Herkku-puhelin
Vankilassa osa 2.
sani

Vietyäsi mut takaisin selliini suihkuhuoneesta rajun käsittelysi jälkeen, oloni on kaikkea muuta kuin puhdas. Tunnen olevani tosi likainen ja saastainen, arvoton narttu, jota miehet vaan käyttää kylmäverisesti hyväkseen omia tarpeitansa tyydyttääkseen ja olen siinä sängylläni aika sekavissa ajatuksissa ja fiiliksissä. Pelko seuraavasta kerrasta on jo herännyt sisälläni vaikka vastahan juuri kävit palauttamassa mut selliini takaisin ”suihkureissulta”. En tiedä ollako iloinen vaiko surullinen, Sinähän olit luvannut mulle suojelusta vankilassa ollessani, joten kai pitäis osata iloita siitä..

Toisaalta taas joutua Sinun kovakouraiseen käsittelyyn aina välillä, kuka tietää kuinka usein, ei paljoa mieltä ylennä sekään. Olen kuin puun ja kuoren välissä, fiilikset luonnollisesti ristiriitaiset.

Saan kohtalaisesti nukuttua yöni, vaikka viereisestä sellistä kuuluikin yöllä jonkinlaista valitusta ja huutoja..heräsin niihin ja säikähdin, mutta nukahdin pian taas syvään uneen. Olen jo aika poikki oltuani vasta pari päivää vankilassa, koska olen joutunut heti kättelyssä armottomalta tuntuvaan käsittelyysi, paikat ovat aika hellinä ja tunnen itseni todella naiduksi, joka reikään;)

No, pääasia kai, ettei nämä vankilan muut naisvangit pääse kajoamaan muhun täällä ollessani.

Seuraavana aamuna meidät herätettiin taas normaalisti varhain aamulla ja komennettiin aamupalalle. Tuskin ehdin istahtaa siihen penkille kun jo näen Sut nojaamassa itsevarman näköisenä ruokalan seinää vasten vahingoniloisen pirullinen virne naamallasi.. Mittailet mua päästä varpaisiin arvosteleva katse silmissäsi ja lipaiset nopeasti huuliasi. Tiedän melko tarkelleen mitä mahdat näkemästäsi ajatella ja kylmänväreet kulkee koko vartalollani. Syömisestäni ei tahdo tulla mitään valvovan katseesi alla, tunnen koko ajan tuijotuksesi, vaikken katokaan itse Sinuun päin. Yhtäkkiä kuulen askeleiden lähestyvän pöytääni kohti ja tiedän kuka tulija on. En ehdi edes katsettani nostaa kun jo tunnen ankaran otteen niskassani... tartuit siitä lujaa ja pakotit mut katsomaan ylöspäin suoraan silmiisi. Sanot: ”Etköhän jo tuolla murkinalla jaksa taas tehdä tehtäviäsi tälle päivälle”.

Kiskaiset mut ylös tuolilta ja talutat edessäsi ulos ruokalasta. Kuulen kuinka jotkut naiset viheltää merkittävästi paikoillaan ja tunnen heidän katseensa selässäni.

Jotenkin taas tiedän mitä tuleman pitää...

Tällä kertaa talutat mut vankilan liikuntasalille. Kuntoilua, ajattelen mielessäni..

Sysäiset mut jollekin kuntoilupenkille istumaan ja jäät itse seisomaan siihen eteeni.

Avaat nopsaan housusi etumuksen ja kaivat esille suuren suonikkaan kyrpäsi. Otat päästäni takaraivolta kiinni lujaa ja kallistat päätäni hieman taaksepäin, sitten tunget mitään sanomatta tuon puolivelton kyrpäsi suuhuni! ”Ime kunnolla, saatanan narttu!”, huudat mulle päin naamaa vittumaisesti silmiini katsoen ja liikuttelet kyrpääsi suussani, aina vaan syvemmälle ja syvemmälle sitä työnnellen. Käsket myös katsomaan suoraan silmiisi koko toimituksen ajan ja varmasti huomaat kuinka kyyneleet kirpoaa väkisinkin silmäkulmiini sinun takoessasi isoa kovenevaa kyrpääsi syvälle kurkkuuni. En voi olla kakoamatta aina välillä, mutta siitä hyvästä puristat aina vaan kovempaa tukastani ja nait mua suuhun kyrvälläsi entistä rajummin. Sitten jo tunnen kuinka TULET suuhuni rajusti kouristellen ja murahdellen äänekkäästi ja nautinnollisesti.. Väkisinkin joudun nielemään osan spermalastistasi kurkkuuni ja ei ole kaukana, etteikö oksennus tulisi.

Vedät juuri lauenneen puolikovan kyrpäsi ulos kurkustani ja pyyhit enimpiä spermojasi kaikkialle naamalleni..tunnen kuinka kyrpäsi yhä sykkii poskeani vasten ja se jotenkin kummasti kiihottaa mua.

Tunnen naamani olevan aivan yltä päältä kiimaeritteissäsi ja kumarrut nuolaisemaan mua leuasta, jonka jälkeen spermaisella kielelläsi vielä suutelet mua kovasti suulle! Ällöttävää, ajattelen mielessäni, mutta ikäänkuin vaistomaisesti vastaan siihen suudelmaasi. Itseasiassa, et ole ollenkaan mikään huono suutelija ja tuntuu tosi kiihottavalta ja ihanalta tuntea tutkiva kielesi suussani lipomassa.

Lopuksi vielä näykkäiset alahuultani niin, että tunnen pian verenmaun suussani.. Hullu, ajattelen hiljaa mielessäni.

Ehdin hetkisen jo ajatella, että tämä oli tässä sitten, kunnes sä riuhdot mut ylös siitä penkiltä ja talutat sellaisen vatsatreenipenkin eteen, jossa on aika suuri kulma. Työnnät mut sitä vasten yläselästäni painaen alaspäin vatsa sitä penkin kulmaa vasten niin, että kohta jo ole siinä perse todella pystyssä sinuun päin armottomasti. Riuhtaiset housuni pois yhdellä rajulla vedolla ja hieman levität jalkojani erilleen. Roikun siis siinä penkillä pää alaspäin perse kiimaisesti pystyssä sua varten ja tunnen kuinka alat liikutella jälleen kovettunutta kaluasi pyllyvaossani edestakas...;)

”Nyt sitten nussitaan likaista narttua sinne, minne ei aurinko koskaan paista”, naljautat ilkikurisesti ja samassa jo rajusti survaisten työnnyt sulkijalihakseni ohitse syvälle perseeseeni! Aaiiiijjjjj...kiljaisen tuskasta ja sä vaan tartut tukastani siitä hyvästä ja vedät niin kovaa taaksepäin, että melkein menetän tajuntani kivusta.. Jatkat: ”Näin hyvää ja anteliasta huoraa ei näitten tiiliseinien sisällä olekaan näkynyt vähään aikaan”..ja murahtelet tyytyväisen oloisena naiden mua samalla takaapäin eläimellisesti. ”Nain kuule sulta aivot pellolle huora, kuuletko!”, huudat mulle nöyryyttävästi ja jatkat peräsuoleni armotonta jyystämistä. Tuntuu niin nöyryyttävältä ja sattuukin, oot niin kovakourainen ja julma pannessasi mua perseeseen..samalla kuitenkin taas, jollain kummalla tavalla, tunnen käsittämätöntä kiimaa ja kiihotusta kivikova kyrpäsi kipeää tekevästi naimassa persettäni ja alan tuntea orgasmini lähestyvän kovaa vauhtia. Vielä muutaman kerran työnnettyäsi kyrpääsi sisälleni tunnen kuinka alan vavahdella siinä allasi ja laukean mielettömään orgasmiin pilluni ja persereikäni sykähdellen rajusti edestakaisin...Tunnet kyrpääsi vasten kuinka peräsuoleni yhä enemmän ja enemmän kiristyy orgasmini kouristuksissa ja siinä samalla säkin räjähdät mahtavaan orgasmiin kyrpäsi syvällä persuuksissani!!

Aaaaahhh...ooooo..uuuuhh... murahtelet nautinnollisesti ja löysäät otteesi tukastani...Lysähdät päälleni makaamaan raukeana ja raskaan tuntoisena ja olen allasi aivan avuttomana.. mutta tuntuu niin hyvältä tuntea kuuma hikinen ihana vartalosi selkääni vasten ja kiimainen raskas hengityksesi niskassani ja kaulallani... huohotat päälläni vielä pitkään ja kuiskaat korvaani lempeästi:

”Kyllä me susta hyvä ja kuuliainen huora kuule tehdään ennen pitkää.. älä huoli”, ja puraiset sitten vielä kaulaani rajusti ja suutelet ihanasti heti perään...Mmmm...pääsee suustani huomaamatta, niin hyvältä se tuntui ;)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute