Herkku-puhelin
Yllätys
saparo

Olin menossa erääseen toimistoon jossa minun piti asioida työn puolesta. Kuljin rappusia ylös ja vedin samalla hameeni helmaa vähän alemmas, sillä se nousi joka askeleella ylemmäs. Olin ostanut polville ylettyvän tummanharmaan hameen jossa nyt huomasin olevan liian liukaspintaisen vuorin. Jalkaani olin laittanut korkeakorkoiset mustat sandaalit ja paidaksi ohuen läpikuultavan mustan paitapuseron jossa mustia paljetteja. Niiden alla mustaa alusvaatetta joissa punaisia kukkakuvioita. Hiukseni olin nostanut kamman kanssa ylös...enkä ollut unohtanut lempituoksuani Red Door:a

Olin pukeutunut näin vain yhden asian vuoksi... olin harrastanut puhelinseksiä miehen kanssa jonka kohta tapaisin, monta kertaa... mutta en koskaan nähnyt tätä livenä.

Oloni oli jännittynyt ja kiihottunut, olin käynyt hetkeä ennen juomassa "rohkaisuryypyn" ja pessyt hampaani vessassa, että olisin ihan luonnollinen, eikä alkoholia haistaisi hengityksessäni.

Mies itse ei tiennyt, kuka meidän yrityksestä häntä tulee tapaamaan ja senkin vuoksi minulla oli hyvin jännittynyt olotila.

Vihdoin tulin ovelle jossa yrityksen nimi luki ja kokeilin kahvaa, se oli auki.

Astuin huoneeseen jossa oli pöytä ja muutama tuoli sekä sohva ja kukkanen. Pöydän takana seinää nojasi kirjahylly jonka luona seisoi mies lehteä lukien. Mies nosti katseensa lehdestä ja katsoi minua pitkään. Hänen kulmansa kurtistuivat hieman. Tunnistin miehen olevan hän. Kävelin hänen luokseen ja ojensin käteni ja kerroin mistä yrityksestä tulen, mutta en nimeäni. Mies kätteli voimakkaalla otteella ja tunsin vartalossani mukavan tunteen. Mies ojensi kätensä huonettaan kohti ja pyysi minua menemään sinne.
Astuin sisään miehen toimistoon ja istuin tuoliin joka oli pöydän edessä. Mies istui tottuneesti omalle tuolilleen. Olin niin jännittynyt ja tunsin tuijottavani miestä liikaa... katseeni vaelsi välillä miehen hartioilla ja välillä käsillä... toisinaan kun mies puhui katseeni liukui hänen silmiltään nenänvartta pitkin huulille ja leualle. Luoja miten olisin halunnut suudella tuota miestä nyt heti!

Välillä mies oli jotenkin mietteliään näköinen kun puhuin mutta jatkoi kuitenkin työasioiden parissa asiallisesti. Välillä minua hymyilytti, koska olisin halunnut paljastaa itseni.

Kun asiat oli sovittu niin piti tietenkin hoitaa maksupuoli. Nyt siis minä paljastuisin... Mies tulosti laskun ja sopimukset ja minä allekirjoitin ne. Mies katsoi allekirjoitustani ihmeissään ja sitten minua. Olin kirjoittanut nimeni normaalia sotkuisemmin, etten ihan vielä paljastuisi.

Oma oloni tosin oli nyt hyvin epämukava, halutti ihan mahdottomasti rakastella tuon miehen kanssa eikä pikkareissa ollut kovinkaan kiva olla..kuin ne olisi jotenkin kiristäneet liikaa ja ne pitäisi nopeasti riisua.

Sitten mies kysyi yhtäkkiä käyntikorttiani. Otin sen kalenterista kädet hieman täristen ja ojensin miehelle. Mies luki nimeni ja katsoi minua ensin ilmeettömästi, sitten naurahti seksikkäästi ja oli taas hiljaa. Tervehdin miestä: -hei M....., jolloin mies nousi ja käveli luokseni muutamalla harppauksella, minä pomppasin ylös tuolistani ja tunsin miehen vahvat huulet huulillani voimakkaina ja käden kopeloivan hiuksiani avaten kamman auki niin että hiukset tippuivat olkapäilleni.

Mies irrotti huulensa huuliltani ja kuiskasi: -minä tiesin kokoajan. Hän käveli lukitsemaan oven ja tuli takaisin eteeni suudellen huuliani ja minä näykin miehen huulia ja leukaa ahnaasti. Minun oli pakko saada heti joten käteni kulkeutuivat avaamaan miehen sepalusta joka selvästi oli jo aivan ahtaana ja joku kaipasi ulos minun nähtäväkseni. Kun vyö, nappi ja vetoketju oli auki pysähdyin hetkeksi ja katsoin miestä jonka silmät paloivat himosta. Ujutin käteni miehen housuihin ja sain jotain ihanan lämmintä ja kovaa käteeni.. miehen elin oli aivan turvoksissa...

Vedin sen ulos ja menin polvilleni miehen eteen ja aloin ottamaan suihin. Mies tukisti hiuksiani ja minä kiihottuneena vaan imin kunnes tunsin miehen elimen turvonneena suussani ja alkavan sykkiä lämmintä spermaa suuhuni ja leualleni, josta kielelläni nuolin sen suuhuni.

Nousin suutelemaan miestä ja irrottauduin. Nostin hamettani ja riisuin pikkarini tuolille ja menin lähemmäs miestä. Tartuin miehen käteen ja vein sen jalkoväliini. Käskin hänen hieroa sitä ja kerroin miten kiihottunut se oli ollut koko pitkän matkan tänne ja kuinka paljon se halusi miehen kovaa kalua sisäänsä. Samalla kun mies seisoi siinä edessäni ja hänen sormensa hieroivat klitoristani, riisuin hitaasti paitani ja rintaliivini. Lantioni vavahteli välillä miehen sormen leikkiessä klitoriksellani ja huohotin raskaasti. Otin miehen käden pois jalkovälistäni ja menin kassilleni ja otin sieltä punaisen dildoni ja asetin sen huulilleni. Leikin kielenpäällä dildon päätä ja imaisin dildon sitten suuhuni ja imin sitä märäksi.

Laitoin dildon miehen tuolille ja asetuin sen yläpuolelle hajareisin.. asetin sen vakoni huulille ja istuin nykivällä tahdilla alas asti, dildo kokonaan sisässäni. Mies katseli ihan vierestä ja minä hyväilemään miehen jo taas kovettuvaa elintä. Samalla kun nuolin miehen kalun alaosaa tyvestä päähän kielen kärjellä, liikutin lantiotani dildon liikkuessa sisälläni. Puristin huuleni tiukasti miehen kalun ympärille ja imin nyt jo ihan kovaa kalua samalla ratsastaen dildolla ja hieroen klitoristani ja mies vaan tukisti tukkaani ja kuiski kuinka ihanan näköistä se kaikki oli mitä hän nyt näki.

Kunnes mies komensi minut ylös tuolista ja menemään pöytää vasteen. Tottelin miestä sillä olin ihan tulessa ja halusin miehen sisääni. Tunsin kuitenkin miten mies työnsi dildon sisääni ja nai sillä minua. Samalla hänen sormensa hyväili peppureikääni ja sai minun tarjoamaan entisestään enemmän itseäni miehelle.

Mies veti dildon ulos ja tarttui kämmenillään pakaroihini ja tunsin jotain ihanaa reiälläni. Kova kalu ihan suulla...ja kohta työntymässä sisääni, reiteni tärisivät kun mies työntyi kerralla pohjaan saakka ja minä tarrasin pöydän tasosta kiinni lujemmin kun mies puski sisääni rajusti ja veti sitten kalunsa pois.

Miehen kova kalu kulki vakoa vain ylemmäs minun siinä pyllistellessäni ja pysähtyi peppureiän kohdalle ja tunki siitä terskan verran sisään. Pidätin hengitystä ja mies löi kämmenellä pakaraani ja sanoi minua tuhmaksi kun silleen salaa hänen luokseen tulin.

Mies työntyi sentti sentiltä syvemmälle ja pysähtyi hetkeksi kun oli ihan loppuun asti sisässä. Huohotimme hetken ja annettiin hengitysten tasaantua. Tunsin miehen käden vaeltavan pakaraltani klitorikselle ja hierovan sitä samalla kun alkoi liikuttaa kovaa kaluaan pepussani. Se oli minulle liikaa ja mies tunsi sen ja alkoi naida rajusti tukistaen minua tukasta ja puristaen rintojani kovakouraisesti... Reiteni ja pakarani tärisivät ja miehen käsi kostui jalkovälissäni kun laukesin.... mies puski vielä muutaman kerran ja veti kalunsa pois ja veti spermat peppuvakooni ja pakaroilleni.

Mies lätkäsi minua vielä kerran pakaralle ja sanoi kuinka rivon näköinen siinä olen hame ylhäällä, peppu pystyssä, ja reiät saaneen näköisinä spermaa valuen.

Siistimme itsemme ja mies kysyi onko minulla muutkin lelut mukana, nyökkäsin ja sanoin niiden olevan hotellihuoneessani jonne miehen toivotin tervetulleeksi...illalla. ;)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute