Herkku-puhelin
Siskot alistaa
Jamo

Taas on tullut Masan päivä. Miehen joka käy nussimassa vaimoani 23 cm:llä ja 5 cm:ä paksulla kyrvällään. Eikä Masa ole muutenkaan mikään pieni mies. Kovassa työssä ja treenissä rakennettu lihaksikas vartalo. Pituutta karvaa vaille kaksi metriä. Ehkä pientä kaljan rakentamaa kumpua ja tunteettoman härski mies. Tarvitessaan hän voittaisi minut vaikka yhdellä kädellä. Siis täydellinen hallitsemaan tehty ja oli onni löytää hänet. Vaimoni on ollut kiimoissaan koko päivän kiusaten minua märällä ja kiimaisella posliinivitullaan antaen nuolla sitä hetken ja sitten nauraen potkaissut pois. Pilkaten miehuuttani ja nauttien kun saa rääkätä omaa aisankannattajaansa. Masan iloksi sessioomme on myös saapumassa vaimoni sisko, uhkea vaaleaverikkö joka rakastaa myös kunnon naintia, koska hänen miehellään on myös hieman ongelmia saada tuppikullillaan mitään aikaiseksi sängyssä. Vaimoni siskoa Maria ei vaimollani ollut mitään ongelmia saada suostumaan mukaan, kun Mari oli kerran naisten hieman pämpätessä alkanut kertoa haluavansa kunnolla munaa kerjäämättä mieheltään, joka piti työtään tärkeämpänä kuin naistaan ja kuullessaan minun olevan mukana mutta vain alistettavana ja rääkättävänä niin homma oli sillä selvä Mari halusi ehdottomasti kokea ja nähdä miten ylpeys murenee tällä miehellä. Siksi toisekseen sisarilla oli myös nuoruudessa jotain yhteistä säpinää.

Vaimoni Heli tuo tumma upean näköinen ja isorintainen nainen oli H-hetken lähestyessä laittanut päälleen mustan läpinäkyvän aamutakin, koska Masa ei paljon odottele vaan siinä vaatteista tulee hetkessä räsyjä, kuten viimeksi kävi. Itse joudun olemaan pallit paljaaksi ajeltuna aivan ilkosillaan. Vaimoni sanoessa ettei pientä tikkuani kukaan huomaisikaan. Ovi kello soi ja kuten minun on aina täytynyt jouduin nytkin menemään oven aukaisemaan. Siellähän mies seisoi pilkallisesti hymyillen. Tarttui lyhyistä hiuksistani ja pyöraytti selin. Masa tarttui takaa jalkovälistäni isolla kourallaan niin palleistani kuin kullistani ja veti niin lujaa, että jouduin etenemään kumarassa kohti olohuonetta, jossa vaimoni tuli vastaan nauraen vittumaisesti kun saatan vieraamme ystävällisesti sisään. Samassa vaimoni suuteli jo Masan syleilyssä intohimoisesti. Miehen kouriessa ja puristellessa mielensä mukaan. Sitten mies mulkaisi minuun ja sysäsi vaimoni sylistään murahtaen etteikö ollut sovittu että, käteni olisivat jo sidottuna selkäni taakse, joten vaimollani tuli kiire tehdä se. Köysi oli kyllä valmiina. Vaimoni sitoi käteni selkäni taakse ja lujasti ilman armoa. Sen jälkeen hän pakotti minut maahan naamalleni perse pystyssä. Kun ovikello taas soi. Vaimoni riensi ovelle ja hänen mukanaan saapui Mari nahkaisessa minihameessaan ja tosi huoramaisesti itsensä meikanneena.

Myös Masa alkoi innostua mutta unohtamatta minua hän kysyi kumpi hoitaa runkkarin, jolloin Mari innokkaasti halusi osallistua juuri tähän ensimmäiseksi. Masa käski Marin noutaa eteisestä kassista ensiksi sinisessä paketissa olevan esineen ja sillä saisi aloittaa ja Mari suorastaan lensi asialle. Palatessaan hänellä oli monihaarainen kuminen piiska, joka kiilsi uutuuttaan. Kiva tulla käymään, kun tuo isännällekin jotain, mies hirnui ja käski Marin aloittamaan ja vaimoni hän tempaisi polvilleen paraatipaikalle katselemaan. Vaimoni yllytti siskoaan lyömään kunnolla palleja unohtamatta. Mari suorastaan huohotti aloittaessaan piiskauksen ja iskut sattui aivan saatanasti. Eikä Mari piiskannut aivan silmittömästi vaan tarkasti joka puolelle kehoa, mutta satuttaen ja huutaen, että hän rakastaa tätä. Ulisi vasten mattoa, vedet valuivat silmistäni ja kun iskuja suunnattiin myös palleilleni luulin, että oksennan. Sitten tapahtui jotain mitä Masakin ja vaimoni ihmettelivät... Mari sai orgasmin piiskauksesta ja hän auttoi vielä itseään kädellään toiseen samanlaiseen ja putosi viereeni polvilleen täristen hokien vittu kun ihanaa...hallita. Huoneessa oli hetke hiljaista, sitten Masa käski Marin noutaa sen toisen esineen ja vaimoni korvaan kuiskaten hän käski tehdä jotain. Homma selvisi pian. Vaimoni tuli kiusatun perseeni taakse ja työnsi rasvatuubista tavaraa sisääni ja läimäytti persettäni sanoen, että sopii nauttia... siis mistä ??? No kun Mari tuli takaisin ei hänellä ollut enää hametta vaan haaruksissa sojotti jumalaton musta kuminen kyrpä hihnoilla kiinni. Vähintään Masan kyrvän kokoinen.

Minulle tuli jäätävä kauhu ja vaikka joka puolelle sattui niin kerjäsin ja rukoilen, että he säästäisivät minut tuon kokemisesta. Masa katsoi vaimoani ja kysi miten on? Johon vaimoni vastasi levittämällä ihanat reitensä minuun päin ja veti miehen käden vitulleen sanoen kärsiköön paska nyt ja antakoon Marin nauttia on Mari tätä odottanutkin. Mari tuli eteeni nosti hiuksistani päätäni, sovitti kyrvän suuni kohdalle ja nussi ammolleen levinnyttä suutani lantioitaan liikuttaen. Kyrpä kävi välillä liian syvällä ja kaotutti mutta tuo armoton nainen löi kunnolla naamalle avokämmenellä ja joutuisin syömään oksennukseni jos ykäisin. Sitten hän lopetti nosti vielä leukaani ja oli olevinaan lempeän näköinen. Haluatko tämän perseeseesi Mari kysyi. Rukoilin ettei hän tekisi sitä. Hän oli miettivinään hetken sanoen, en taida uskoa. Olet niin helvetin hinttarin näköinen, että kun perse auotaan kunnolla niin olet melkoinen suksee homojen seurassa.

Mari siirtyi taakseni ja itse uikutin polvillani vaikkei kulli vielä ollut lähelläkään suoltani mutta tiesin, että kohta sattuu. Samalla kun Mari sovitteli kyrvänpäätä aukolleni niin hän tempaisi takaa hiuksistani ja näin kuinka Masan kyrpä oli sukeltamassa vaimoni paljaaseen pilluun vaimoni istuessa miehen päälle. Siten löytyi kumikullille oikea kohta eikä tuo pirun blondi armoa tuntenut. Sattui aivan helvetisti ei mikään voi vetää vertoja kokemastani kivusta kuin tuo armoton raiskaus jonka jouduin kokemaan. Hiukseni oli revetä päästäni Marin kiskoessa niitä taakse ja itse yrtin krkuun eteenpäin. Lopulta dildo oli kokonaan sisälläni, mutta sitten nainen aloitti hirveän rynkytyksen, jota kesti varmaan puolituntia. En tiedä mutta luulin, että tuo hullu nainen tosiaan nautti siitä ja taisi saadakin jotain.

Kun viimein Mari hengästyneenä lopetti, nousi ylös ja potkaisi minut selälleni lattialle. Riisui vehkeen, istui naamani päälle ja käski nuolla tai kaikki tuo toistuu vielä pahempana. No kyllä posliinipillun nuoleminen menee ja teinkin sen huolella ja hyvin. Masa ja vaimoni olivat siirtyneet naimaan makuuhuoneen puolelle jo jonkin aikaa sitten. Vaimoni saapui ovelle ja sanoi siskolleen, että mies on valmiina ja tuo vaalea syöjätär suorastaan syöksyi sisään makuuhuoneeseen. Vaimoni vaikutti hyvin tyytyväisesltä Masa spermaa pilkotti vitusta jonka hän painoi huulilleni ja vaati nuolemaan ne pois. Sen tein. Sitten hän istui viereeni sormeili kulliani, joka taas alkoi innostua mutta ei laukaissut sitä. Vaan näytteli purtuja tissejään ja mustelmiaan mitä Masan kanssa aina sai. Kiimaisen kunnon miehen kanssa joka ei kysele vaan nussi, ottaa ja nussii. Kujersi vaimoni tyydytettynä. Jonkin ajan päästä saapui molemmat makuuhuoneesta Masan hieman kannatellessaan Maria. Niin oli muijalla punaista jälkeä keho täynnä.

Masa istutti Marin päälleni ja nuolin hänenkin vittunsa puhtaaksi. Mutta vieläkään en saanut rauhaa vaan Masa käski vaimoani tekemään mitä oli sovittu eli vaimoni tarttui taas kiusattuun päänahkaani ja repi hiuksista pystyyn raahasi kylppäriin ja polvistutti lattialle. Masa saapui kuin hallitsija. Vaimoni levitti suutani auki ja Masa työnsi velton kyrpänsä suuhuni käskien puhdistaa sen oli ollut kuulemma Marin perseessä viimeksi. Ja minä imin ja nuolin en voinut enää muutakaan olin täydellisesti alistettu, lopuksi mies tarttui hiuksistani kiinni, työnsi velton paksun munansa kurkkuuni ja kusi. En voinut kuin niellä kaiken etten olisi tukehtunut. Mies työnsi minut lattialle lopetettuaan ja sanoi naisille, että olkaa hyvä jos kusettaa alusastia on valmis ja poistui nauraen paikalta. Molemmat naiset innostuivat ensin vaimoni ja sitten siskonsa kävi suuhuni tarpeillaan. Sitten saapui tuo ihana hiljaisuus ja valot sammutettiin. Paha olo ja oksennus pönttöön. Vapisin kauttaaltaan, olin nöyryytetty täysin. Käteni vaelsi kullilleni kelasin kokemaani ja laukesin... valot sytyi ja siinä lattialla olin kaikkien edessä kulli spermaa sykkien heidän nauraessaan....

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute