Herkku-puhelin
Kaverille avuksi
Orloff

Vanha kaverini Ansku oli pyytänyt minut mökilleen saunomaan ja hiukan ulkomaantuliaisia tyhjentämään. Olin hyvissä ajoin perjantai-iltana matkassa. Liikenneradiossa laskettiin jo nelostien ruuhkahuippuja. Muistelin, että Anskulla oli täyttä ikää lähestyvä tytär, joskin sellaisilla tuppaa olemaan suvisina perjantai-iltoina muuta puuhaa kuin seurustella menneistä turisevien turvenuijien kanssa. Mutta kenpä tietää, jospa olisi onni myötä...

Kurvasin mökin kulmalle ja Ansku oli vastassa. Huomioin heti, että tytön pitkät sääret roikkuivat riippumatolta. Auringonhattu peitti kasvot ja kirja lepäsi sylissä. Kannoin tavarani sisälle ja Ansku touhusi tervetuliasryypyn. Sanoin, että huokaistaan ihan rauhassa ja istahdin puutarhatuoliin.

Syrjä silmin yritin urkkia mikä oli tytöllä varustus; kesämekko, bikinit vai peräti stringit. Anskun huuhkaaja, siis rakas vaimo, ei ollut näkysällä. Olut lämmitti sisikuntaani ja maailma tuntui oikein sulokkaalta paikalta.

Saunassa hikoilimme ja paransimme maailmaa. Tokaisin, että tuleeko tyttö saunaan selkiä pesemään. Ansku meni vakavaksi.

- Siitä pitikin puhua sulle?

- Mistä? Selänpesustako?

- Ei kun tytöstä. On täysi-ikäinen jo. Saatana, on niin naarasta että.

- No onhan se, myötäilin mutta en innostunut liikoja.

- Sen pitäisi päästä aikuisten kirjoihin ... sillä tavalla..kaikin puolin.., takelteli Ansku.

Viimein hän pudotti asiansa kuin raskaan taakan hartioiltaan:

- Jos sinä tekisit sen sille... Jennille. Olisit sen ensimmäinen kerta. Onhan näitä kylän sällejä mutta en minä anna niiden ruipeloiden sorkkia.. Sinä ole kunnon mies ja tiedät, eiks niin!

Olin äimän käkenä. Siis minä veisin Jennin neitsyyden! Mikä kunnia. En ollut ennen neisykäiseen törmännytkään. Meikäläisen ikäpolvi oli sen verran vapautunutta että ehjä kalvoista oli vaikea löytää kuusitoista kesäisitä ylöspäin.

- Onko tämä tosi kanssa! Kättä sitten päälle.

- Taivahan tosi, Ansku vakuutti ja viruvalgeet otimme vakuudeksi.

Astuin Jennin aittakamariin kuin ennen renkipoika piialle yöksi. Tyttö makasi laverilla t-paita ja bikinihousut yllään. Hän tiesi mitä tuleman piti. Suutani kuivasi vaikka oli tullut juotua koko alkuilta. Tyttö ei tirskunut eikä ujostellut. Menin hänen päälleen ja aloimme halailla. Hän tarrasi shortsieni etumukseen kiinni ja puristeli pallejani. Kangistuin välittömästi. Tytöstä uhkui saunasaippuan tuoksua ja raikkauta.

Rullasin hänen paitaansa ylös ja näykkäilin nännejä. Ne sojottivat tomerasti pystyssä ja rinnat olivat lämpimät ja kiinteät. Vaaleat, auringolta suojatut läiskät olivat hänen nuoren vartalonsa salaisia alueita.

Suutelin vatsaa ja vedin bikinihousujen reunaa alas. Häpy oli muuten paljas mutta kukkulalle oli jätetty hento pehko. Jenni levitti sormin häpyhuuliaan ja mehukas, kostea liha paljastui punertavana ja verevänä eteeni. Se maistui kirpeältä ja Jenni huokasi kun näykkäsin kielelläni klitorista.

Kaluni sojotti niin että kipeää teki. Muistin Anskun sanat: kunnon mies olet. Ei hätäistä pikapanoa vaan pitkää ja hellää... Jenni sen sijaan tuumi toisin. Hän kaivoi kaluni esiin ja tottuneesti tarttui varteen ja ahmasin terskan suuhunsa. Imua oli kuin Huuverissa. Jos tämä tyttö oli neitsyt niin minä olin paavi!

Jenni jatkoi tasaista nytkytystä suullaan ja olin sekopäisenä kiimasta. Jenni arvasi missä vaiheessa olin ja kiepsahti äkkiä konttausasentoon takapuoli minuun päin pystyssä. Hän levitti häpynsä ammolleen ja kähisi: sinne vaan sonni niin että tyrät rytkyy!

En ollut odottanut moista kielen käyttöä neitsykäiseltä immeltä, mutta tein työtä käskettyä, Työnsi räjähtämäisillään olevan kalun suoraan vittuun niin syvälle kuin se meni ja aloin rynkyttää. Mitään estettä en tuntenut, en mitään kireyttä. Maailman ainoa kalvoton neitsyt oli sittenkin osunut kohdalleni!

Jenni huokaili äänekkäästi ja minä mylvin. PIllu oli kyllä joustava ja tiukka ja tyttö osasi lihaksistollaan säädellä kireyttä. Pakarat olivat sileät ja vaossa vilkkui punaruskea reikä, jonne keksin työntää peukaloni, Jenni parahti ja ajattelin, että se varsinainen viaton kukkanen taisi löytyäkin sieltä.

- Paremmin sä panet kun Osku, Tokke tai Viljami! Jenni huohotti.

En voinut pidätellä luonnonvoimia loputtomiin vaan siemanlastini sinkoutui Jennin pillun perimmäiseen kolkkaan saakka. Jenni supistpeli lihaksiaan ja pummppasi minut kuiviin. Hikisinä ja huohottavina rojahdimme laverille. Makasin siinä tovin, Jenni vaipui uneen ja tuhisi tyytyväisenä kainalossani. Ansku tuli kopsuttelemaan ovelle. Nousin herättämättä tyttöä. Näin kuinka spermani valuivat hänen sisuksistaan ja heitin peittoa suojaksi.

Menimme olusille laiturille. Asiasta ei keskusteltu enää. Myöhemminkin sain kutsuja Anskun mökille ja kun isäntä itse oli sammunut tarjoilujensa ääreen, jatkoi tytär emännyttä. Mutta ne onkin sitten eri juttuja ne.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute