Herkku-puhelin
Salainen ystävä
Jake...

Olen 32v mies ja lisäksi olen naimisissakin kahdeksatta vuotta. Vaimoni asuu usein viikot työnsä vuoksi toisessa kaupungissa, ja tuntuu ettei häntä enää usein avioelämä juurikaan kiinnosta. Itse olen hyvinkin viriili ja seksi kiinnostaa minua paljonkin. Huomasin hiljattain internetin chat palstat ja vietin paljon aikaani suomi24.fi: ssä sekä Herkku netistä. Sieltä löysin kuin sattumalta Kristiinan, 42-vuotiaan naisen, joka myöskin asuu eteläsuomessa kuten minäkin. Hän on minua vanhempi, 42-vuotias ja hyvin kaunis ja puoleensa vetävä mukava nainen. Hänellä on puolipitkät hiukset, joissa on hiukan vaaleita raitoja, lisäksi hänellä on hyvin sievät silmät ja nenä. Lisäksi hänen katseessaan on sellainen viekoitteleva pilke.

Kirjoittelimme silloin tällöin chatissa ja sähköpostin välityksellä. Huomasin pian, että hän on niin puoleensa vetävä, että voisin tavata hänet salaa milloin vain... Vaikka olimmekin olleet yhteydessä vain tietokoneen välityksellä. Tuntui välillä kuin olisin tuntenut hänet aina. Sain kerran hänen kuvansa tietokoneelleni ja jotenkin se vain kolahti kovasti, siihen en vain kyllästy... Hän on minulle sellainen salainen ihanne naiseni... Tunsin paljon vetoa häneen, itseäni vanhempaan naiseen. Voimakas tunne suorastaan yllätti minut! Sovimme sitten jonkin ajan kuluttua tapaamisen. Se tapahtui näin jälkikäteen ajateltuna hyvin lyhyen kirjoittelun jälkeen, minua "halutti" tavata hänet ihan hirveästi, samoin oli hänenkin laitansa.

Soitin Kristiinalle, hän uskalsi antaa numeronsa, ja juttelimme puhelimessa. Tykästyin häneen heti, hän vaikutti jo puhelimessa rehdiltä ja suoralta ihmiseltä, sellaiselta jonka kanssa on helppoa jutella. Pidimme samoista asioista seksissä, ja pitkistä kiihottavista esileikeistä, lisäksi minua kiihottivat seksikkäät asut "stay up sukat" yms, samat asiat kiihottavat myös Kristiinaa. Hän halusi myös pukeutua seksikkäästi ja olla minun palveltavana "sehän sopikin minulle hyvin". Sain myös Kristiinan houkuteltua pukeutumaan korkoihin ja sellaisiin seksikkäisiin asusteisiin kuten stay up sukkiin ja silkkisiin rintaliiveihin. Hän ei aikaisemmin ollut kokeillut tällaista tuttavuutta, mutta suostui oitis, kun sitä ehdotin hänelle. Vaimoni kanssa olimme leikkineet asuilla ja "leluilla" paljonkin, ja se on lähes ainoa asia mistä vaimoni enään syttyy. Kristiinan kanssa sovimme tapaamisen luonani heti ensimmäisen puhelun aikana, hän lähti saman tien luokseni.

Pukeuduin nopeasti siististi ja tyylikkäästi ja keitin kahvit. Kristiina oli lähellä kotiani, hän oli paikalla 20 minuutissa. Hän soitti ja avasin hänelle alaoven, olin jännittynyt ja samalla innoissani. Hän lingitti kelloa ja avasin oven. Kristiina oli juuri sellainen kuin oli chatissa kertonutkin. Meillä synkkasi heti, pidin hänestä ja hänen asustaan. Hänellä oli päällään hame ja siniset nylon sukat ja korkokengät, lisäksi ohut vaalea paita. Tuntui kuin sydämmeni olisi pompahdellut, kun katselin häntä siinä eteisessä. Hän oli todellä kaunis ja seksikäs nainen.

Aluksi juttelimme kaikkea arkista juttua ja joimme kaikessa rauhassa kahvit. Sitten ehdotin Kristiinalle kuinka voisin hiukan hieroa hartioitasi. Kristiina heti nyökkäsi ja sanoi, että se olisi ihanaa. Kerroin Kristiinalle lisäksi miten olisikaan ihanaa antaa sellainen eroottinen hieronta, jossa voisin tehdä sinulle kaikkea hyvää. Palvoisin sinua! kuningattareni Kristiina !

Olet edessäni ja riisun sinua... Sinulla on päälläsi vain mustat rintaliivit ja stay up sukat sellaset ohuet ja vaaleansiniset ja jaloissasi korkokengät mustat. Lisäksi sinulla on päälläsi ohut valkoinen mekko. Olen sinun takanasi. Siirrän hiuksiasi sivuun suutelen sinua hellästi niskan taakse... Ajattelen kuinka tuoksut vienosti parfyymille... Halaan sinua takaapäin ja hellästi hivelen ihoasi, tunnut ihanalta... Kuiskaan sinulle kuin pidän sinun sielukkaista silmistä ja saat minut haluamaan sinua...

Päätän antaa sinulle eroottisen hieronnan... Olet sängyllä vatsallasi. Otat rennon asennon... Asetat jalkasi hyvin sängylle. Sinulla on päälläsi enää stay up sukat ja pikkuhousut. Riisun sinulta kengät. Varovasti otan kauniit korkokenkäsi yksitellen jaloistasi pois... Ihailen hetken seksikkäitä sääriäsi ja jalkojasi. Kauniita jalkojasi verhoaa vain ohuet sukat. Mieleni tekisi suudella satiinin kiiltoisia pohkeitasi ja jalkaterääsi. Olen kai "hiukan" koukussa sukkasääriisi, koska ne selvästi kiihottavat minua.

Samalla, kun asettelet itseäsi sopivaan rentoon asentoon katselen sinua ja jalkojasi. Tunnen haaroissani sojottamassa ihana, paksu ja suonikas lemmenkanuunani. Turpea penis lepää reittäni vasten, ja voi olla, että tuntemukseni teki temput, mutta olen varma, että se nytkähteli hiljaa itsekseen. Peniksellähän on tunnetusti oma tahto näissä asioissa. Sinun ihana, minua vanhempi olemus saa minut kiihottumaan helposti. Palan suorastaan halusta päästä tekemään sinulle hyvää! Voisin vaikka suudella jalkojasi...

Kaipaat varmaan jalkahierontaa, koska olet paljon jalkojesi päällä. Päätän, että aloitan varpaistasi. Ensin toinen jalka. Annan sinulle kevyen jalkahieronnan. Pitkiä yhtäjaksoisia liikkeitä hitaasti – hitaasti. Alhaalta ylöspäin. Sitten toinen jalka samoin. Varpaista ylös. Jalkapohjia painellaan koko alueeltaan. Sitten taas hyväilevät, käteni etenevät ylöspäin... Samalla, kun kevyesti hieron sääriesi sisäpintaa nuuhkaisen varovaisesti jalkojasi. Ne tuoksuvat ihanasti vienosti parfyymille, satiinille ja sinun ihanalle ihollesi kuningattareni. Pepun pakaratkin saivat osansa hellästä kiireettömästä hyväilevästä hieronnasta. Pusuja annan aina välillä sinne tänne, samalla kun hieron sinua.

Kulta, nyt käännän sinut ympäri. Laitan vähän lakanaa peitoksi, ettei tule kylmä. Hieron kevyesti vatsan päältä. Rinnat ja nännit saivat huomiota yllin kyllin.

Seuraavaksi etenen reisiin ja reisien sisäosaan. Sormeni liukuvat kevyesti liukkaan sukkasi päällä. Kevyesti alhaalta ylöspäin ja pimppaan päin. Sormet lensivät yli klitoriksen – ihan vahingossa vaan. Pyörittelyä ympäriinsä, muttei suoraa kosketusta. Häpykumpu sai hyväilyjäni ja kevyen kevyitä pusujakin. Päästät kevyen äännähdyksen kun ohitan pimppasi sormillani.

Nyt levitän reisiäsi enemmän auki. Asetan tyynyn polviesi alle tukemaan asentoa. Olet täysin auki ja rentona edessäni. Ja on hyvä niin, pidän siitä että saan tehdä sinulle hyvää. Kiihotun siitä itsekin suunnattomasti.

Huomaat farkkujeni etumuksen pullottavan. Ja kun olen vierelläsi, yllättäen kädelläsi aukaiset farkkujeni napit ja kosketat varovasti puolikovan kalun alapintaa sormella, ja hivelet sitä juuresta terskaan asti. Hitaasti se osoittaa olevansa hereillä, vaikkei se yleensä ajatteleva pää olekaan. Ryhdyt tuumasta toimeen hiukan rohkaistuneena, ja pian edessäsi sojottikin oikea halko. Suuret kivekset tuntuvat raskailta ja ihanan täysiltä kädessäsi, ja edessäni sykkivä kyrpä paisuu täyteen mittaansa. Suuri kulli nytkähti pystyyn. Sinertävät suonet pullistelevat paksun mulkun pinnalla, ja turpea terska työntyi esinahan alta houkuttelevana ja suurena. Koko komeus on varmasti ainakin 20-senttinen, ja paksu kuin mikä... Sormesi riittivät sen ympäri juuri ja juuri.

Tuntuu hyvältä kun kosketat minua. Mutta jatkan hieromistasi...

Kämmeneni liikkuvat sujuvasti herkillä alueillasi. Rauhallisesti ja hellästi. Välillä sormeni koskettavat häpyhuuliasi. Sitten otan peukalolla ja etusormella otteen toisesta isosta häpyhuulestasi, ihan juuresta ja kuljetan hitaasti sormiani ylös ja alas häpyhuulta pitkin. Sitten toinen isohäpyhuuli – ja sitten sisemmät häpyhuulet. Välillä toinen käsi eksyi vatsan yli rintoihin ja hyväilee nännejäsi. Sormet hipaisevat välillä klitorista ja vaginaa, mutta jatkavat vaan häpyhuulten hyväilyä.

Viimein minä työnnän etu- ja keskisormen kunnolla sisääsi. AaaahH, päästät äänen.

Alan nuolemaan varovaisesti häpyhuuliasi, vaikka tiedän, että toivot jo, että nuolisin klitoristasi. Imaisen varovasti huulillani häpyhuultasi ja siirryn takaisin nuolemaan reisiäsi. Olet jo aivan märkä... Etenen hitaasti reisiesi sisäpintoihin ja samalla käteni kävi jatkuvasti hellästi alavatsallasi, takapuolella ja reisien ulkopuolella.

Etenen uudestaan pillusi lähettyville. Sinun uskomattoman kaunis häpy tulee näkyvilleni. Se on todella siistiksi ajeltu. Pieni, hyvin tiheäkasvuinen kiitorata löytyy, mutta sekin oli huolellisesti lyhennetty. Nuolaisen varovaisen nopeasti klitoristasi, niin että kielenpääni vain hipaisi sitä kerran. Inahdat kerran. Tiedän, että haluat jo tosissaan kovasti lisää. Nuolaisen muutamia kertoja toiselta puolelta reisiesi sisäpintaa, aivan häpyhuulten vierestä. Sitten nuolaisen vielä kerran nopeasti klitoristasi ja sitten yhtäkkiä nuolaisen sitä koko kielellä hitaasti ja pitkästi. Voihkaiset kovaan ääneen!

Lasken huuleni häpyhuultesi väliin ja alan nuolla klitoristasi vihdoinkin pysyvästi. Välillä otan varovasti klitoriksen kokonaan huulteni väliin ja nuolen sen päätä. Kristiina alat voihkia kovaa. Sinun vatsa ja lantio jännittyvät kokonaan. Nuolen pitkään sinun klittaa, välillä käyden pienillä "retkillä", nuollen pitkästi sinun Kristiina ihon pintaa alavatsalle asti ja takaisin klitoriksen päälle, jossa jatkan säännöllistä nuolemista.

Nousen seisomaan, astun pari askelta taakse ja menen makaamaan pehmeälle ja leveälle luksussohvalle. Sinä tulet minun viereeni ja lasket kiihottavan hitaasti stay up sukat pois minun edessäni, samalla kun katsot minua silmiin hyvin kiihottuneena. Heität riisutun sukan minulle. Otan silkkisen pehmeän sukan käteeni ja nuuhkaisen sen ihanaa silkkistä pintaa. Se tuoksuu viekoittelevasti sinulta...ihana Kristiinani. Hipaisen sukalla terskan ja kalun pintaa. Kosketus on suorastaan hurjan ihana, kaluni suorastaan sykähtää sipaisustani. Pullea terska kiiltelee kuin posliinipallo ohuen sukkasi verhoamana. Odotan kiihottuneena, koska ihana nautinto kaluni ympärillä alkaisi.

Tulet sohvalle makaamaan selällesi lasket lantion varovasti alas ja levität jalkasi kutsuaksesi minut päällesi. Tulen päällesi kalu pystyssä... Katson, miten kaluni uppoaa hitaasti pilluusi ja lopulta hävisi kokonaan. Vain sinun karvoitus ja häpyhuulet näkyvät. Me molemmat huoahdamme yhtä aikaa, kun uppoudun sisällesi. Se hitaus vain lisää nautintoa. Tunnen, miten lämmin ja märkä sinun vako on.

Alan hitaasti liikuttamaan lantiotani ja siitä se kyyti lähtee alkamaan. Aluksi teen vain hitaita ja nautiskelevia liikkeitä lantiollani. Me molemmat suljemme silmämme. Tässä vaiheessa ohjailevat meitä pelkästään meidän vaistomme, mutta enempää ei siihen tarvitakaan. Alan liikuttamaan alapäätäni hieman nopeammin ja nautinto rupeaa kääntymään todella suureksi. Minun kädet siirtyvät ylemmäs - kylkeäsi pitkin - hyväilemään sinun ihanaa rintaa ja vartaloa samalla, kun rytmikkäästi panen sinua.

Minun lantioliikkeistä tulee yhä toistuvampia, säännöllisimpiä ja orgasmin tavoitteisempia. Minä nopeutan vauhtia samalla kun kosketan sinun rintoja ja nännejä, jotka olivat kivenkovat.

Nyt huomaan, että se "munani" todella osui hyvään paikkaan, sillä alat heti voihkia kovempaa. Kiristät nopeasti seksikkäillä jaloillasi minua itseäsi vasten ikään kuin haluten saada lisää juuri sitä ja nopeasti. Jännitän vatsalihaksiani niin paljon kuin vain jaksan ja painan kaluani niin ylös sinun sisään kuin vain saan. Ratsastin totaalisen kiihkeänä päälläsi. Katselen, miten sinun ihanan pyöreät, rinnat heiluivat kun nussin sinua. Käytän kaiken taitoni, että kaluni olisi syvimmillään sinussa, juuri oikeaan aikaan oikeassa paikassa.

Alan yhtäkkiä tuntea sinun orgasmin alkavan. Liikun edelleen kiihkeästi, mutta sinun hengitys alkaa muuttua ja sinun vako alkaa supistella, kunnes yhtäkkiä sinä huutaen alat todella laueta. Samalla minäkin saan orgasmin, lantioni liikkeet yhtäkkiä hidastuvat kramppaaviksi liikkeiksi, kuten myös koko vartaloni. Kaluni sykkii spermaa monta kertaa ja tunnen kuinka tyhjenen totaalisesti sisällesi. Vedän turpean kaluni pois pillustasi. Mutta vielä pulpahtaa spermaa vatsallesi, vielä kerran ja vielä yhdesti. Enää munanpäässä pulpahtaa tilkka... Tunne on ihana...

Sinä laukesit aivan täydellisesti, samoin minä. Suukottelen varovasti sinun kaulaa samalla, kun makoilemme raukeana sohvalla vierekkäin. Kerron sinulle kuinka pidän sinusta... ;)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute