Herkku-puhelin
Salainen rakkauteni
Kiltti tyttö

Äitini meni uudelleen naimisiin, kun itse olin jo aikuisen iän tavoittanut. Muutin kotoani pois 18-vuotiaana, koska en tullut tulevan isäpuoleni Taiston kanssa ollenkaan toimeen. Hänellä oli oma kodinkoneliike, jonka takia Taisto kuvitteli olevansa pikkukaupunkimme ylimpää eliittiä. Minusta hän oli lähinnä iljettävä möhömahainen pyrkyri. Noh, äitiini tämä esitys upposi ja he menivät naimisiin viime kesänä.

Häiden jälkeen minä aloin miettiä, että koska olin jo 21-vuotias, olisiko minunkin aika etsiä jotain vakavampaa elämääni. Seurustelua, ei sen kummempaa, mutta siinäkin oli jo aika paljon tällaiselle romanttiselle hupsulle. Päätin, että minun suhteestani tulee jotain kaunista.

Projektini ei oikein ottanut tuulta purjeisiin ja alkusyksystä päätin vaihtaa kaupunkia. Soitin äidille ja hän riensi 10 minuutissa luokseni estelemään suunnitelmiani. "Johtuuko tämä Taistosta, siitä kun et siedä häntä? Se takiako osoitat nyt mieltäsi??" Äiti paasasi menemään. "Ei todellakaan johdu, minulla on vain oma elämäni, jonka suunnasta määrään itse. Ja nyt se on kohti Turkua!" Sen sanottuani oloni tuntui todella hyvältä. Turku olisi aika kaukana Pohjoisesta kotikaupungistamme, mutta ehkä se olisikin parempi. Hiljalleen aloin järjestää muuttoani Turkuun.

Eräänä iltana äitini soitti ja toivoi minun tulevan sopuillalliselle, ennen kuin alan tavaroitani siirtämään kohti uutta asuinkaupunkiani. Lupasin tulla, kai minä sen verran velkaa olin äidilleni. Olin juuri suihkussa valmistautumassa iltaa varten, kun ovikelloni soi. Kietaisin kylpytakin päälleni ja riensin ovelle. Siellä oli Taisto kovin kärsivän näköisenä.

- Niin? Mitähän sinulla on tänne asiaa?? Tiedustelin.

- Äitisi pyysi, että haen sinut meille, jotta voisin samalla pyytää sinulta anteeksi. Hän töksäytti.

- Jaahas, niinpä tietenkin. No kuule, ihan sama. Ollaan äidin edessä niinkuin olisimme tehneet rauhan, eiköhän se riitä meille.

- Sopii hyvin. Pistähän vaatteet päälle, odotan tässä eteisessä niin päästään lähtemään. Taisto sanoi lemuten tupakalle.

Laitoin vaatteet päälle, otin laukkuni ja lähdimme sanaakaan sanomatta toisillemme asunnostani. Synnyinkotiini ei ollut luotani kuin 4 kilometriä. Matkan aikanakaan ei vaihdettu sanaakaan, pysähdyimme kioskilla vain kun Taisto kävi ostamassa lisää tupakkaa. Tultuaan takaisin autoon, hän tokaisi:

- Voisit sentäs vyötä käyttää vai tahallasko haluat mulle sakot??

- Se on jotenkin jumissa, yritin kyllä kiskoa sitä.

Taisto kumartui ja tarttui turvavyöhöni. Hän makasi puolittain sylissäni ja suustani pääsi pieni huokaus. Taisto katsoi minua järkyttyneenä ja minä jähmetyin vieläkin järkyttyneempänä penkkiini.

Matka jatkui hyvin painostavassa ilmapiirissä. Yhtäkkiä Taisto kääntyi risteyksessä oman liikkeensä takahuoneeseen.

- Kröhöm, mitäs me täällä tehdään? Tämähän on ollut kiinni jo tunnin... Minä mutisin.

- Ajattelin antaa sinulle läksiäislahjan, kun sinne isoon maailmaan lähdet, Taisto vastasi.

Nousimme autosta ja menimme liikkeen takahuoneeseen. Sieltä Taisto kaivoi laatikon, jossa näytti olevan tuiki tavallinen kahvinkeitin. Hän törkkäsi sen syliini ja sanoi: "ei mitään ihmeellistä, mutta jotain kumminkin..." Olin ihmeissäni ja mutisin kiitoksen tapaisen.

Siinä seisoimme vaivautuneina tovin, kunnes Taisto otti laatikon sylistäni ja kiskaisi minut halauksen tapaiseen. Ajattelin, että kylläpä meidän välimme korjaantuu tässä huimaa vauhtia... Sitten Taisto otti kasvoni käsiensä väliin ja suuteli minua. En saanut sanaakaan suustani, enkä edes yrittänyt estellä. Yllättäen hänen tupakalle maistuva kielensä alkoi tuntuakin hyvälle ja kiedoin käteni hänen ympärilleen. Suutelimme siinä aikamme, kunnes Taisto katsoi minua silmiin ja sanoi: - En minä ihan väärin sitten sinua ymmärtänytkään siellä autossa ja hymyili. Minä aloin selvitä tilanteesta ja pauhasin etten voinut muhinoida äitini viiskymppisen miehen kanssa. - Olen 48-vuotias, nuori poika siis yhä, Taisto vastasi hymyillen ja tunsin taas hänen kutittavat viiksensä suullani.

Aloimme molemmat kiihottua toisistamme, Taisto hyväili jo rintojani paidan päältä ja minä aloin kiskoa hänen paitaansa pois. Taisto tosiaankin oli hyvin tanakka ja vieläpä oikein karvainen. Hän ei enää estellyt itseään vaan työnsi sormensa pikkuhousuihini. - Voi, miten märkä pimppi täältä löytyikään, hän sanoi samalla kun paksu sormi hieroi pilluani. Kiskaisin housuni alas ja Taisto tarttui myös omiin housuihinsa. - Haluatko nähdä millaisella kullilla äitisi saa kyytiä? - Sopii olla sitten puheittesi veroinen! Äksyilin takaisin. Taisto kuitenkin vain naureskeli ja kaivoi paksun, mutta lyhyen kullinsa esiin. Hän otti minua niskasta kiinni ja painoi kontalleen eteensä samalla, kun hän istui konttorituoliin. - Imehän likka siitä, saa tuollainen neitsytkin kyrpää suuhunsa! Mutisin terska suussani, etten minä mikään neitsyt ollut, johon Taisto hymähti huokausten seasta: - Vai on tuollaisen nirppanokan joku huolinut..

Päätin näyttää Taistolle, etten minä mikään neitsyt ollut. Imin mulkkua niin syvälle kuin sain ja hän alkoi varoitella, että kohta lentää. Taisto yritti työntää minut pois, mutta minä imin ja imin, kunnes hän laukesi suuhuni. - Katohan likkaa, osaat sinä tämmösen sedän mulkkua kyllä imeä! Taisto sanoi samalla kun nousi seisomaan. Hymyilin tyytyväisenä, kun hän tuli taas suutelemaan minua. Hän oli hyvin hellä ja tajusin olevani todella onnellinen hänen sylissään. - Oot mahottoman kaunis nainen, hän sanoi ja jatkoi: - annahan minä teen sulle vuorostas hyvää, meeppäs tuohon pöydälle istumaan. Taisto imi rintojani ja minä mutisin vain kuinka paljon halusin häntä. Vihdoin myös tunsin hänen viiksensä pillussani kun hän alkoi lipoa häpyhuulani. - Ompa makkeeta tämmöisen nuoren likan pillu, aivan ihanaa! Taiston lipoi klitoristani ja pari sormea upposi pilluuni. Tartuin Taiston sivuhiuksiin, hän oli päälaelta aivan kalju, ja pidin tempoa yllä kunnes laukesin äitini miehen kieli vitussani.

Olin onnesta sekaisin. Taisto nousi pöydälle viereeni, suutelimme ja juttelimme kaikenlaista. Nauroin hänen jutuilleen ja hän sanoi pitävänsä minusta. Minäkin - uskokaa tai älkää - sanoin hänelle olevani hiukan ihastunut häneen. Siinä onnen huumassa puhelimeni soi yhtäkkiä. Se oli äiti.

- Mihin hulluun olette jääneet kuppaamaan, kun ei vieläkään teitä näy??? Äiti pauhasi puhelimessa. Kerroin puoli totuutta, että olimme tulleet Taiston liikkeeseen, koska hän halusi antaa minulle lahjan. Äitini joutui lähtemään käymään illan päätteeksi vielä apteekissa, jota hän suu vaahdossa selitti minulle. Minä huokailin vain puhelimeen, mutta Taisto alkoi hyväillä minua ja suudella nännejäni. - Lopeta heti, täällä on äiti!! Tiuskaisin hänelle. Taisto vain jatkoi ja huomasin kuinka hänen mulkkunsa seisoi jo juhlakunnossa. Siinä hän hyväili minua, kun juttelin äitini kanssa. Kun hän työnsi sormensa pilluuni, minun oli pakko katkaista puhelu. Löin siitä myös virrat pois päältä.

- Senkin sika, sanoin hymyissä suin.

- Haluatkos että rakastellaan vielä? Taisto kysyi.

- Se olisi erittäin ihanaa! ja tarkoitin sitä tosissani.

- Saanko tulla paljaalla munalla vai... Taisto empi.

- Tule vaan, pitää hakea jälkiehkäisypillerit huomenna.

Taisto työnsi varovaisesti kullinsa sisääni ja minä tartuin hänen hartioistaan kiinni. Olimme perinteisessä lähetyssaarnaaja-asennossa. Taisto löysi hellän rytmin ja hän toi kasvonsa ihan lähelle omiani. Hän pani minua, paksu kyrpä venytti pilluani. Me suutelimme samalla ja katsoimme toisiamme silmiin. Siinä rakasteltaessa ajattelin vihdoinkin löytäneeni jotain kaunista. Sanoin myös sen Taistolle. Hän suuteli minua ja käänsi minut kontalleen. Hän työntyi minuun takaapäin ja parkaisin. Minuun sattui, pilluni alkoi olla jo hieman hellänä. Taisto kuitenkin nussi minua ja antoi nuorelle tytölle kunnin kyytiä! Viimein hän räjähti sisälleni ja katseli, kun minä vielä sormetin itselleni orgasmin.

Äitini tullessa apteekista, olimme Taiston kanssa jo ehtineet heidän luokseen. Söimme, nauroimme ja äiti oli hyvin onnellinen. Minusta tuntui todella pahalta, koska äiti ei tiennyt mikä tämän yhteisen harmonian hintana hänelle oli ollut. Mutta olin myös rakastumaisillani Taistoon, en voinut sille mitään. Pyysin häntä heittämään minut kotiin illan päätteeksi. Menimme autotalliin ja suutelimme siellä heti kun olimme katseilta piilossa.

- Mennään minun luokse, jos haluat rakastella, sanoin.

- Ei nyt oikein ehdi, äitisi ihmettelee, että mihin minä olen taas jäänyt.

Taisto vain heitti minut kotiin, saattoi minut ovelle asti, että pystyimme vielä halimaan ja pusimaan toisiamme.

Minä en sitten muuttanut mihinkään. Äidille sanoin, etten halunnut muuttaa, koska olin raskaana, eikä lapsen isä halunnut nähdäkään meitä. Olin raskaana Taistolle. Hän kävi luonani aina kun pystyi, me saunoimme, rakastelimme, joskus naimme kuin villikanit, mutta aina hän palasi äitini luo. Tämä riitti kuitenkin minulle. Taisto on yhä salainen rakkauteni ja olemme kaikki onnellisia.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute