Herkku-puhelin
Rouvan raju kotimatka
Tarinoitsija

Jokin aika sitten lähdimme viettämään iltaa tyttökaverien kesken. Meitä oli viisi noin kolmekymppistä rouvaa. Tarkoitus oli käydä syömässä ja suunnata sitten tanssiravintolaan iltaa viettämään.

Ilta sujuikin rattoisasti ja siideriä kului tasaisesti. Tanssimaankin meitä haettiin tasapuolisesti. Vähitellen tyttökaverit yksi toisensa jälkeen alkoivat lähteä koteihinsa. Lopulta viimeinenkin ystävättäristäni lähti ja istahdin juomaan pöytään yksin loppua siideriäni. Tarkoitus oli sen jälkeen lähteä itsekin kotia kohti.

Samassa alkuillasta minua pari kertaa tanssimaan hakenut noin viisikymppinen mies tuli vielä pyytämään minua tanssilattialle. Tanssin jälkeen mies pyysi saada liittyä seuraani ja tarjota juotavaa. Mies haki tiskiltä drinkin ja itselleen vettä. Hän oli kuulemma autolla kaveriaan kuskina, eikä siksi nauttinut alkoholia. Mies jutteli iloisesti niitä näitä ja vaikutti hyvin luotettavalta. Kertoi olevansa eronnut ja asuvansa nykyään yksin.

Jossain vaiheessa kävin vessassa ja join sen jälkeen drinkkini tyhjäksi. Drinkki maistui hieman omituiselta, mutta en kiinnittänyt siihen enempää huomiota. Aloin tehdä lähtöä ja samalla tunsin päässäni hieman huippaavan. Ajattelin sen johtuvan alkoholista ja tietysti valvomisestakin. Mies nousi myös ja tarjoutui viemään minut kotiin autollaan. Ajattelin, ettei se sovi. Jokuhan voisi nähdä ja saada vääriä käsityksiä.

Miehen kaveri, jolle hän siis oli kuskina, saapui myös paikalle. Kaveri oli myös noin viisikymppinen ja jo hieman tukastaan harmaantunut. Miehet lähtivät samaa matkaa kanssani narikkaan. Matkalla narikkaan alkoi taas päässäni huipata ja jouduin ottamaan tukea toisesta miehestä. Mies tarjosi uudelleen kyytiä kotiin autollaan. Ajattelin, että kai se olisi kuitenkin helpointa. Taksijonossa nököttäminen pakkasessa ei oikein tuntunut houkuttelevalta.

Istahdin etupenkille ja toinen mies meni takapenkille. Kerroin missä asuin, mutta mies sanoi, ettei sillä tiedolla vielä kiire ole. Hämmästyin, kun mies lähti ajamaan aivan päinvastaiseen suuntaan. Kyselin hätääntyneenä, minne mies oikein on menossa. Hän naurahti vain, että ensin käydään jatkoilla. Sanoin, että haluan kotiin, enkä mihinkään jatkoille. Olin kauhistunut tilanteen saamasta käänteestä. Hetken kuluttua mies ohjasi auton kelohuvilan pihaan ja sammutti sen. En halunnut nousta autosta, mutta toinen mies avasi oven ja tarttui käteeni. Lopulta nousin ja mies alkoi taluttaa minua kohti huvilan ovea.

Sisällä mies painautui tiukasti kiinni takaapäin ja alkoi hyväillä rintojani. Kauhistuin ja kivahdin, että "näpit irti ja viekää minut kotiin!" Kuskina ollut mies vain totesi, että matka on ensin maksettava. Ainoa käypä valuutta on maksaa luonnossa. Mies lisäsi, että he ovat olleet jo liian pitkään ilman naista, joten nyt sekin asia hoituu. Olin aivan järkyttynyt miehen puheista. Kuski laski kätensä olkapäilleni ja alkoi työntää minua kohti sivuhuonetta. Huoneessa näytti olevan suuri parisänky, jonka edessä lopulta seisoin järkytyksestä täristen.

Tunsin kuinka mies painautui takaapäin vasten vartaloani. Kivikova kalu tuntui vaatteidenkin läpi vasten hameen vielä tässä vaiheessa peittämää peppuani. Mies mutisi korvaani "ihana iso perse". Samassa mies tönäisi minut mahalleen sängyllä ja työnsi hameeni ylös. Toinenkin mies oli tullut paikalle ja esti käsistä kiinni pitäen minua nousemasta ylös. Tunsin kuinka kuskina ollut mies veti sukkahousuni ja pikkarini pois. Huusin ja pyysin miehiä lopettamaan, mutta he eivät olleet kuulevinaan. Samassa tunsin kuinka mies levitti yhteen puristettuja reisiäni ja painautui selkääni. Kalu tökki jalkovälissäni ja kiilautui seuraavassa hetkessä häpyhuulten väliin. Yhdellä rajulla painalluksella, mies työntyi pusseja myöten sisääni. "Upea, nussittava narttu" mies vain kommentoi kaverilleen. Huusin miestä lopettamaan. Samalla muistin, ettei mies tietenkään ollut laittanut edes kondomia. Muuta ehkäisyä minulla ei tuolloin ollut käytössäkään. Mies tikkasi paljasta peppuani raivokkaasti. Sanoin, ettei mies laskisi sisään, mutta hän ei vastannut mitään. Hetken kuluttua tunsin vain kuinka spermat tulvahtivat pilluni perukoille miehen huohottaessa voimakkaasti.

Käsistä kiinni pitänyt mies siirtyi nyt taakseni ja kuulin kuinka vetoketjua aukesi ja housut putosivat lattialle. Vilkaisin taakseni ja näin miehen seisomassa takanani alasti. Iso suonikas kyrpä sojotti lähes kohti kattoa. En osannut kuin maata paikallani tyrmistyneenä. Yritin vetää hamettani alaspäin paljaan peppuni peitoksi. Tummansinisen terskan päässä näkyi jo ensimmäinen kiiltelevä touhutippa. Kauhistuin ajatusta, jo toisesta paljaasta kyrvästä pillussani ja anelin miestä edes laittamaan kondomin. Mies totesi, ettei hänellä ole, eikä laittaisi, vaikka olisi. Puristin reisiäni yhteen, mutta mies kampesi itsensä helposti jalkojeni väliin ja työnsi hameen jälleen lanteilleni. Mies nosti peppuani ylöspäin ja painui saman tien rajusti sisääni. Mies mutisi jotain ihanasta pillusta ja nuoremmasta naisesta. Sitä kai heille tietysti olin, koska viisikymppiset olivat ainakin tuon 20 vuotta itseäni vanhempia. Miehen karvainen alavatsa tömähti kerta toisensa jälkeen paljasta pyllyäni vasten. Lopulta mies pysäytti naimisensa, mutta kiihdytti saman tien uudelleen. Miehen voihkiessa tunsin, kuinka spermat purkautuivat toistamiseen lyhyen ajan kuluessa sisääni.

Olin hämmentynyt tilanteesta ja nousin sängylle istumaan. Tunsin ja näinkin kuinka spermavana valui pillustani lakanoille. Lähdin vessaan siistiytymään ja huomasin samassa yhteydessä olevan suihkuhuoneen. Peseydyin ja palasin typertyneenä istumaan sängyn laidalle ja keräilemään vaatteitani. Miehet olivat sillä välin siirtyneet tupakeittiön puolella.

Miehet tulivat kuultuaan ääniä makuuhuoneen ovelle myhäilemään. Istuin sängyn reunalla ilman rihman kiertämää pyyhe kiedottuna tukkaani. Hätäännyin miesten tungettelevista katseista ja vedin sängyssä ollutta peittoa suojakseni. Toinen miehistä vain myhäili, ettei noita muotoja kannata turhaan kätkeä, eikä turhaan pukeutuakaan tässä välissä. Mietin itsekseni mitä "tässä välissä" sitten tarkoitti. Miehet kävivät myös molemmat vuorollaan suihkussa.

Kysyin miehiltä, milloin he vievät minut kotiin, kellokin oli jo vaikka kuinka paljon. Kuskina ollut mies tokaisi vain, että "kohta, kohta, kaikki aikanaan". Toinen miehistä tuli viereeni sängylle istumaan ja kaasi itselleen ja minulla lasit samppanjaa. Kokemukseni jälkeen join lasin miltei saman tien tyhjäksi ja mies kaatoi lasin toistamiseen täyteen.

Mies hymyili ja katsoi minua. Hän kehui estoitta vartaloani ja kauneuttani. Kehu tietysti aina piristää. Lopulta mies tuli aivan viereeni ja suuteli minua intohimoisesti. Vastasin ehkä arasti suudelmaan. Suudelman jälkeen mies sanoi "haluaisin nussia sinua uudestaan herkkupeppuseni". Hämmennyin suorasta ehdotuksesta. Samassa mies veti peiton edestäni ja alkoi suudella rintojani sekä hyväillä alavatsaani. Mies meni selälleen sängylle makaamaan ja pyysi tulemaan lähemmäksi. Kalu alkoi osoittaa heräämisen merkkejä ja mies pyysi, että ottaisin sen suuhuni. Emmin asiaa hetken, jolloin mies laittoi käden niskani taakse ja alkoi ohjata kasvojani kaluaan kohti. Mies painoi niskaani ja lopulta jo täydessä seisokissa oleva elin upposi suuhuni. Toisella kädellä aloin hiljaa hyväillä miehen isoja pitkänä roikkuvia pusseja. Mies voihki ja sanoi, että olet "todella hyvä suustasi..".

Hetken kuluttua mies nousi ja sanoi "nyt haluan nussia sinua pikkurouva". Hätäännyin taas, kun muistin, ettei miehillä ollut kondomeja aiemminkaan käytössään. Siksi pyysin saada hoitaa homman suulla loppuun asti. Mies totesi, että "kyllähän rouvalla on tarvittaessa toinenkin reikä, jota voi nussia huoletta paljaalla ilman raskaaksi tulon pelkoa". Kauhistuin ajatusta, koska en ollut antanut peppua koskaan edes miehelleni. Samassa mies kaivoi liukuvoidetuubin yöpöydän laatikosta ja työnsi sen käteeni. Mies murahti vain, että "voitele itsesi ja minut, niin homma helpottuu". Katsoin kauhistuneena liukuvoidetuubia ja toisaalta miehen kivikovana seisovaa isoa kalua. Ajattelin, että se ei ikinä mahtuisi pyllyyni. Otin kuitenkin voidetta käteeni ja levitin sitä peppuuni. Sitten rasvasin voimakkaasti runkaten miehen kalun.

Ajatus tulevasta kauhistutti, kun mies kädestä vetäen veti minut päälleen istumaan. Istuin tyrmistyneenä miehen päällä liukas kova kalu peppuni alla. Mies sanoi vain, että "päästetään pikkuveijari jo tutustumaan herkkupeppuun". Samalla mies tarttui kaluunsa ja tunsin kuinka terska ohjautui peppureiälleni. Lanteistani tarttuen mies alkoi painaa minua kovaa kaluaan vasten. Lopulta terska muljahti sisään. Pysähdyin hetkeksi ja aloin sitten liikutella hitaasti edestakaisin. Mies voihki ja kehui "tiukkaa kiimapeppuani". Samassa mies veti minut tiukasti syliinsä ja alkoi suudella kiihkeästi. Kesken suutelemisen mies työntyi rajusti vartta myöten peppuuni ja alkoi rajun nussimisen alakautta. Pussit läiskähtelivät peppuani vasten, kun kalu yhä uudelleen ja uudelleen tunkeutui pyllyyni. Mies käänsi minut selälleen sängylle, päästämättä kaluaan pepustani. Hän tarttui nilkkoihini ja alkoi panna voimakkain liikkeen ja säälimättä neitsyytensä menettänyttä peppuani. Tunsin miehen elimen kouristelevan pyllyssäni ja tunsin kuinka pitkät spermaruiskahdukset sykkivät sisääni miehen ähkiessä takapuolessani.

Mies lysähti päälleni makaamaan kalu yhä tiukasti pepussani. Sitten mies nousi, veti hitaasti kalunsa piinatusta pepustani ja lähti pesulle. Mietin sekaisin ajatuksin, että olin juuri äsken menettänyt peppuni neitsyyden tuntemattomalle vanhemmalle miehelle.

Samassa kuljettajana toiminut mies saapui huoneeseen pelkkä pyyhe vyötäisillään. Hän kiinnitti heti huomiota sängyllä olevan liukuvoidetuubiin. Mies virnisti ja sanoi, että "rouvahan on näemmä tarjoillut parempaa puoltaankin..." Parkaisin ja pyysin miestä pukeutumaan ja viemään minut lopultakin kotiin. Mies vain naurahti ja sanoi, että "vasta puoli matkaa on maksettu". Mies pudotti pyyhkeen vyötäisiltään ja konttasi viereeni polvilleen. Mies murahti vain "valmistelehan tämäkin kaveri peppuasi varten". Kauhistuin ajatusta toisestakin kalusta piinatussa pepussani ja pyysin taas saada hoitaa homman suullani. Mies vain työnsi puolivelton kalun huulilleni ja komensi "ime". Tartuin miehen kaluun ja ohjasin sen suuhun. Kalu kovettui tuota pikaa ja sojotti kohta vaativana mustan karvapehkon keskeltä. Imiessä miehen pussit alkoivat vetäytyä ja ennätin jo toivoa miehen laukeavan.

Toive oli kuitenkin turha, kun mies hetken kuluttua veti kivikovan kalun suustani. Tottuneesti mies käänsi minut vatsalleen ja asetti pari tyynyä alleni, jolloin makasin sängyllä pylly pystyssä. Kuulin kuinka voidetuubi avattiin ja liukuvoidetta puristettiin peppuvakooni. Anelin, ettei enää pyllyyn, mutta mies vain murahti jotain kiihkoissaan. Samassa tunsin miehen painon päälläni ja tunsin kuinka kyrpä liukui pyllyvakoani pitkin. Mies ohjasi kädelleen kalun taaemmalle reiälleni ja painoi rajusti sisään. Säälimättä elin upposi taaempaan aukkooni. Kyyneleet puristuivat silmistäni miehen alkaessa rajusti nussia paljasta peppuani. Mies tarttui takaa tukkaani ja alkoi kiihdyttää tahtiaan. Seuraavassa hetkessä tunsin kalun kouristelevan ja miehen vetävän sykkivän kalunsa pyllystäni. Pitkät spermaruiskaukset lensivät selälleni ja tukkaani miehen voihkinan saattamina. Samassa mies painoi kalun uudelleen peppuuni vartta myöten ja supisi korvaani "kiitos". Miehen veltostunut kalu vetäytyi hiljaa pepustani ja mies lähti myös suihkuun. Jäin yhä hämmentyneempänä makaamaan sängylle. Myös toisen miehen tultua suihkusta oli oma vuoroni peseytyä.

Suihkun jälkeen pyysin taas kyytiä kotiin ja yllätyksekseni kuljettajana toiminut mies tällä kertaa suostui. Menimme autoon ja mies käynnisti auton. Ennen lähtöä mies vielä tarttui kaulaani ja suuteli pitkään. "Kiitokset ihanasta illasta, tämä pitää ottaa uudestaan". Olin niin pöllämystynyt, etten edes osannut vastata. Mies vain totesi, että "vaikeneminen on myöntymisen merkki" ja hymyili itsekseen. Sanoin, että "tämä ei tule toistumaan". Mies vain hymähti, että "niinhän sinä luulet ja nythän tiedämme missä asutkin. Kyllä tuo herkkuperseesi taas joskus tarvitsee kunnon panoa"

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute