut jättää Hannua ilman nautintoa.

-"Totta kai jaksan. Oon vaan halunnu sua niin kauan, jo monta vuotta." Punastuin tunnustaessani Hannulle monivuotisen haluni häntä kohtaan. Hannu katsoi minua pitkään, otti leuastani kiinni ja painoi huulensa omilleni. Kieli raotti huuliani ja imin sitä nautinnolla. Aloin avaamaan Hannun paitaa ja alta paljastui roteva, kuitenkin suht lihaksikas aikuisen miehen vartalo. Suutelin Hannun rintakehää ja painoin hänet makuulle sänkyyn. Hannulla oli vähän karvoitusta, navan alta lähti kiitorata minua kiinnostavalle alueelle. Avasin Hannun vyön ja housun napit. Enää minun oli saatava bokserit pois suuni ja Hannun kalun välistä. Ennen kuin sain ne alemmas Hannu kuiskasi käheästi: -"Pikkunen..sun ei oo pakko tehdä tätä.." Näykkäisin Hannun alavatsaa ja vastasin :-"No ei niin..mutta mä haluan sun ison kullin mun suuhun..haluan että sä nautit yhtä paljon kuin mä äsken. Joten hiljaa, vanhus, ja rentoudu." Piruilin, ja sain palkkioksi nykäisyn hiuksista. Riisuin Hannun kokonaan ja vihdoin sain käsiini niin kauan himoamani kalun. Se oli todella odottamisen arvoinen, paksu ja pitkä. Vahva suoni risteili sen päällä ja terska oli todella iso. Sen päässä kiilteli tippa, jonka pyydystin suuhuni Hannun huokaistessa syvään. Nuolin kullin joka puolelta pitkin vedoin, tutustuen siihen.

Otin ison terskan kokonaan suuhuni ja hyväilin kielenkärjellä sen alaosan poimua. Hannu nytkähti ja voihkaisi tukahtuneesti. Otin kullin niin pitkälle suuhuni kuin pystyin, se oli nielussa asti mutta siltikin osa jäi ulos. Imin mielestäni maailman parasta kullia rauhallisesti ja runkkasin sitä samaan aikaan kädelläni. Kiihdytin tahtia ja pyöritin kieltäni kalun ympäri. Juuri päästyäni hyvään vauhtiin Hannu tarttui hiuksiini ja veti minut ylös. Hän huohotti ja katsoi minuun samein silmin. -"Pikkunen..miten sä osaat tehdä jotain tollasta? Mä en pysty pidättämään enää kauaa.." Katsoin Hannua kiusoitellen. -"Mä aion nyt ottaa sulta suihin ihan loppuun asti ja setä antaa kaiken vaan tulla. Sen jälkeen olis kiva jos setä jaksais vielä vähän naida.." Hannu hymyili leveästi ja laskeuduin jälleen kullin luokse. Meni noin puoli minuuttia ja sain niellä Hannun spermaa.

-"Ton täytyy olla parasta mitä maailmassa on" totesi Hannu ykskantaan. Hän piti minua tiukasti kainalossaan, niin, että kuulin hänen sydämensä lyönnit. Hannun toinen käsi vaelsi pitkin vartaloani ja hätkähti yhtäkkiä. -"Hitto vie, tyttö. Mä oon ihan alaston ja sulla on vielä vaatteita päällä!" Hannu nosti minut istumaan ja otti pois paitani, avasi taitavasti rintaliivini. Hän tuijotti alastonta vartaloani, jota hiukan häpeilin. Yritin peitellä itseäni käsilläni, mutta Hannu tarttui niihin omillaan. -"Älä peittele. Sä oot maailman kaunein ihminen ja haluan nähdä sut ihan kokonaan. Ja tuntea.." Hannun kädet lähtivät seikkailemaan pitkin vartaloani, löytäen niin helposti kaikki herkimmät paikkani. Tunsin kostuvani uudestaan ja näin, että myös Hannu oli tilanteesta kiihottunut. Kalu oli puoliksi seisokissa ja halusin sen nousevan lisää. Tartuin siihen ja aloin runkkaamaan. Tulos oli toivottu ja pian kulli olikin täydessä mitassaan. Se oli valtava. Hannu suuteli minua ja laski minut sängylle makaamaan. Hän tunnusteli kädellään minua ja kun havaitsi pilluni olevan valuvan märkä, hän työnsi kalunsa hiukan sisääni.

Hannu tuli sisälle minuun hitaasti, koko ajan silmiini katsoen. Hänen iso kullinsa venytti pilluni äärimmilleen ja huohotin kiimaisena. Hannu ei saanut kulliaan kokonaan sisälleni, sillä se ei vain mahtunut. Hän aloitti rauhalliset työnnöt sisääni ja suuteli minua samalla pitkään. Hyväilin Hannun selkää ja kiedoin sääreni hänen ympärilleen. Hannu nopeutti työntöjään ja aloin täristä. -"Kerro, milloin olet saamassa..Haluan tulla sun sisään samaan aikaan." Hannu kuiskaili korvaani. -"Mä halusin sua jo sillon kun olit vielä sakkolihaa, oot mun oma pikkunen kiimapillu..Leikkikalu..Vanhan sedän päiväuni.." Kuunnellessani Hannun tuhmia puheita tunsin sisälläni alkavan kouristella. Naukaisin Hannulle olevani tulossa ja hän lisäsi tahtia. Rajusti voihkien laukesin jälleen Hannulle, pilluni supisteli villisti hänen ison kullinsa ympärillä ja tunsin, miten sain sisääni Hannun spermaa valtavalla paineella. Hannu jäi sisääni niin pitkäksi aikaa, että hänen kalunsa veltostui. Hän veti minut viereensä peiton alle ja tunsin olevani turvassa. -"Pikkunen..kun sanoin sua leikkikaluks niin en tarkoittanu sitä..Haluaisin niin kovasti pitää susta huolta ja rakastella sua.." Hannu silitti hiuksiani. -"Kuulostaa täydelliseltä..Kunhan joskus myös opetat vakituista leikkikaluasi.." vastasin. Hannu suuteli otsaani ja nukahdimme sylikkäin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute