Herkku-puhelin
Matkalla ruusuun
Sindi TV

Valmistaudun hotellihuoneessa. Ensin stay-up verkkosukat, sukkanauhat, stringit. Push-up:t täytettä, läpikuultava pusero. Puolipitkä kauluksellinen jakku jossa halkiot sivulla. Hameen taidan jättää pois. Uskallanko kävellä näin ulos hotellista? Punertava peruukki, huoran meikki, irtoripset, kynsien laitossa menee aikaa, mutta haluan olla täydellinen. Muutama paukku ja rohkeus kasvaa. Ylipolven saappaat 10cm koroilla jalkaan ja menoksi. Kampissa hotellin hissiin. Ei ketään hississä. Ovi auki, pälyillen aulaan. Kiihottava kävellä, joku japanilainen katsoo pitkään, ei ihme, sillä sukkanauha varmaan vilkkuu jakun halkiosta. Keikutan pyllyä kadulle. Keltsuun on muutama kortteli. Saan monenlaisia katseita ja nautin todella. Herätän varmaan joissain kauhua, mutta taidan herättää myö kiihotusta, sillä joku iskeytyy kylkeen ja kehuu.

Miellyttävän näköinen nuori mies. Sivelee pyllyäni ja puhuu miellyttävästi. Tuntuu hyvältä, joten en vastustele. Hämärässä kävelemme puistoa läpi, kunnes en voi vastustaa ja alan hipelöidä hänen etumustaan. Kovana oleva penis tuntuu niin ihanalta, että otan sen käteeni ja runkkaan sitä hieman. Puisto vaikuttaa hiljaiselta joten en voi olla kumartumatta siihen, joten pikaisesti kumi ja alan imeä sitä. Paljaana haluaisin, mutta en uskalla. Tilanne laukeaa aika nopeaa suuhuni.

Tein sen kiihkossani, vaikka jännitti hurjasti Kaveri kehuu orkkua taivaalliseksi, joten jatkan hyvillä mielin yksin keltsua kohti. Mitä siellä tapahtui. Siitä kerron myöhemmin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute