Herkku-puhelin
Nainen tahtoi naista
kaisla

Kaikki alkoi siitä kun aloin yhtäkkiä kiihottumaan käydessäni ystävättärieni kanssa saunassa. Katselin heidän rintojaan ja kuvittelin kuinka nuolisin niitä ja kuinka hiljalleen laskeutuisin alemmas.... Se oli kamalaa, pilluni oli aina aivan märkä ja mieleni teki niin hirveästi nuolla pillua, että yleensä hiivin sormelle aina niin nopeasti kun pääsin.

Eräänä viikonloppuna pyysin ystävä pariskuntaa Minnaa ja Villeä saunomaan luokseni. He tulivatkin ja meillä oli oikein mukavaa yhdessä. Saunoimme, joimme hiukan ja puhuimme paljon kaikesta.

Illan mittaan huomasin kuinka Minna katseli minua merkillisesti, se oli kiusallisen kiihottavaa. En oikein tiennyt mitä ajatella....

Ville ja Minna päättivät jäädä minun luo yöksi, ihan jo senkin takia että kumpikaan ei ollut ajokunnossa. Laitoin heille pedin olkkariin ja menin itse makuuhuoneeseen.

Sänkyyn päästyäni aloin hyväillä rintojani, mietin miten Minna oli ollut niin upean näköinen saunassa. Mietin hänen täydellisiä c-kupin rintojaan, hänen pilluaan, joka oli melkein ajeltu. Miten täydelliseltä tuo maistuisikaan.

En tiedä kuinka kauan olin itseäni hieronut kun kuulin kuinka ovi kävi ja Minna hiipi alasti huoneeseen. Olin ihmeissäni. Hän hiipi hiljaa viereeni ja vain katseli minua. Sitten huulemme kohtasivat, hän vain kuiski hiljaa että oli halunnut tätä niin kauan. Hyväilimme toisiamme joka puolelta, minä nousin lopulta Minnan päälle ja aloin leikkiä kielelläni hänen nänneillään. Voi miten täydellisiltä ne tuntuivatkaan. En malttanut tehdä sitä kauaa kun jatkoin matkaani alaspäin. Nenän edessäni oli täydellisin vittu mitä olin koskaan nähnyt, se tuoksui täydelliseltä ja mikä maku. Levitin huulia ja imin. Minna inahti hiljaa, taisi tuntua hyvälle. Miten hurmiossa minä olinkaan. Aloin nuolemaan ja imemään ja tunsin kuinka kummallakin orgasmi läheni. Työnsin sormeni Minnan reikään ja samalla hän tuli. Tunsin kuinka Minna laukesi sormilleni. Menin Minnan viereen ja aloin runkata itseäni, kohta Minna oli jo nuolemassa minun pilluani. Olin ajellut itseni kokonaan posliiniksi, eli pilluni oli aivan pehmeä. Tunsin kuinka Minna työnsi kielensä pilluuni ja samalta minulta tuli.. Miten jumalaiselle se tuntuikaan....

Nukahdimme Minnan kanssa sylikkäin, aamulla Ville tuli ihmeissään herättämään meitä. Ihmetteli miksi olimme alasti. Sanoimme vain että Minna tuli yöllä viereeni koska hän oli kuorsannut liikaa. Ville uskoi kaiken.

Minna ja minä olemme tavanneet siitä asti harvase viikko ja meillä on aina yhtä ihanaa. Kummatkin saavat mitä haluavat:)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute