Herkku-puhelin
Missä hiiri, siellä kissakin osa 2
Ninni

Katsoit minua pitkään, hymyilit ja tartuit käteeni. Lämmin kätesi rutisti kevyesti kun kuljimme pois baarista. Ulkona pysähdyit yhtäkkiä ja käänsit minut katsomaan itseäsi. Tartuit lanteilleni ja sisimmässäni läikähti..Ehkä perutkin luokseni tulosi. Yllättäen painoit lämpimät huulesi vasten huuliani ja vedit minut vasten itseäsi. Suudelman jälkeen odotin jo innolla, että oltaisiin kämpillä..

Riisuit takkisi eteisessä ja ripustit sen naulakkoon. Tummassa villapaidassasi oli nukkaa takkisi villavuoresta. Kävelin keittiöön hakemaan juotavaa ja käskin sinun tehdä olosi kotoisaksi. Tullessani olohuoneeseen istuit sohvalla rennosti katsellen yöchattia. Istahdin viereesi ja ojensin viinipullon sinulle. Paidassasi oli enemmän nukkaa kuin olin vilaukselta huomannut. Aloin nyppiä valkoisia nukkapalloja pois ja sinä naurahdit. Kaadoit viiniä laseihin ja laskit toisen kätesi reidelleni. Katsahdin sinuun, hymyilit minulle.. Otin lasin pöydältä ja mietin, uskaltaisinko tehdä aloitteen, vai odottaisinko sinun tekevän.. Hameeni helma oli kivunnut hieman ylöspäin minun istuessa sohvalla jalka toisen päällä. Minua alkoi tympiä yöchatti ja olin juuri kurottamassa kaukosäädintä kun sinä teit saman. Löimme päämme yhteen ja samassa aloimme nauraa. Katsoimme toisiamme ja lopetimme nauramisen. Samassa päätin: Oli toiminnan aika.

Tartuin lasiisi, laitoin sen pöydälle ja nostin pudonneen kaukosäätimen lattialta. Sipaisin hiukseni pois silmiltäni ja hymyilin sinulle. Et ehkä olekaan niin ujo kuin mitä olet antanut ymmärtää.. Nousin sohvalta ja käskin sinun tulla makuuhuoneeseen kymmenen minuutin päästä. Huomasin kiinnostuneen katseesi ja vilkaisin kuin varmuudeksi vielä jalkoväliäsi, että ymmärtäisit oikein ajatukseni..

Riisuin hameeni ja toppini. Vaihdoin rintaliivini kauniisiin mustiin liiveihin ja alushousuni mustiin stringeihin. Ihailin peilistä itseäni hetken ja sitten kaivoin yöpöydän laatikosta käsiraudat sekä mustan liinan. Asetuin makuulle sängylle kyljelleni niin, että lantioni kaari oli näkyvissä upeasti ja avonaiset hiukseni peittivät toisen rintani.. Tulit makuuhuoneeseen aivan kuten olin suunnitellut. Pelkät bokserit jalassa.. Olit lihaksikas, komea ja tajunnut ehkä mistä oli kyse kun boksereissasi näkyi olevan eloa..

Käskin sinun käydä makuullesi selälleen sängylle. Otin käsiraudat ja laitoin sinut sängynpäätyyn kiinni. Silmäsi sidoin mustalla huivillani. Kuiskasin korvaasi että nyt pidetään vähän lystiä ja lipaisin kielelläni korvalehteäsi.. Huokaisit syvään, mutta samassa värähdit ku tulin istumaan päällesi. Suutelin huuliasi kosteilla mansikanmakuisilla huulillani..Vähitellen siirryin alaspäin..Suutelin vatsaasi, napaasi..Ujutin sormeni boksereidesi sisään ja koitin jo isona tykyttävää munaasi..Suustasi pääsi pieni henkäys ku vedin esinahan kerran taakse..Siirryin pois päältäsi ja otin bokserisi pois. Kovana seisova kalusi vaati, että sille tehtäisiin jotain.. Tartuin siihen ja upotin sen suuhuni niin pitkälle kuin se mahtui..Puristin pussejasi hellästi ja tunsin miten pieni tippa kohosi kalusi kärkeen..Otin munasi pois suustani ja aloin hiljalleen runkkaamaan sitä, aina kielillä terskaa kiusoitellen..Tunsin, miten muna kasvoi entisestään, enkä voinut enää hillitä kiimaani.. Suorastaan revin yltäni litimäräksi kostuneet stringit ja asetuin päällesi.. Aloin hurjan ratsastuksen jota vauhditit mukavasti..Tunsin kuinka ensimmäinen orgasmi lähestyi..Lysähdin päällesi tärisevänä ja sinä halasit minua.. Nousin pois ja otin liinan pois silmiltäsi, näin kuinka raukeat silmäsi olivatkaan.. Kullisi seisoi silti yhä vaativana..

Irrotin käsiraudat ja ojensin sinulle yöpöydän laatikosta suuren punaisen dildon..Nousin päällesi pillu turpeana äsköisestä ratsastuksesta ja itse otin munasi jälleen suuhuni. Pyörittelin kieltäni sen ympärillä kiusaten herkkiä kohtia..Samassa tunsin kuinka asetit dildon reiälleni ja kiduttavan hitaasti työnsit sitä sisääni..Kiimasta sekaisin pyysin sinua tunnustelemaan, antaisiko perseeni periksi sinun suurelle munallesi.. Työnsit perseeseeni ensin yhden peukalon ja huokaisin nautinnosta..Toisen sormen jo venyttäessä reikääni värisin nautinnosta, mutta koitin silti jatkaa suihin ottamista.. Otit kiimanesteistä kimaltavan dildon pois pillustani ja asetit sen ryppyreiälleni..Huokaisin nautinnosta ja kivusta ku työnsit sen varoen sisääni ja totesit kyllä munasikin mahtuvan ku reikä oli jo venynyt tarpeeksi.. Asetuin nelinkontin sängylle ja tulit taakseni..Hieroit munaasi persettäni vasten ja kiusoitellen työnsit sen ryppyreikääni hitaasti aina vähän ottaen sitä poispäin..Dildo lojui toimettomana sängyllä kun panit minua perseeseen ja käskin sinun ottaa dildon ja työntää se pilluuni..Yhtäaikaa kahteen reikään oli minulle liikaa ja sekosin voimakkaiden orgasmien joukkiosta..Tartuit lanteistani ja painoit kyrpäsi pitkälle suoleeni ja päästit lastisi sisääni..Lysähdimme väsyneinä sängylle huohottamaan. Otit minut syleilyysi ja makasimme siinä hetken..Oli aika onnistunut ilta epäilemättä.. ;)

------------

Kiitos palautteista ;)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute