Herkku-puhelin
Hoitokoti
The Unknown Storyteller

Nimeni on Tiia. Olen 18-vuotias, hyvävartaloinen pitkä blondi. Olen juuri saapunut hyvin lyhyeen työpaikkahaastatteluun, jossa minulle selviää saanko kesätöitä paikkakuntani vanhusten ja kehitysvammaisten hoitokodista.

"Päivää Tiia." Sanoo keski-ikäinen, lihava hoitokodin johtaja, kun saavun hänen toimistoonsa. Samalla hän katsoo minua hyvin pitkään. "Tulitte siis töitä hakemaan?" Hän jatkaa. "Kyllä" Minä vastaan. "Teillä ei ole työkokemusta, mutta enköhän minä teille jotain keksi. Tehän teette sitten minkälaista työtä vain sattuu tarjolla olemaan?" Johtaja sanoo. "Kyllä, kunhan jotain töitä kesäksi saisi..." Minä vastaan. "Asia selvä. Allekirjoittakaa tuo paperi missä sitoudutte tekemään mitä tahansa töitä seuraavan kahden kuukauden ajan, muistakaa sitten että työsopimusta ei voi lopettaa kesken ja asutte tässä laitoksessa nämä 2 kuukautta."

Allekirjoitettuani sopimuksen johtaja vie minut laitoksen pohjakerrokseen, missä hän esittelee minulle huoneen, jossa asun nämä 2 kuukautta. Päästyäni huoneeseen johtaja sulkee oven perässä ja kouraisee takapuoltani rajusti. "Ah! Mitä sinä oikein teet?!" Minä huudan. "Perkele! Olen jo vuosikymmeniä ollut tajuttoman kovassa puutteessa. Olen yrittänyt saada sinun kaltaisia nuoria ja kauniita naisia sänkyyn baari-illan päätteeksi jo jonkin aikaa täysin tuloksetta, mutta nyt minä saan sitä mitä haluan!" Johtaja sanoo läähättäessään niskaani. "Mitä?! Sinähän et minun kanssa makaa!" Vastaan hänelle. "Ai en vai? Luitko tarkkaan minkälaisiin töihin sitouduit? Tuossa nurkassa lukee pienellä että sitoudut vaikka harrastamaan seksiä!" Johtaja sanoo ja näyttää minulle sopimuspaperia jonka juuri allekirjoitin.

Luen paperin tarkkaan ja huomaan, että niin siinä tosiaan lukee. "Ei... Ei, ei tämä voi olla totta. Ette te voi! Te ette voi mitenkään...!" Minä sanon. "Kyllä voin!" Hän sanoo samalla kun hän avaa Only-merkkisissä tiukoissa farkuissani olevaa vyönsolkea. Hän riisuu farkkuni ja antaa niiden valua lattialle. Hiljalleen hän koskettelee sääriäni ja takapuoltani. "Älä tee sitä! Olen vielä neitsyt ja en halua menettää neitsyyttäni sinun kaltaiselle keski-ikäiselle lihavalle miehelle!" Sanon itkien ja anoen. "Mitä? Olet vielä neitsyt?! No sitten sinua on korkea aika panna. Älä vikise vaan tee mitä käsketään!" Hän vastaa ja nojaa minua vasten. Hänen nojautuessaan minua vasten tunnen hänen suuren elimensä reisilläni. Samalla hän riisuu minulta toppini ja rintaliivini.

Tunnen hänen hikoilevat kätensä rinnoillani hänen puristaessaan niitä varsin kovaa. "Sä olet sitten niin kuuma narttu!" Hän kuiskaa korvaani. "Ole kiltti ja käytä edes ehkäisyä!" Anelen. "Sori beibe, mut mulla ei oo nyt sellaista mukana. Joudutaan tekemään se ilman!" Hän vastaa riisuessaan vaaleanpunaisia pikkuhousujani.

Tämän jälkeen hän laittaa minut sängylle doggy style -asentoon ja tunkee suuren elimensä minuun takaapäin. Alan parkua, sillä se aiheuttaa minulle suunnatonta tuskaa. Hän tunkee elimensä heti säälimättä suoraan pohjaan asti, enkä kestä sitä. "Ole kiltti! Olisit edes hieman hellempi minua kohtaan! Älä noin kovaa!" sanon hänelle itkien. "Hiljaa! Jos itse olisit 30 vuotta ilman seksiä tajuaisit!" Hän vastaa ja tunkee elimensä niin syvälle kuin vain pystyy. Paine on kova ja minusta tuntuu, että en kestä enää kauaa. Hän nai minua niin älyttömän lujaa!

Lopulta pitkän session jälkeen hän tulee sisääni ja vetäytyy minusta. "Kiitos Tiiah! Huomenna varsinaiset työt alkavat!" Hän sanoo minulle lähtiessään.

Jatkoa on luvassa....

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute