Herkku-puhelin
Anna-Liisa
tarinankertoja

Anna-Liisa,

Ihastuin sinuun vuosia sitten, ja siitä lähtien olen halunnut sinua. Et voi kuvitella, kuinka hyvältä minusta nyt tuntuu!

Mietin erilaisia tapoja ottaa yhteyttä sinuun, parhaalta tuntui viestin lähettäminen miehellesi ja swinger-asetelman ehdottaminen. Uskon, että olisin saanut vaimoni suostuteltua tähän, nelinpeliin ainakin. Mutta luovuin sitten ajatuksesta, en vaimoni tähden, vaan koska en tiennyt, mitä sinä olisit asiasta ajatellut.

Kohtalo on joskus oikukas. Meinasin pudota tangolta huomatessani sinun liukuvan viereeni asettaessa ankkurihissin ortta alleni. Katsoin sinua: "Rouva taitaa olla riskinottaja-tyyppiä", sanoin. Katsoit minuun, ja nauroit. Hymyilin takaisin. "Tiedätkö, että mä oon ollut ihastunut suhun yli 20 vuotta?"

"Niinkö?", kysyit. "Sä et ole ainoa, joka sanoo niin."

"Voin arvata", totesin: "Mutta ei se asiaa miksikään muuta... Kaunis ilma tänään muuten."

Katsoit minuun ja nauroit taas. Se tuntui hyvältä, saada sinut nauramaan. Sitäpaitsi, naurat kauniisti...

"Pahus, taitaa matka loppua kesken", sanoin kun hissi lähestyi huippua.

"Niin uhkaa käydä", vastasit. "Ehkä taas 20 vuoden päästä", sanoit irrottaessasi aisasta.

"Ei voi mennä niin pitkään, mä en kestä millään...", huusin perääsi. Kuulin naurusi lähtiessäsi laskemaan alas.

En tietenkään seurannut sinua, se olisi ollut naurettavaa. Sitäpaitsi, kaikki näyttävät samalta lasketteluvarusteissa. Sinä olet kaunis, todella kaunis. Haluan nähdä sinut niin, että kauneutesi pääsee oikeuksiin. Kuten saunassa.

Höyrysaunassa ei ollut niin paljon höyryä, ettenkö olisi tunnistanut sinua heti sisään astuessani. En tietenkään odottanut näkeväni sinua. Tosiasiassa yllätyin melkoisesti nähdessäni sinut höyrysaunassa, ilkosen alasti. Istuit jalka toisen päälle nostettuna, kädet sylissäsi, käsiisi nojaten. Istuin viereesi. "Ei mennyt kahtakymmentä vuotta", sanoit hymyillen.

"Onneksi ei", vastasin: "En tiedä mitä olisin tehnyt..."

Naurahdit. Kaksi muuta saunassa olijaa, naisia molemmat, katsoivat meihin.

Nostin toisen jalan koukkuun ja nojasin taakse seinään.

"Se on iso", sanoit. Katsoin alas, sitten sinuun: "Ei se niin iso ole."

Laskit kätesi syliini ja otit puoliksi kovettuneen kaluni käteesi. "On se", sanoit. Hymyilin sinulle: "Mä tykkään susta", sanoin. Katsoimme toisiamme silmiin, hymyilimme molemmat. Tiesimme, miten ilta päättyisi, mutta se oli vasta aluillaan. Nousin ylös. "Mennäänkö syömään, vai nähdäänkö myöhemmin illalla?", kysyin.

"Nähdään myöhemmin illalla", vastasit.

Et laskenut jalkaasi alas, tiesit, miten se olisi vaikuttanut, ja sentään kaksi muutakin naista katsoi samaa asiaa. Kätesi oli jo merkittävässä määrin saanut minut kovettumaan. Heilutin sinulle. Heilutit takaisin.

Bistro oli tietenkin kuin täyteen ammuttu. Lauantai-ilta, kaikki kynnelle kykenevät, ja puolet kykenemättömistäkin porofarmareista oli raahautunut paikalle. Etsin sinua varmaan tunnin. Kyllästyin sitten, ja parkkeerasin baaritiskille. "Campari, jäillä", sanoin baarimikolle. "Entä rouvalle?", baarimikko kysyi. Katsoin viereeni. Hymyilit minulle. "Rouva ottaa samanlaisen", sanoin.

"Enkä ota, mä haluan kuohuviinin."

"Rouva ottaa samanlaisen, ja pullon shampanjaa", sanoin baarimikolle. "Kaks lasia?", baarimikko kysyi. "Kaks lasia", vastasin.

"Kelpaako?", kysyin katsoen sinuun.

"Kelpaa", sanoit antaen minulle pienen suukon.

"Rouva on kovin kaunis tänään", sanoin - no - ok, myönnän, hieman kieli poskessa. Nauroit minulle, tai minua, kuinka vaan. Mutta kaunis olit silti, todella kaunis; päälläsi oli polvipituinen, musta, valkoisten pallojen koristama mekko, mustat sukkahousut ja mustat nahkasaappaat.

Joimme Moet&Chandonin, muuta ei ollut. Puolen pullon houkuttelun jälkeen sain sinut juomaan myös Camparin. Eihän aikuiset ihmiset tuosta määrästä alkoholia humalaan tule, mutta iloiselle mielelle, entistäkin iloisemmalle mielelle.

Kävimme tanssimassa, kahdesti. Ei hitaita, mutta ei nyt mitään technoakaan. Tanssimme hyvin yhteen, tietenkin. Nautin illasta kanssasi, kovasti.

"Mennäänkö...?", kysyin. "Mennään", vastasit.

Jätin valot päälle, halusin nähdä sinut, minusta se on luonnollista muutenkin. Luulen, että sinustakin on. Tunnustan, yllätyin hieman huomatessani, että riisuttuani vaatteeni otit minusta kuvan kännykkäkamerallasi. Vielä enemmän yllätyin kuullessani selityksesi: "Lähetän miehelleni, me on sovittu näin." No, mikäs siinä. Oikeastaan, totta puhuen, huomioni nauliintui ihan muuhun... voi hyvänen aika, että sinä olet kaunis! Sekä vaatteet päällä, mutta ennen kaikkea alasti!

Istuit sängyllä. Lähetettyäsi viestin laskit puhelimen yöpöydälle ja katsoit minuun. Astuin askeleen sinua kohti aivan eteesi. Otit kaluni käteesi ja ohjasit sen huuliesi väliin. Katsoit minuun hymyillen. "Ei sun tarvi...", sanoin: "...ellet sä haluu."

Otit kaluni suustasi ja sanoit: "Mä haluan." Ymmärsin hetken päästä miksi, et todellakaan suudellut kalua ensimmäistä kertaa... Voi hyvänen aika, että imit kulliani ihanasti! Hyväilin käsilläni kaulaasi, niskaasi, päänahkaasi, sinä hyväilit huulillasi ja kielelläsi kulliani.

"Sun hyväily tuntuu hyvältä", sanoit. Arvaa vaan, tuntuiko omasi!

Vetäydyin ulos suustasi ja painoin sinut sänkyä vasten. Laskeuduin päällesi, suutelimme, ihanan kiihkeästi.

"Haluatko nuolla mua?", kysyit. Minulle sanasi eivät merkinneet kysymystä, vaan lupaa. Haluan, haluan todella nuolla sinua! "Annatko?", kysyin kiusoitellen. "Annan", vastasit hymyillen.

Nousin seisaalleen ja kumarruin lattialle sängyn viereen jalkojesi väliin. Otin käsilläni kiinni nilkoistasi, nostin jalkojasi ylös ja levitin niitä. Pimpsasi avautui kauniina edessäni. Ei mikään nuoren tytön posliini, vaan aikuisen naisen ihanat turpeat häpyhuulet, jotka paljastivat välistään todellisen lemmenpesän.

Asetin jalkasi olkapäilleni ja kumarruin pimppisi eteen. Hengitin syvään. Tuoksuit niin ihanan kiimaiselta! Asetin käteni ylös kohotettujen reisiesi takapinnalle ja vedin peukaloilla hieman isompia häpyhuuliasi auki levittäen ihanaa pilluasi. Nuolaisin. Pimppisi oli kuuma ja kostea. Voihkaisit. Nuolaisin uudestaan. Voihkaisit taas. "Heikki... se tuntuu... ihanalta", sanoit. Niinhän se tuntui, minustakin.

Leikittelin kieleni päällä klitoriksellasi, työnsin sitten kieleni sisääsi. Vedin kieleni ulos, ja nuolin jälleen klittaasi. Kohotit jalkasi suoriksi ylös. Painoin reisiäsi taaksepäin, ja nuolin yhä kiihkeämmin. "Umm... Anna-Liisa... Voih... Heikki...", puhuimme ristiin. Jatkoin nuolemista, kunnes sait ihanan, voimakkaan orgasmin.

Laskin jalkasi alas. Mietin, jäisiköhän reisiisi käteni jäljet mustelmina, sen verran voimakkaasti niitä painoin ja puristin...

Nousin polvilleni sängylle. Siirsin sinua edelläni keskemmälle sänkyä. Suoristin jalkasi väliini ja kävelin nelinkontin päällesi. Hyväilin haroillaan olevilla sormillani päänahkaasi ja suutelin sinua. Kiedoit kätesi ympärilleni ja puristit minut itseäsi vasten. Tunnuit niin taivaallisen hyvältä!

Laskin lantiotani hieman alemmas. Kaluni liukui jalkojesi väliin. Tunsin kosteat häpyhuulesi terskaani vasten. Katsoin sinua silmiin, hymyilit.

Otin käsilläni kiinni käsistäsi ja kohotin ne pääsi yläpuolelle sänkyä vasten. Kohotin lantiotani ylöspäin ja laskeuduin taas alas. Kaluni liukui jalkojesi välissä, häpyhuuliasi ja klitoristasi vasten. Vedit syvään henkeä, ja voihkaisit: "Oijoijoi..."

Vedin kaluni ylös, ja laskeuduin uudestaan. "Tuu mun sisään", pyysit.

Otin jälleen käsilläni kiinni jaloistasi kohottaen ja levittäen niitä. Asetuin lähemmäksi sinua, annoin kaluni laskeutua häpyhuuliasi vasten. "Hyväile sillä itseäsi", sanoin sinulle.

Otit kiinni kalustani ja vedit terskaani häpyhuuliesi välissä. Vedit syvään henkeä, ja niin tein minäkin. Pyöritit kaluani klitoriksesi ympärillä, kunnes kuljetit sitä taas pimppivaossasi ees-taas. "Tuntuuko hyvältä?", kysyin. "Tun-tuu... tuntuu to-del-la hyvältä", vastasit: "Sulla on ihana kalu, ihanan iso ja kova..."

"Mä haluan työntää sen sun pimppiin, Anna-Liisa", sanoin. "Työnnä", vastasit.

"Paljaana?"

"Niin..."

Asetin kullini pään vaginasi suulle. "Voiks sä ottaa kuvan, kun työnnyt mun sisään?", kysyit silloin. "Kännykkäkameralla."

"Joo, voin tietenkin", vastasin. Ojensin käteni poimimaan kännykkäsi yöpöydältä. Olit saanut viestin, en avannut sitä. Painoin punaista luurin kuvaa ja viritin kameran. Asetuin uudelleen jalkojesi väliin, kaluni pimppisi suulle. Otin ensimmäisen kuvan, kun vain terskani oli sisälläsi, toisen, kun olin työntänyt koko kaluni syvälle sisääsi. Pidin huolta, että kuvassa näky paitsi pimppisi ja sisään työntyvä kullini, myös kauniit, pyöreät rintasi ja jumalaiset kasvosi. Lähetin jälkimmäisen kuvan mms-viestinä itselleni. Katson tuota kuvaa juuri nyt. Toinen käteni on paljaalla kalullani, ajattelen sinua...

Asetin kännykän sängylle ja otin käsilläni kiinni nilkoistasi. Painoin jalkojasi eteenpäin ja levitin niitä niin paljon, kun ne antoivat periksi. Työnnyin syvälle sisääsi niin, että häpykumpuni painautui häpykumpuasi vasten hieroen samalla klitoristasi. Voihkit ja vaikeroit työntyessäni yhä kovempaa sisääsi. Tiesin, että voisin nussia sinua kymmenissä eri asennoissa, mutta halusin juuri tätä, yhä uudestaan ja uudestaan. Pimppisi tuntui taivaalliselta!

"Heikki, sä tunnut ihanalta... mä tiesin sen heti, kun mä näin sut... sä tunnut ihanalta..." Sanoistasi sai vain vaivoin selvää, sellaiseen vaikerointiin ne yhdistyivät. "Heikki, nussi mua, nussi mua sun ihanalla, paljaalla, kovalla kalulla!"

Lantioni työntyi eteen, vetäytyi taaksepäin, uudestaan, uudestaan ja uudestaan. Ensimmäinen... toinen... kolmas. Orgasmisi seurasivat toisiaan. Aina lauetessasi pidin hetken taukoa, ja aloitin sitten hitaan, hellän rakastelun, kunnes työnnyin sisääsi yhä syvemmälle ja kovempaa.

"Anna-Liisa, sä oot tosi ihana...", sanoin. Hymyilit, kuten minäkin. "Anna-Liisa, multa tulee ihan kohta...", jatkoin. "Ihanaa, sä oot ihana rakastaja Heikki, laukea mun sisään!"

Vielä hetki... Katsoin sinua silmiin, sitten sisääsi työntyvää kulliani, ja taas sinua. Tunsin, kuinka spermani ruiskusi sisään pimpsaasi yhä uusina ja uusina aaltoina.

Laskin jalkasi alas ja valahdin päällesi. Suutelimme, hellästi. "Se oli... ihanaa", sanoit. Niin oli, Anna-Liisa, se oli ihanaa. Hyväilin sinua, kunnes nukahdit. Katsoin kaunista, nukkuvaa vartaloasi, kunnes nukahdin itsekin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute