Herkku-puhelin
Kesällä kerran...
Saana

Lukiolaisena tytönheitukkana ei ollut paljoa kesätyöpaikkoja, vain pikkukylämme jäätelökioski, ja läheisen kaupungin tarjonta. Minä en ollut niistä niin kamalasti kiinnostunut, vaan ajattelin että olisi ihanaa viettää tää "viimeinen" kesä rauhallisesti. Äiti ja isä kyllä olivat sitä mieltä, että töihin pitäisi mennä, melkein "aikuinen" kun olin. Apuun riensi onnekseni tätini mies, joka halusi itselleen apulaisen kesäksi.... Tämä apulainen tarkoitti sitä, että setä oli yksin tätini kuoleman jälkeen, ja tarvitsisi kovasti apua taloudenpidossa ja puutarhassa.

No, ehkä minä olin tehtävään sopivin, äidin sisar oli kuollut yllättäen, ja "setä" oli jäänyt yksin isoon taloon, ja minä työtön ressukka olin vapaa lähtemään maalle kesäorjaksi...

Lähdin sitten äidin painostuksesta ja setä olikin asemalla vastassa kun pääsin muutaman tunnin junamatkan jälkeen perille. Setä halasi ja oli tosi iloinen tulostani ja kertoili kovasti maatilan asioista ja talon tehtävistä - kävi kuitenkin selväksi, ettei työni niin kokopäiväistä olisikaan, ja voisin välillä jopa nauttia olostani ja auringosta ja järvestä, joka oli lähellä sedän tilaa.

Päivät alkoivatkin vieriä ihan omalla painollaan, kunhan totuin sedän rytmiin... Sain työni väliin mukavasti vapaata, pystyin ottamaan aurinkoa, ja iltaisin pääsin vähän pikkukylän keskustaan katselemaan kylän nuoria.

Huomasin kyllä, että setä katselee minua aika tarkkaan, ja varsinkin kun otin aurinkoa ulkona tunsin "silmät selässäni". En silleen ajatellut asiaa, vaan ajattelin, että se joka katsoo, niin saa kunnolla katsomista... Yritin pieniä bikinejäni rullata vieläkin pienemmiksi ja välillä makoilin jalat riettaasti levällään, että aurinko saa säteillään ruskettaa jokaisen sopukan minussa.

Olin sitten jo ollut kuukauden verran sedän huushollia hoitamassa ja aloin olla aika kypsä koko touhuun. Sedällä oli tietyt rutiinit joka päivä ja mun oli niiden mukaan elettävä!!! Toki olin saanut hyvän rusketuksen iholleni, mutta alkoivat päivät käydä pitkiksi.

Eräänä iltana kun tulin saunasta setä yllättäen kutsui mut seuraansa-- tarjosi saunaoluen, ja sanoi, että on niin mukavaa kun on nainen talossa. ettei tarvitse itse hoitaa kaikkia talon töitä. Maistelin olutta ja juttelin tietenkin sedän kanssa kohteliaasti, ja myötäillen. Setä halusi tarjota minulle "paukun" ja otin sen vastaan, vaikea oli kieltääkään... Setä tarjosi toisenkin ja juttu alkoi luistaa, juteltiin aika avoimesti elämästä ja kaikesta sellaisesta. Kerroin sedälle, miten vaikeaa on uskovaisessa perheessä kasvaa, jos ei itse sitten kuitenkaan voi olla kaikessa samaa mieltä. Setä kyseli kovasti kaikkea poikaystävistä ja muusta, mutta eihän minulla sellaisista ollut kerrottavaa, kun ei poikakaveria viä ollut ollut.

Iltaa myöten setä tarjoili drinkkejä aika tiiviisti ja huomasin, että alkaa päässä huipata. Sanoin sedälle, että huilaan hetkisen sohvalla ja nousen sitten omaan sänkyyn.

Aamulla heräsin sohvalta hyvin vähissä vaatteissa, ja vähän nuhjaantuneena. Ihmettelin kyllä oloani, mutta menin jatkamaan uniani omaan sänkyyn.

Päivällä setä kyseli vointiani, ja kiitteli kovasti yöstä. Minä ihmettelin, miksi hän kiittelee...

Seuraavana iltana taas sama kaava, setä kaataa drinkkejä mulle ja nukahdan sohvalle. Ja taas on pillu turvoksissa yön jälkeen.

Sitten päätän, etten juokaan sedän drinkkejä, vaan yritän kaataa ne vaikka kukkapurkkiin seuraavana iltana. Ja niin teenkin, mutta näyttelen sedälle humalaa. Pian kun kerron meneväni sänkyyn, siirtyy setä viereeni sohvalle ja sanoo, ettei ole pakko mennä minnekään, että on tää taas yhtä kivaa kuin on ollut jo monena iltana. Setä alkaa suukotteleen mun huulia ja työntää kieltä suuhun, samalla kun hieroo mun reittä. Kiihottavaa se onkin, iso ja aikuinen mies hieroo mun neitseellisiä paikkoja.....

Istun sohvalla ja odotan mitä setä tekee--- Hän ottaa ison puolikovan kalun housuistaan ja työntää sen sun suuhun. En tiedä miten mun pitäisi siihen reagoida, mutta yritän maistella sitä, nuolen ja imen, ja varovasti kädellä hieron sen vartta. Setä huokailee ja kertoo miten hyvä mun suu on... Välillä sedän sormet hieroo mun pillua, ja sitten sedän kalu sykkii, ja syöksee huiman lastin mun suuhun...

Nyt tiedän miksi aamut on olleet niin "tuhruisia"----Lisää kerron jos jotakuta kiinnostaa...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute