Herkku-puhelin
Vankilassa(masterini versio)
sani

Saavut ensimmäistä kertaa osastollesi Hämeenlinnan naisvankilaan, muut vangit tuijottavat sinua, kun kuljet avoimien sellien ohitse. Tunnet heidän katseensa porautuvat ja näet kuinka muutama vangeista nuolaisee kohdallasi huuliaan rivosti. Otettua vastaan petivaatteesi ja henkilökohtaiset tavarasi sinut ohjataan pieneen selliisi. Selliisi saattanut vartija sanoo - Asetuhan kodiksi, muuten tulee pitkät 5 vuotta. Hymähdät välinpitämättömästi ja alat asettelemaan tavaroitasi. Kuulet käytävältä juttelua ja kellon ollessa 21:00 päättelet vartijoilla olevan vuoronvaihto käynnissä.

Samassa sellisi oviaukkoon muodostuu varjoja ja kuulet askelia selkäsi takaa. Käännyt nopeasti ja näet kolmen naisen lähestyvän sinua. Joukon ensimmäisenä oleva hyökkää sanaakaan sanomatta kimppuusi ja sysää sinut alleen sängylle. - Katseltiin sua käytävällä ja ajateltiin tehdä susta tän osaston uus narttu. Päälläsi oleva nainen on paljon sinua isompi ja vahvempi, kovakouraisesti hän kourii rintojasi ja väkivalloin työntää kättään housujesi sisään. -Ihan ekaks me raiskataan sut porukalla, sen jälkeen sä myyt itseäs täällä röökistä ja kaikki sulle ulkomaailmasta tulevat paketit on meidän. -Onko selvä?

Yrität pyristellä vastaan mutta kaksi muuta naista tulevat pitämään sinusta kiinni ja päälläsi makaava nainen läimäisee pari napakkaa iskua poskillesi samalla repien vaatteitasi. Tunnet kuinka kyynel vierähtää poskellesi ja yrität kaikin voimin rimpuilla vastaan... Yllättäen huomaat kuinka vaatteitasi repinyt nainen repäistään päältäsi ja paiskataan päin sellin ovea, kaksi sinua paikallaan pitänyttä naista irrottavat otteensa salaman nopeasti ja pyrkivät pakoon sellin ahtaasta ovi aukosta. Näet kuinka tarraan toista naisista hiuksista kiinni ja riuhtaisen hänet seinää vasten, huomaat kuinka kuiskaan hänen korvaansa jotain ja näet pelon hänen silmissään. Nainen nyökkää ja poistuu vähin äänin auttaen tokkuraista kaveriaan. Vapisevin käsin yrität paidan riekaleilla peittää muodokkaita rintojasi. - Kiitos kun tulit väliin, en tied... Et ehdi sanomaan lausetta loppuun, kun läimäytän sinua kovaa avokämmenellä poskelle. - Hiljaa narttu, puhut ainoastaan kun sinua puhutellaan ja siihen on lupa. - Onko sinut pesty jo, kysyn? Olet vielä aivan hämmästynyt käytöksestäni etkä saa sanaa suustasi, samassa läimäytän sinua uudestaan. - Narttu vastaa kun sinua puhutellaan. - E, ei, ei ole, soperrat... -Selvä mennään, tartun sinua lujasti hiuksista ja lähden raahaamaan sinua kohti suihkutiloja.

Saavuttuamme suihkuhuoneeseen sysään sinut lattialle. -Riisuudu! Katselet ympärillesi ja pohdit jääkö hän katselemaan, hitaasti ja vaivautuneesti alat riisumaan riekaleista paitaasi. - Liian hidasta, kun käsken toimitaan ripeästi. Astun lähellesi ja yhdellä repäisyllä riisun rintaliivisi. - Sujuuko loppu nopeammin? Nyökkäät, samassa saat uuden iskun kasvoillesi - Vastaat kun sinua puhutellaan. - Sujuu, sanot itkuisella äänellä. Jälleen uusi isku kasvoihin - Lause päätetään aina kyllä Herra, onko selvä? -Kyllä herra, tässä vaiheessa pidätät itkuasi ja toivot pääseväsi pian takaisin selliin. Vihdoin seisot pikkuhousut jalassa edessäni kädet rintojen peittona, katselet ympärillesi ja huomaat minun ottaneen ison paloletkun käteeni. Letkusta tuleva jääkylmä vesi salpaa hengityksesi hetkellisesti ja veden paine paiskaa sinut seinää vasten. Suljen hanan ja sanon, pikkuhousut myös pois. Otat ne äkkiä jalasta ja kääriydyt sikiöasentoon pesuhuoneen nurkkaan. Taas seuraa kylmä vesisuihku jonka kesto tuntuu ikuisuudelta. Suljen hanan ja kävelen luoksesi. -Nouse ylös. Täristen nouset ylös ja katsot minua silmiin. Samassa tartun hiuksiisi ja nostan niistä voimakkaasti ylöspäin, tunnet kuinka paine kantapäilläsi helpottaa ja kiljaiset kivusta, vaistomaisesti kätesi tarttuvat käteeni joka pitää hiuksistasi kiinni. Tartun toisella kädellä suuhusi ja tuon kasvoni lähelle kasvojasi - Irroita kätesi, tästä eteenpäin tuollainen likainen huora ei katso minua silmiin ilman lupaa, onko selvä? Korostaakseni kysymystä nostan hiuksiasi pitelevää kättäni ylemmäksi. Kiljaiset ja yrität taas ottaa otetta kädestäni. Seuraa läimäys haarojesi väliin. - Enkä juuri kieltänyt koskemasta käteeni? Jota seuraa uusi läimäys haaroihisi. -Kyllä herra, kyllä herra... -Nyt pysyt hiljaa kun tutkin sinut. Pitäen edelleen tiukkaa otetta hiuksistasi, puristelen rintojasi todella kovakouraisesti ja puristelen kovettuneita nännejä.

Hammasta purren pysyt vaiti silloinkin kun hampaillani puraisen kipeän pistävästi vasenta nänniäsi. Vaativat käteni ajautuu alemmaksi kohti haarojasi. Huomaat iloisen ilmeen kasvoillani. - Hitto mä pidän paljaaks ajellusta pillusta. Tiukennan otettani hiuksistasi ja ilman turhia kainosteluita levitän häpyhuuliasia ja työnnän kaksi sormeani sisääsi tutkien märkää ja kuumaa koloasi. Hieron samalla voimakkaasti klitoristasi ja pikku hiljaa lisään yhden sormen ja sitten toisen, neljällä sormella runkkaan rajusti tiukkaa pilluasi, suustasi karkaa kiihtyvä voihke joka katkeaa kuin seinään parin kirkaisun saattelemana kun läimäytän sinua kasvoille. -Saatana narttu, sä et vai osaa pitää suutasi kiinni? -Polvillesi. Avaan housujeni vetoketjun ja työnnän puolikovan kalun suuhusi. Vetäydyt poispäin, mutta olen ottanut molemmin käsin kiinni hiuksistasi. - Nyt opit kuinka naidaan huoran suuta, jollet opi pitään turpaasi kiinni tää tulee sulle hyvin tutuksi. Samassa työnnän kaluni juurta myöten suuhusi ja pidän sitä pohjassa väkisin vähän aikaa. Yökkäät ja yskit voimakkaasti, kätesi yrittävät taistella vastaan mutta et mahda mitään. Jatkaessani suusi rajua naimista kyyneleet valuvat silmistäsi ja kakomisen mukanaan tuoma lima valuu pitkin kasvojasi, naimista rytmittää silloin tällöin läpsäykset avokämmenellä poskillesi. Lopulta jätän suusi rauhaan, huohotat äänekkäästi ja pelokkaasti katselet ympärillesi, tiedät ettei sinulla ole muuta vaihtoehtoa kuin kestää käsittely. -Mene kontallesi, yksi nartun reikä on vielä tutkimatta. Tämän kuultuasi kauhistut, ei en ole koskaan antanut kenenkään naida sinne.

Yrität paeta liukkaalla lattialla, mutta epäonnistut ja kaadut vatsallesi. Samassa olen päälläsi ja painan kasvojasi lattiaa vasten. - Saatana, toi oli tosi tyhmä teko, ilman pakoyritystä olisin ollut hellä... Mutta nyt nain sun perseen puhki. Painan päätäsi voimakkaammin lattiaan - Nosta perse ylös ja levitä pakarat auki. - Sano että oot likainen huora jota naidaan aina perseeseen. Soperrat jotain täristen. Läimäytän sun pakaroita ja toistan käskyni. - Olen likainen huora jota naidaan aina perseeseen, sanot. -Lujempaa! - Olen likainen huora jota naidaan aina perseeseen, huudat. -Lujempaa! - Olen likainen huora jota naidaan aina perseeseen, huudat niin lujaa kuin pystyt. Samassa tunnet kuinka kova kaluni asettuu reikääsi vasten ja väkivaltaisen rajusti uppoaa sisälle suoleesi. Itket ääneen ja voihkit kun aloitan nopea tahtisen rajun naimisen. Hetken jatkettuani tunnet kuinka syvällä pepussasi oleva kalu alkaa sykkimään ja laskee lastinsa sisällesi.

Huokaiset helpottuneena kun kalu äänekkään moiskahduksen saattelemana tulee ulos suolestasi. Makaat suihkuhuoneen lattialla ja katselet salaa kuinka katseeni tutkii vartaloasi. - Me pidetään vielä monta kertaa hauskaa seuraavien viiden vuoden aikana, muuten muiden vankien tehdä susta huoran. -Onko selvä? -On herrani, vastaat alistuneella äänellä. -Hyvä, nyt nuolet mun kalun puhtaaksi ja palaat selliisi onko selvä? Näen ilmeestäsi että tehtävä on kaikkea muuta kuin mieluinen sinulle mutta et voi muutakaan. Ajatus vankien huorana olosta ei ole houkutteleva joten kakoen ja kyyneleet poskilla valuen käyt suorittamaan tehtävääsi. Hyväksyttyä toimituksesi annan sinulle luvan poistua...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute