Herkku-puhelin
Aurinkoinen aamu antaa
jasmine

Kaunis aamu, aurinko paistaa ja täyttää huoneen valolla, parasta oli että heräsin sängystäsi, alasti, niin kuin normaalistikin.. Katsoin sinun nukkuvan. Olet nukkuessasi jollaintapaa kaunis, onneksi hereillä komea, mutta pääasia, rakastan sinua ja jokaista asiaa sinussa.. Erityisesti kilttejä kasvojasi joita voisin katsoa ikuisuuksiin. Nukuit vielä, hetken katselun jälkeen käännyin poispäin sinusta. Olin nyt kyljelläni, näen ikkunasta ulos ja aurinko sokaisee vähän silmiäni, pyöreä peppuni oli sinun lantiota vasten ja tunsin kyrpäsi vasten vakoani. Tulin lähemmäs sinua. Heräsit.. Kiedoit minut käsiesi ympärille ja vedit lähemmäs. Tunsin kuinka iso kyrpäsi alkoi kovettua, ja kasvaa pituuttaan entistäkin enemmän. Se nousi täyteen mittaansa. Painoin lantiotani sinun lantiota vasten, kuulin kuinka huokaisit.

Suutelit korvaani, niskaani ja kaulaa.. Asetin toisen käteni kyrpäsi päälle, hieroen varovasti. Jatkoin sitä hetken ja käännyin sinuun päin. Suutelin sinua hellästi. Toinen kätesi vaelsi hiuksissani ja toinen kätesi pyöritteli jo valmiiksi kovettunutta nänniäni. Pyörittelit isoja tissejäni vuorotellen. Suutelu jatkui pitkään ja samalla hieroin rakkaani kyrpää. Hieroin ensin hitaasti vartta, välillä palleja. Minun teki mieli ottaa se suuhun. En kuitenkaan tehnyt niin vaan jatkoin hierontaa. Pian sitä ei enää voinut kutsua hieronnaksi vaan runkkaamiseksi. Runkkasin kyrpääsi niin kovaa kun jaksoin. Vedin esinahkaa eteen, taakse, eteen.. Minua panetti niin paljon että olisin voinut naida sua siinä ja heti .Halusin kuitenkin ensin että laukeat kerran. Kätesi hyväili rintojani, pyörittelit niitä samaan tahtiin kun runkkasin sun ihanaa kyrpääs jota rakastin. Runkkaan, runkkaan, koko ajan kovempaa. Huohotat mun korvaani ja sanot tulevas pian. Ohjasin sperma suihkun vartaloni päälle, suurin osa meni vatsalle. Hieroin spermaasi vartalooni, maistoin sitä sormeltani ja suutelin sua pitkään jatkaen runkkausta. Tahti ei ollut enää sama, mutta tiedän nautit joka hetkestä. Kosketit mun häpykumpuani ja tunsin kuinka sormesi vaelsi klitorikselleni. Puristit sen kahden sormen väliin ja huokaisin raskaasti. Halusin sua niin.. Halusin panna sua, ratsastaa. Halusin että veivaat rakastamaani kyrpää koko varren mitalla sisään, ulos, sisään. Halusin naida sua. Tuntea spermat mun pimpin uumenissa.. Sä runkkasit kahdella sormella mun ajeltua, karvatonta pimppiä kokoajan kovempaa ja kovempaa. Olin taivaassa. Pyörittelit edelleen rintaani, joka alkoi puutua sun kovakouraisista otteista. huusin: nussi mua, nussi niillä sormilla. Sä kuitenkin lopetit..

Luit mun ajatukset tai sitten tunnet mut todella hyvin, ainakin niin voisin kuvitella, koska hetken päästä olit mun päälläni hieromassa kovettunutta kyrpää mun pimppiä vasten. Et kai malttanut kiusata mua sen kauemmin ku survaisit sen kerta heitolla mun sisään. Mä huokaisin matalalla äänellä. Vedit hitailla vedoilla niin syvälle kun pääsit, ja hitaasti melkein kokonaan ulos. Kumarruit suutelemaan mua, katsoit silmiini ja sanoit että rakastat mua, vastasin suudelmalla. Siihen ei tarvita sanoja, se on selvää että rakastan sua enemmän kuin mitään. Nopeutat tahtia, sykkivä kyrpäsi tuntuu mahtavalta, mutiset jotain epämääräistä ja huomaan että olet laukeamispisteessä. Sä nussit mua kuin viimeistä päivää, ihan kun tää ois sun viimeinen mahdollisuus saada naista. Rakastan seksiä sun kanssa juuri sen takia, koska annat kaikkes (et pelkästään munaa vaan myös rakkautta), niin tälläkin kertaa. Muutaman mahtavan minuutin kuluttua saimme samaan aikaan UPEAN orgasmin.

Tarina saa jatkoa, ja sitähän löytyy, mutta myöhemmin.. ;)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute