Herkku-puhelin
Orjani tarina
annie

Annoin orjalleni tehtäväksi kirjoittaa tarinan, jossa on itse mukana. Tässä tulos. Älkää välittäny kirjoitusvirheistä, orjaani rangaistaan niistä myöhemmin...

Tarina.. Olen sopinut Valtiattareni kanssa että hän tulee kun ehtii.. Eli olen kotona valmiina siihen ja käynyt aamulla suihkussa ja pessyt suolenikin samalla tulevaa varten.. Olin aikasemmin käynyt ostaan apteekista isompia neuloja ja suolaliuosta eli keittosuolaa ja ruiskun.. Ja samalla olen laittanut tappini rasvoineen valmiiksi tuleevaan ja parit käsiraudat kuin olimme sopineet.. Sitten tulee hetki kun ovikello soin.. ja teen sovitusti.. Eli tulen avaan oven täysin alasti ja menen heti polvilleni ja selin oveen päin että en näe Valtiatartani ollenkaa,vaan tunnen äänistä liikkeet ja korkojen kopseen.. olen polvillaan kuin sovittu ja laitat käsiini käsiraudat ja tiukan pipon kun orjasi ei tarvi nähdä mitään.. olen kkäsiraudoissa ja silmät peitettynä ja aistin liikkeesi asunnolla ja teet jotain valmisteluja.. Kohta komennat konttaan olohuoneesen keskelle lattiaa polvilleen ja laitat kaulapandon ja suu kapulan kun orjallasi ei oikeutta valittaa..;) polvillani muistutat ratsupiiskalla minua kurista eri puolin kehoa piiskaten ja lopuksi vielä palleillekin muutama luja lyönti että ulahdan vähän suukapulan altakin.. Sitten käsket ruveta istuun ja olet alleni laittanut sen suuren tapin ja puuduttavaa anaalirasvaa siihen... istun siihen päälle ja käsket nojaantuun taaksepäin että saat samalla tutkia koruani pallissa.. Kiinostut korusta sen verran että päätät kokeilla millainen se rakastellessa tuntuu ja kun tiedät että minulla ei mitään tauteja ja tartunta vaaraa niin ensin nuoletat kasvojeni päällä vittusi puhtaaksi ja kiihkoon... Sitte päätät ensin istua munani päälle ja kokeilla millain koru sisällä tuntuu ja pidät siitä kun ratsasta aika rajusti siinä ja samalla iso tappi tuntuu halkaisevan minut perseestä kokonaan kun uppoaa syvenmälle... jonkin ajan jälkeen haluat vaihtaa ja haluat kokeilla miltä koru tuntuu myös anuksessasi ja vahdat sen sinne ja taas ratsasta päälläni ja samaan aikaan rupeaa anukseni sulkijalihakset antaan periksi ja tappi oikein luiskahtaa sisääni ja jää lihasten voimalla kiini ja jatkat loppuun saakka ratsastuksesi.. kun lopetat niin nouset tyytyväisenä ja käsket minun nousta myös tappi sisälläni myös ja mennä peseen munani seuraavaa käsittelyä varten ja tappia en saa ottaa pois ennen iltaa,koska olen aikonut olla koko viikonlopun täällä..

No menen tappi sisällä pesule ja otat raudat siksi aikaa pois että saan pestyä...ja itse teet itsellesi paukkuja että saat rajun fiiliksen aikaan.. Kun tulen pesulta niin määräät nahkasovalle siihen pienenpään istuun ja raudat takasin käsiini ja sidot ne taakse edestä pois ja jalat samalla nilkoita kiini ja kapula vieläkin suussa,mutta otat silmät vapaaksi ja näen ekakertaa sinut edessäni koskkareissa ja pelkkä nahkakorsetti päällä ja munani nousee taas tyytyväisyydestä ja mikä tarkoituksesikin oli.. kohta näen että desivioit kätesi spriillä ja ilman hanskoja koska omistat minut niin et niin sterilinä halua.. Otat siitä niitä isonpia neuloja esiin ja kädelläsi ota toisen kivespussin käteesi ja rupeat työntään sitä isoa neulaa alta päin koko kivespussin halki kokonaan että neulan kärki tulee ulos joitan senttejä ja sitten toiseen sama käsittely.. olet kuulut että neulan voi työntää kivespussissa olevan kiveksen läpi pystsuunssa siellä olevasta reijästä ja teet nuo neulat juuri siten.. sitte laitat neulan varteen pienet narut ja niistä pienet painot venyttään sihvaa pitkin melkein lattialle ja pussini venyy hiukan siinä ja jätät siihen ja lähdet joksikin aikaa ottaan lisää paukkua...

Kun palaat niin taas desifioit kätesi ja otat nyt ryiskun neulan siihen ja imaset ison ruiskun täyteen keittosuola liuosta ja päätäät että pistelet sitä terskan varteen niin paljon että se nesteestä turpoaa puolet palsummaksi... ja kun terskan varsi todella paksuna niin otat kiveksitä panot ja neulat pois ja otat taas ruiskun ja ruiskuttelet muutaman desin verran sitä nestettä myös kivespusseihin ja kohta pallini valtavan suuret ja pidät näkyä kiihoittavana.. Ja päätät että taas kokeilet miltä ne tuntuu ratsastaa päälläni ja tulet sohvalle taas päälleni ja ohjaat vittuusi sisään,koska nyt se sen verran suuri että nautit kunnola ja vaikka siitä hieman tulee vertakin niin olet päättänyt että olen orjasi ikuisesti ja kun ei tauteja niin et välitä siitä..

Vaan ratsastat rajusti päällni ja pia haluat myös kokeilla noin suurta anukseesi myös ja tiukkaa tekee eetä saat sisään,mutta mene kun istut päällä ja nautit todella siitä, vakka aukkosi myös venyy huomattavasti ja voikertelet nautinnosta että tulen oleen vakio panosi aina anukseen... kun vihdoin ole lopttanut ja täysin tyydytetty niin päätät ottaa tapin pyllystäni ja haluat laittaa sinne kummankin nyrkkisi yhtä aikaa ja olen polvillani kun takaa teet sen.. Lopuksi haluat työntää joko jalateräsi sinne myös ja riisut saappaasi ja rasvaat jalkasi ja työnät.. Kaikki tämä jatkuu koko viikonlopun ja kun lähdet niin määräät tästä meille vakio rutiinin johon orjasi sovittava oleen ja määräät seuraavat kerrat tyytyväisenä orjaasi..:) Tv. orjasi..

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute