Herkku-puhelin
Haitta-aste 60% osa 1
Kävelykeppihalme

Noin kolmekymppinen komea mies istuu ravintolassa. Hän on kuten kaikki muutkin lihatiskin onnenonkijat. Ainakin melkein. Lääkäreiden papereissa hän on useimmiten mies, jolla on Diplegia Spastica, CP-vamma. Huolimatta sairaudestaan istuessaan ravintolan baaritiskillä hän sulautuu joukkoon. - Niin kauan kun vain istun tässä olen vain kolmekymppinen mies, hän miettii.

Elämänsä aikana hän on vastannut lukuisia kertoja tuntemattomille ihmisille sairauttaan koskeviin kysymyksiin. Valitettavasti lääketieteen luokittelut eivät anna kuvaa sairausluokituksen sisällä olevista vaihtelevista eroista. - Syöpää jos sairastaisi voisi tietysti kuolla nopeasti, mutta ainakaan se ei olisi näkyvillä. Sairautena se vieläpä tiedetään hyvin.

Siinä hän istui. Istui hiljaa. Mies ajatteli kuinka hän oli monella tapaa onnekas. Sairaus ei vaikuttanut puheeseen, eleisiin tai ilmeisiin. Hän pystyi halutessaan sulautumaan joukkoon, kun vain istui paikallaan. Hän oli komea. Mies oli varmaan elämänsä aikana ollut tietämättään monen nuoren naisen likaisissa päiväunissa.

Kiitos ennakkoluulojen ei tämän uroksen juuri tarvinnut pelätä naimisiin joutumista. Hänen ystävälliset ja komeat kasvonsa pikemminkin tekivät vain helpommin lähestyttäväksi tai vähemmän oudoksi toisen osapuolen ollessa miehen sairaudesta tietoinen.

Tässä kovassa maailmassa miehen elämä olisi ollut aivan erilainen, mikäli kasvonpiirteet olisivat olleet epäsuotuisat. Tästä mies kiitti usein vanhemmiltaan perimiään geenejä.

Siinä hän istui. Hän, hoitovirheen luomus kolmenkymmenen vuoden takaa. Toki miehen elämässä oli ollut naisia. Joskus yksinäiset ajat saattoivat kuitenkin venähtää. Selatessaan elämänsä sivuja mielessään taaksepäin täyden ravintolan baaritiskillä mies virnisti ajatellen jotain sarkastista. Sitten nopealla huitaisulla hän tyhjensi miehekkäästi tuoppinsa.

Mies herää. Päätä särkee ja... hetkinen - Tämä ei ole minun asuntoni, missä helvetissä olen? Kysymys ei ehtinyt kaikua kauaa hänen mielessään, kun kuului pehmeä naisääni: - No johan sitä heräillään, mitä myrkkyä vedit illalla kurkkuusi?

Olen jonkun naisen asunnossa. Muutamista huoneessa olevista esineistä hän päättelee, ettei ole haukannut toiselle miehelle kuuluvaa lihaa.

Hetken kuluttua makuuhuoneenovesta astelee sisään nainen. Uskomattoman kaunis nainen!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute