Herkku-puhelin
Tapio
Täysikänen

"Etkö mitenkään voisi ottaa Tapiota luoksesi muutamaksi yöksi? Kun se niin lyhyen aikaa viipyy täällä..", maanitteli isä puhelimessa. Tapio on noi viisikymppinen fossiili. En voi siis kutsua poikaystävääni tänne. Oltaisi leikitty hänen uudella lelullaan. Onhan Jarkkokin mua jotain viis vuotta vanhempi ja kyrpää sillä on senkin edestä, jotain kakskytä senttiä. Mahtimolo, jos saan itse arvioida. Ja menee kavereiden kanssa muutki suunnitelmat uusiks. Kun Tapio on mukana, ei voi Siiri tai Merjakaan tulla messiin. Oltas juhlittu kesälomaa ja jossain vaiheessa juteltu lukion komeimmista poitsuista.

"Okei. Tulkoon sitten se fossiili tänne", mutisin masentuneena.

Toisaalta, olen kyllä kuullut Tapiosta huhuja panomiehenä. Ja Jarkkokin on kiihottunut ajatuksesta, että minä saisin vierasta munaa. Todella kiihottunut. Hän sanoi antavansa pettämisen anteeksi jos kertoisi ihan tarkalleen kaiken panosta..

__

Ovikello soi. Menin avaamaan oven, ja sisälle astui Tapio.

"On se meidän pikku Ulla kasvanut isoksi tytöksi", mies sanoi ja puristi minut itseään vasten. Hän tuntui puristelevan peppuani oikein mieluusti, mutta kun hän tajusi, että ajatukseni lähtivät laukkaamaan hän päästi irti.

"Sopiikos se että olen täällä muutaman viikon pikku Ulla?", kyseli Tapio. Kuulin selvästi, että hän meinasi sanoa "pillu Ulla". Huokasin ja myönsin. "Missä sä nukut?", kysyin. "Mulla ei oo vierashuonetta", lisäsin.

"Kait minä sitten sinun kanssa samassa huoneessa nukun", vastasi Tapio. Olin entistä tyytyväisempi, ja poimin suorin jaloin pylly Tapioon päin tämän matkalaukut ja kannoin ne huoneeseeni. Tapio näytti suorastaan olevan hurmoksessa, kun hän näki huoneeni. Stingejä ja rintaliivejä lojui ympäri lattiaa. Näin miehen ilmeestä, että hän piti näkemästään ja silmissä oli outo pilke.

"Sori, mä en oo siivonnu", lirkuttelin. Puristin kookkaita rintojani yhteen ja räpsyttelin ripsiäni. Tapio kävi rukkaamassa sälekaihdinta. Olin ilmoittanut ajat sitten Jarkolle, että saisin muutaman viikon ajan vierasta kullia, jos on hyvä lykky.

"Olet sinä Ulla aika muodokas", huokaisi Tapio. Näin kiiman pilkkeen tämän sinisissä silmissään. Tein rohkean teon, ja painoin hennon kämmeneni vasten tämän etumusta. Siellä oli mukavanoloinen kohoama. Avasin vetoketjun ja vedin Tapion housut jalasta. Riisuin koko miehen, joka oli minua noin kolmekymmentä vuotta vanhempi. Riisuin myös itseni, ja enkä pitänyt kiirettä. Nautin Tapion kiimaisista katseista joita hän loi minuun. Tapio painoi minua itseään vasten. Hänen kova kullinsa painoi minun selkääni. Tapio leikki rinnoillani. Samalla hän suuteli minua. Lopulta hän ei enää kestänyt, vaan painoi nuoren ja sorjan vartalono parisängylle, ja levitti reisiäni. Paljastin luomupilluni, jota en ole jaksanut ajella. Tapio painoi päänsä haaroihini, ja lipitti lemmenmahlaani. Huokailin ja voihkin kokeneen kielen tehdessä työtään. Tapio lopetti, ja alkoi hieroa minua. Sormet tekivät hyvää, ja inisin hiljaa. Tapio painautui minua vasten ja suuteli minua pitkään.

"Olet sinä Ulla niin himottava", hän kuiskasi korvaani. Vein käteni hänen huomiota herättävälle kullille. Runkkasin sitä hieman, ja tunsin terskan painavan pakaroitani. Vihdoin Tapio ryhtyi töihin. Pyllistin hänelle, ja hän antoi mojovan pusun pienelle pillulleni. Hän runkkasi vielä hetken kulliaan, ja asetteli sitä varovasti sisääni. Voihkaisin kiihoissani. Tapiolla täytyi olla iso, ainakin kakskytäkuus, arviolta. Otin sisääni Tapion mahtimelaa, ja painoin itseäni häntä vasten. Pian Tapio alkoi nussimaan minua hitaasti. Hän hypisteli lumoutuneena tissejäni, ja alkoi pikku hiljaa nussia nopeammin nuorta naista. Lopulta ilmoitin syöväni pillereitä, ja silloin Tapio laukesi sisälleni. Tapio painoi minua tiukasti itseään vasten, ja nautti nuoresta lihasta, joka supisteli lauetessaan.

Olimme siinä ainakin viitisen minuuttia. Lopulta lysähdimme parisängyllemme. Tapio suuteli minua hellästi ja antoi käsiensä vaellella. Huokaisin syvään ja nautin kokemuksesta.

____

Fantasiaani, kyllä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute