Herkku-puhelin
Rouva Johtajan täysihoito
Johnny Field

Koputin terävästi hotellihuoneen oveen. Hetken kuluttua Rouva Johtaja avasi oven. Hän oli kietoutunut kylpytakkiin, mutta tiesin hänet sen alla alastomaksi, lukuun ottamatta mustia push up -verkkosukkia.

Vetäisin oven perässäni kiinni hänen jäädessä huoneeseen seisomaan. Olin edellyttänyt, ettei hän saanut sanoa sanaakaan ilman lupaani.

"Riisu se", käskin.

Rouva riisui kylpytakin ja jäin seisomaan kuuliaisesti eteeni. Kiirehtimättä annoin katseeni tarkastella Rouvan vartaloa, kasvoja, rintoja, pientä karvakolmiota. Yksi käskyistäni oli, ettei hän saanut katsoa silmiini jos en sitä vaatinut.

Edessäni seisoi noin 40-kymppinen uranainen, joka oli menestyvän firman omistaja. Hänet tunnettiin määrätietoisena ja itsevarmana johtajana, jolla oli langat tiukasti käsissä...paitsi näissä tapaamisissa.

"Polvistu eteeni", sanoin.

Rouva polvistui siten, että hänen kasvonsa oli kolmenkymmenen sentin päässä housujeni sepaluksesta.

"Oletko tyydyttänyt itseäsi ilman lupaani?"

Rouva puisti päätään.

"Selibaatti on siis pitänyt edellisestä kerrasta?"

Nyökkäys.

"Ja narttu on kiimainen?"

Rouva empi. Hänen poskensa punottivat.

"Riisu housuni."

Rouva henkäisi ja kopeloi vyön auki. Sepaluksen vetoketjusta selviydyttyään hän pujotti päällyshousut pois. Alushousujen etumus pullotti ja käskin hänen pujottaa ne alemmas.

Kyrpä ponnahti housuista aivan Rouvan kasvojen eteen.

"Älä koske vielä kyrpääni."

Rouva nielaisi ja katsoi muutaman sentin päästä sykkivää, suonikasta kyrpääni. Kivekseni olivat vetäytyneet palloiksi ja terska hohti punertavana aivan Rouvan kasvojen edessä.

"Katso sitä", sanoin paksulla äänellä. "Aion nussia sillä jokaista reikääsi."

Rouva henkäisi ja punaiset läikät poskilla erottuivat selkeästi.

"Hyvä on. Ime ja nuole palleja, mutta älä koske kyrpään käsilläsi."

Rouva risti kätensä selän taakse ja käänsi päätään sivuttain, että pysty hamuamaan suullaan kiveksiä. Kyrvän suonikas varsi hieroi Rouvan kasvoja. Murahtelin mielihyvästä.

"Nuole vartta", ähkäisin. "Nuole kuin kyrvänhimoinen narttu."

Rouva nuoli pitkiä lipaisuja kiveksiltä vartta pitkin kohti terskaa. Kielenkärki pyöri terskan herkällä alapinnalla. Katselin kuinka Rouva Johtaja nuoli kiimaisena kyrpääni.

"Nyt haluan nussia suuhusi. Pidä päätä paikoillasi."

Ohjasin kyrvän Rouvan huulille ja työnsin sen hitaasti suuhun. Kieli liukui terskan alapinnalla.

"Aaah", henkäisin. "Tätäkö Rouva on odottanut?"

Rouva mumisi vastaukseksi.

Nussin vielä hetken Rouva Johtajaa suuhun kunnes vetäydyin taaksepäin.

"Mene kontillesi sängylle perse pystyssä."

Rouva asettui kuuliaisesti sängylle selkä notkolla. Ojensin kättäni ja levitin häpyhuulia. Kumarruin nuolaisemaan pillunhuulien välikköä. Pillu tuoksui kiimaiselta naiselta. Rouva voihkaisi ääneen kielen osuessa klittaan. Nuolin pakaroiden välikköä ja välillä persereikää. Sormi upposi sisään pilluun.

"Vai niin? Nartun pillu on ihan märkä", totesin. "...ja ehkä liiankin herkkä?"

Otin yöpöydältä Rouvan aiemmin varaaman liukuvoiteen, hieromasauvan ja anussauvan.

Puristin liukuvoidetta persereiälle ja työnsin sormea edestakaisin tiukassa reiässä. Rouva voihki hiljaa.

"Kuusysiin", komensin ja asetuin Rouvan alapuolelle.

"Ime kyrpää ja hyväile kiveksiä sekä myös eturauhasta."

Rouva otti kyrvän suuhun ja hieroi kiveksiä. Yksi liukuvoiteen kostuttama sormi upposi persereikääni ja kiihotti eturauhasta. Terska tuntui paisuvan Rouvan suussa.

Ohjasin motorisoidun anussauvan Rouvan perseeseen ja sovitin tavallisen motorisoidun hieromasauvan pilluun. Kieleni pyöri klitan ympärillä.

Rouva mumisi kyrpä suussa ja molemmat sauvat surisivat naisen sisällä. Lipitin varovaisesti klitan ympäristöä antaen kielen välillä osua kohteeseen.

Paine palleissa kasvoi.

"Varovasti sen kyrvän kanssa", huohotin.

Rouva rauhoitti tahtia ja keskittyi näykkimään kyrvän suonikasta vartta. Sormi pepussani kiihotti eturauhasta ja sai lantioni vapisemaan.

Käänsin hieromasauvat kovemmalle. Rouva vaikeroi ja klitta paisui kieleni alla. Pillu valui mahlaa kasvoilleni. Työnsin väriseviä sauvoja samaan tahtiin sisään ja ulos kielen painellessa klittaa.

Rouva huusi ja voihki orgasmin kourissa. Vedin molemmat sauvat ulos ja nostin voipuneen Rouvan päältäni. Menin hänen taakseen ja laitoin pari tyynyä perseen alle. Levitin jalkoja ja ohjasin kyrvän pillunhuulille.

"Kaikkiin reikiin, niinhän puhe oli", mutisin.

Hitaasti tummanpunainen terska upposi mahlaiseen pilluun. Nussin hitaasti pitkiä työntöjä ja Rouva ynisi tehden perseellä samaan tahtiin vastatyöntöjä. Pillu voiteli kyrvän liukkaaksi.

Vedin kyrvän pillusta ja lisäsin terskan päähän liukuvoidetta. Sitten painoin sen vasten persereikää ja aloin hitaasti työntää sitä sisään. Rouva voihkaisi ääneen.

Paine lisääntyi ja lopulta kyrpä luiskahti ryppyreikään. Liikutin sitä hitaasti edestakaisin ja katselin kuinka Rouva Johtajatar vikisi allani.

Kyrpä pumppasi edestakaisin ja paine kiveksissä kasvoi.

"Nyt Rouva saa spermasuihkun päälleen", murahdin ja vetäydyin Rouvan pyllystä.

Käänsin hänet selälleen ja käskin runkata kyrpää.

Suustani pääsi huudahdus kun spermaa ruiskusi Rouvan rinnoille ja kasvoille. Rouva lypsi kyrvästä yhä uusia spermaryöppyjä tissien päälle. Lopuksi hieroin terskaa levittäen spermaa tisseille. Katselin kuinka Rouvan poskilla ja suupieliltä valui noroja kaulalle.

"Nuole huuliasi."

Rouva lipoi kielellä suunpieliään.

"Ja katso silmiini."

Hän totteli.

"Hyvä. Seuraavaksi pesulle. Sen jälkeen jatkamme siitä, mihin jäätiin."

Rouvan huulilla kävi hymynhäivähdys.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute