Herkku-puhelin
Rasvainen saunapillu
Piku67

Olin flunssainen ja vähän heikko, mutta ajattelin että sauna voisi helpottaa oloa - joten lämmitin löylyt itselleni.

Saunassa oli nykyään otettava mukaan saunahunaja ja sieltä löytyy myös pitkä paksu löylykauha. Pillua alkoi kuumottaa ja mielikuvitus alkoi laukata kun ajattelinkin kauhan vartta. Miksi miehiä ei ole koskaan paikalla silloin kun niille olisi käyttöä ???

Sauna alkoi lämmetä ja riisuin kaikki turhat tamineet pois ja menin lauteille. Makasin selälläni ylälauteella jalat levällään - en muista koska olisin saanut kyrpää viimeksi - liian kauan sitten... Pillua kuumotti eikä se ollut saunan lämmön aikaansaama. Otin saman tien hunajaa käsiini - se valui pitkin käsivarsia jo lauteelle saakka. Rinnoille ja nänninpäähän tippa ja sitten pyöritin ja hankasin ja vedin nänniä ylös ja alas. Kädet oli ihan liukkaat ja rasvaiset mutta silti sain nännistä kiinni niin että yletyin imemään kovia nappuloita itse huulillani ja pyritin kielenpäällä - hmmm kovenee ja kovenee ja pillu huutaa miksi mulle ei mitään !!!!

Valutin hunajaa löylykauhan varteen ja kuvittelin että se olisi se kiimainen kullinpää joka kohta työntyisi minuun syvälle ja tyydyttäisi puristavan himoni edes hetkeksi. Sain varren hyvään asentoon sivusta ja työnsin sisälle kuumaan kireään vakoon - nam. Edes takas kauhan vartta hinkaten ja toisella kädellä rasvaisia nännejä pyörittelin - sain lentävän märän orgasmin joka sinkosi kiimaiset nesteen kiukaaseen saakka. Hetkeksi hellitti flunssa ja ihana raukea olo levisi koko kroppaan ja sitten kuumaan suihkuun ennen kuin uusi kiima yllättäisi enkä pääsisi sen jälkeen omin jaloin enää saunasta pois =)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute