Herkku-puhelin
Riitan pillua kutittaa
Riitta

Olen ollut jo päiväkausia puutteessa, sillä mieheni tekee pitkää päivää. Onneksi huomenna hän tulee tuntia aiemmin kotiin, ehkä silloin pantaisiin.

Olen koettanut tyydyttää palavan kyrvänhimoni tekopeniksilläni, klitoriskiihottimilla yms mieheni ostamilla leluillani. Ei se lämmintä, aitoa, ulkomailla kehuttua suomalaista mulkkua voita. Makaan joka ilta mehut reisillä jalat levälläni ilman rintaliivejä odottamassa miestäni sängyssä. Mutta ei koskaan panna, koska herralla on muka liian kiire. Kun taas eilen vonkasin kullia, mieheni ärähti: "No jos ne nartun himot on niin isoja niin mene vaikka talkkarilta vonkaamaan".

Mieheni laski sen vitsinä, mutta minä pelastuksena. Lähdin heti talkkarille, ja puin mukavan ohuet vaatteet. Kiitin onneani, että talkkari ei ollut naimisissa.

"Riitta tule takaisin!", huusi mieheni perääni. No, tehty mikä tehty. Jos ei ukosta ole tyydyttäjää niin sitten mennään vieraisiin.

Uninen talkkari avasi oven, kun sitä oikein tomerasti pimputin. Tunkeuduin heti sisälle, ja suutelin miestä intohimoisesti. Vein käteni aamutakin verhoamalle etumukselle. Siellä alkoi olla jo elämää, ja normaalimittainen kulli, kenties hieman paksumpi, paljastui kätköistä. Pituutta ehkä jotain 16cm, ihan sopiva minulle ja kokeneelle vanhan naisen pillulle, olenhan jo viisikymppinen.

"Rouva Koivisto", huudahti talomies kun imutin vielä hetken kullia. Sitten mies talutti minut tomerasti makuuhuoneeseen, ja levitin muitta mutkitta jalkani. Kiimainen sonni asetteli siitintään, ja voihkaisin kunnolla kun terska painautui sisälleni vaikka se ei mikään sisuskaluja riipivä mahtimolo olekaan. Voihkin täysillä kun mies jyysti minua täysillä tunteita kyselemättä. Kun pilluni oli saanut tarpeeksi spermaa sisälleen ja kutina oli osittain lakannut, imin talkkarin kullia hetkisen ja lähdin omaan asuntooni. Mieheni avasi oven pyöristyneenä, mutta kiimaiseksi hän muuttui kun näki sperman tahrimat reidet. "Laskiko se talkkari sisään?", kuiskaili mieheni käheästi. Mieheni leipoi aimo meloneitani ja levitin reisiäni. Spermaa tippui valtoimenaan, ja kondomin rullattuaan mieheni nussi minua armottomasti ja työnsi pyllyyni anustapin, Olin äärimmäisen kiihottunut - mieheni nussimassa tuhmaa vaimoaan jälkiliukkailla.

Pano oli yksi kiihkeimmistämme....

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute